Пак смърт на пътя, загина 23-годишният троянец Филип Димитров

* Фаталният инцидент станал в неделя вечерта (1 април) на пътя Троян – Ловеч при разклона за с. Хлевене * Троянецът шофирал „Пежо 206“ и се ударил челно в „Тойота Ярис“, загинал е и другият шофьор

Филип Димитров
Трагедия

ПОРЕДНАТА троянска трагедия на пътя – в свирепата катастрофа в неделя вечерта (1 април, около 19:20 ч.) при разклона за с. Хлевене по пътя Троян - Ловеч на място загина 23-годишният ни съгражданин Филип Димитров. Младият мъж шофирал „Пежо 206“ и се ударил челно в движещата се насреща „Тойота Ярис“. Загинал е и водачът на „Тойота“-та – 58-годишен мъж от Варна.

ПРИЧИНИТЕ за катастрофата на двата леки автомобила се изясняват. От полицията съобщават, че фаталният сблъсък е станал на равен и прав, но мокър участък. По случая е образувано досъдебно производство.

След катастрофата, 1 април 2018 г., снимката е от Интернет


15 коментара:

Анонимен каза...

Хубави джанти има пежото. Искам да ги купя

Анонимен каза...

Първиии,голям идиот си!

Анонимен каза...

Превишена скорост!!!
Бог да прости загиналите и повече внимание на пътя от живите!!!

Анонимен каза...

А бе №1 не те ли е срам такава трагедия пък ти се правиш на интересен. Или си малоумен или надрусан ,защото друго обяснение няма.

Анонимен каза...

Ужасно е да губим децата си толкова нелепо . . .Дано Господ се смили над душата му!!!

Анонимен каза...

До №1 да си прост, обикновено е завинаги. Бог да прости загиналите.

Анонимен каза...

Към 1ви,ти си върха на простотията,как не те е срам?!Мир на праха му,Бог да го прости!

Анонимен каза...

Пиян и насмъркан с амфетамини...

Анонимен каза...

9-ти ,ти пиеш ли си витамините?..

Анонимен каза...

Хей хора опомнете се,каквото и да е станало,какъвто и да е бил..момчето си отиде млад и зелен..кой на младини не е правил грешки,а и за мъртвите се говори добро..или нищо.МИР НА ПРАХА МУ!

Анонимен каза...

хАмин!

Анонимен каза...

Амин,Бог да те прости и теб!

Анонимен каза...

Малоумен, надрусан и пиян може да е, ама шофьора на пежото е карал в същото състояние. Така че твоя коментар е напълно излишен. Бог да го прости човека и нека на такива подобни индивиди им е за урок, че освен себе си и соя живот, взимат и чужди. Не съжалявам за написаното, моля се Господ да пази мен и семейството ми от такива пияни и надрусани идиоти, избиващи и другите по пътя.

Анонимен каза...

Абе, все си мисля, че недай Боже, ако твой близък беше загинал заради това, че някой се е качил пиян и надрусани, нямаше сега да пишеш този коментар.

Анонимен каза...

Опомни се ти, винаги може да се случи всичко, но НЕ е оправдано да караш пил, надрусан и т.н. Каквото и да било станало.. Как не те е срам да го кажеш това? Другия шофьор нима няма близки, семейство? И си отива толкова нелепо на от тоя свят....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |