Общината връчи премии на най-изявените ученици

* 101 школари от осем училища получиха паричните награди, общата сума е 6900 лв. * Мечтайте за високи цели и невъзможни неща,
 пожела им кметът Донка Михайлова
Преди Коледа
Момент от връчването на наградите
ЗА 12-ТИ път в навечерието на светлото Рождество Христово от Община Троян бяха раздадени парични премии на най-изявените през годината троянски ученици. Този път експертната комисия бе одобрила 101 кандидатури от следните училища: градските НУ „Христо Ботев“, НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, ОУ „Иван Хаджийски“, СУ „Васил Левски“, СУ „Св. Климент Охридски“, ПГМЕТ, НГПИ „Проф. Венко Колев“ и СУ „Васил Левски“ (с. Черни Осъм). Общата разпределена сума е 6900 лв.

НА 4 ДЕКЕМВРИ в Информационно-културния център тържествено бяха връчени „пликчетата“ на 77 от тези ученици (5940 лв.). Сториха го кметът Донка Михайлова, председателят на Общинския съвет Николай Тодоров, председателят на комисията по образование и култура в местния парламент Розалина Русенова и зам.-председателят на същата комисия Иванка Цекова.  

„НИКОЙ от нас не знае как ще се развие вашата житейска съдба – дали ще посветите усилията си и професията си на заниманието, което днес ви прави сред най-добрите. Но, повярвайте ми, каквото и да правите, където и да бъдете, вашите усилия, отдаденост и воля за победа са качества, които ще ви бъдат полезни през целия живот. Искам да ви поздравя за успехите и да ви пожелая да продължите да мечтаете – за високи цели и за невъзможни неща, защото само тези, които имат големи мечти, постигат високи цели“, се чу в емоционалното приветствие на г-жа Михайлова към призьорите.

Наградените 77 изявени през 2017 г. троянски ученици, 4 декември 2017 г.
ПРЕЗ 2017 Г. чрез Община Троян се изплащат и две национални ученически стипендии по министерската Наредба за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби. Заявени са и още две такива стипендии за даровити троянски ученици.

Т21,
по информация на Станислава Вачева, 
PR на Община Троян

1 Коментара:

Анонимен каза...

Какво е образованието на PR ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |