Благотворителен коктейл по случай 10 години танцово студио „Бордо”

* Събитието ще е в на 18 април, събраните средства – за модернизиране на студиото и за участие в конкурси и фестивали в страната
 * На 26 април – грандиозен юбилеен концерт

Предстоящо

ТАНЦОВО СТУДИО „БОРДО” (Троян) организира благотворителен коктейл по случай 10 години от създаването си. На събитието, което ще се проведе на 18 април (сряда) в Информационно-културния център в Троян, са поканени изявени троянски общественици и представители на бизнеса в града. Набраните по време на събитието средства ще бъдат използвани за модернизиране и обновяване на студиото, както и за участие в различни танцови конкурси и фестивали в България, на които танцьорите от студиото традиционно печелят призови места.

ПО СЛУЧАЙ 10-ГОДИШНИНАТА си танцово студио „Бордо” организира и грандиозен концерт, който ще се състои на 26 април в салона на читалище „Знание - 1906 г.” в с. Черни Осъм. По време на концерта, освен на невероятните танцьори от студиото, публиката ще може да се наслади и на изпълненията на техните гости – театрална школа „Нюанси” (Троян), балет „Ралица” (Ловеч), клуб по танци „Фламинго” (Русе) и карате клуб „Атнес” (Троян).

Танцово студио „Бордо“

1 Коментара:

Анонимен каза...

"са поканени изявени троянски общественици и представители на бизнеса в града."
Поканили са спонсори, които ще пиинат по едно питие и ще трябва да си разтворят кесията.
Но все пак са талантливи и дано съберат достатъчно средства и да продължават все напред.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |