Бързо и лесно плащане на местните данъци през EasyPay

* Поредната крачка за разширяване на предлаганите електронни услуги и улеснения на данъкоплатците, предлагани в последните години от Община Троян
Важно!
ОФИЦИАЛНО от 21 януари 2020 г. дължимите местни данъци и такси (МДТ) към Община Троян могат да се заплащат и онлайн - през касите на EasyPay в страната и през интернет системата на EasyPay (еPay) от целия свят. Плащането се извършва само по ЕГН за физическите лица и БУЛСТАТ за фирмите. Заплащането през касите на EasyPay (ИзиПей) и в интернет от страната и целия свят е бързо и лесно. Това е поредната крачка за разширяване на предлаганите електронни услуги и изобщо за улесняване на жителите и представителите на бизнеса, за които работи през последните години Община Троян.

НА СТРАНИЦАТА на Община Троян в интернет ще откриете банер с директен достъп до системата еPay, както и информация за офисите на EasyPay в града. Интернет плащането става след еднократна регистрация в сайта на EasyPay и следване на указаните стъпки. EasyPay към момента има 2536 каси в цяла България, включително няколкото в Троян и селата на общината.

А ЕДНО от предимствата е, че използвайки EasyPay, гражданите могат да платят без да носят и представят печатните съобщения за дължимото. Не е нужно да попълват и документи или да търсят предварителна информация за дължимите суми в общината. Данните за вашите местни данъци и такси излизат веднага след съобщаване на ЕГН/БУЛСТАТ и плащането може да се извърши на момента, а информацията винаги е актуална, тъй като се работи в реално време. Плащанията също се отразяват веднага в системата на Община Троян и така не може да се допусне двойно плащане на МДТ. Електронните плащания са в помощ и на шофьорите – всеки един автомобил с регистрация в Троян може да мине годишен технически преглед веднага, след като данъците му бъдат заплатени.

ОБЩИНА ТРОЯН ще продължи да модернизира и облекчава предлаганите от администрацията услуги.

Станислава Вачева, PR на Община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |