Арт фест „Балканът вдъхновява“ – Орешак, 1-3 юни

* Стремежът е да се обедини въздействието на различни форми на съвременното изкуство –  музика, визуални изкуства,
 арт инсталации, танц
Предстоящо
НАЦИОНАЛНОТО изложение на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) - Орешак съвместно с Община Троян организира арт фест „Балканът вдъхновява”, който ще се проведе от 1-3 юни 2018 г.  Стремежът на организаторите е да обединят въздействието на различни форми на съвременното изкуство –  музика, визуални изкуства, арт инсталации и танцови пърформънси. Събитието е адресирано както към младежката аудитория, така и към всички с интерес към взаимодействието „човек - природа – изкуство“ в извънградски пространства.

ГОЛЯМАТА цел е създаване на ефективен модел на ежегодно културно събитие, обединяващо алтернативни изкуства в досег и хармония с природното. На първия арт фест „Балканът вдъхновява” ще се чуят изпълнения от различни музикални стилове – етно,  джаз, поп, и ще могат да се видят творби на алтернативното изкуство, представено в нестандартни пространства. А всички, които споделят идеята „Назад към природата – по-близо до природата”, ще станат част от едно вълнуващо и истинско културно събитие в сърцето на Балкана.  

Организаторите

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |