Концерт по случай 10-годишнината на танцово студио „Бордо”

* На 26 април, четвъртък, от 19:00 ч. в салона на читалище „Знание - 1906 г.“ в Черни Осъм; специален гост – Елица Наумова
Предстоящо
ТАНЦОВО студио „Бордо” (Троян) ще представи грандиозен концерт по случай 10 години от основаването си. Спектакълът е на 26 април (четвъртък) от 19:00 ч. в салона на читалище „Знание - 1906 г.“ в с. Черни Осъм. Зрителите ще имат удоволствието да видят най-новите танци на студиото, някои от емблематичните и най-успешни негови танци, както и възстановени версии на едни от първите изпълнения на състава. Освен на невероятните танцьори от „Бордо” публиката ще се наслади на изпълненията на техните гости – театрална школа „Нюанси” (Троян) с ръководител Теодор Лука, балет „Ралица” (Ловеч) с ръководител Боряна Филипова, карате клуб „Атнес” (Троян) с ръководител Емил Атев, Виктория Колева, Никол Илиева и Ивет Асенова. Специален гост на концерта ще бъде певицата с прекрасния глас –  Елица Наумова.

ТАНЦОВО студио „Бордо” е създадено през март 2008 г. от Станислав Анастасов и Мирена Костова. За първи път името „Бордо” е обявено на концерт в Троян по случай 3 март, на който Мирена и Станислав представят своя дует на песента „Осъдени души”.

Танцово студио „Бордо”

1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво. Успех.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |