Честит 24 май!

* „И както българската азбука ни дарява идентичност пред света, така и ние с общи усилия да спомагаме за разпознаваемостта на нашия град на картата на България“
Поздравление
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, честит 24 май! На този светъл български празник ние, родителите на деца от Баскетболен клуб „Чавдар“ (Троян), искаме да поздравим и честитим на всички троянци – деца, родители, бизнесмени, управляващи и най-вече учители – светлата дата, на която празнуваме българската духовност, култура и знание.

НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ наследници на нашите предци, светъл пример за нашите деца и с общи усилия да превръщаме нашия град в по-добро място за живеене! И както българската азбука ни дарява идентичност пред света, така и ние с общи усилия да спомагаме за разпознаваемостта на нашия град на картата на България. Честит празник!

Родители на деца от БК „Чавдар“, Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |