И от съседи, и от несъседи, и от бели, и от черни

* „Така ми се ще боклуците просто да отиват в кофата и полянката
 да си е просто една зелена полянка...“

Мръсно
Препечатваме, с нейно разрешение, фейсбучната „боклучна“ миниатюра на главния секретар на Община Троян Цветелина Калчева – кратка, но казваща нещо голямо и важно. А то е, че никой не ни е виновен (ни власт, ни комунално дружество), мръсно е, защото ние сме такива, защото мръсното е в главите ни – и на черни, и на бели, по думите на авторката. Но сигурно е поправимо, дано… Т21

Обчайното сметище пред блока, на главната улица, Троян
ПРЕД входа на блока ми е, на главната улица в Троян (кв. „Мондешкото“ – бел. ред.), регулярно се образува това сметище – и от съседи, и от несъседи, и от бели, и от черни. Цялата тази гнусотия се събира/изчиства за има-няма 30-40 минути (зависи дали човек ще е прецизен с фасовете).

След поредното чистене
ТАКА ми се ще боклуците просто да отиват в кофата и полянката да си е просто една зелена полянка... Освен да ги събирам от време на време, не знам какво да направя?!
24 ноември 2019 г., Троян
Цветелина Калчева

3 коментара:

Unknown каза...

Сложете кошче за боклук!

S.Iliev каза...

Камери и глоби !!!

Симо каза...

Браво на Цвети, но тя няма как да Ви чисти боклуците всяка седмица. Научете се бре хора... има кошчета за боклук, ако няма слагате в торбичката и до първото срещнато кошче.
Ейй, че просто и полянката ще е чиста и зелена.
Хайде със здраве от мен!
Поздрави Цвети.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |