Спечелихме в кампанията на „Cif & Domestos”

* На 3 юни, събота, екип професионалисти на „Cif & Domestos” започват почистването на каменната чешма и шадравана на площада, канят се доброволци помагачи – начало 10:30 ч.
Предстоящо
Каменната чешма ще бъде почистена
ТРОЯН събра достатъчно гласове и е един от трите печеливши града в кампанията „Почисти и пътувай“ (Чист дом, чиста страна), организирана от „Cif & Domestos” (фирма „Юниливър България” ЕООД). Припомняме – след предварителна селекция общо осем обекта от различни градове на страната, влизащи в категорията паметници, градски пространства, забележителности, бяха обявени в сайта на кампанията (www.cleanandtravel.com) и търсеха одобрение чрез електронно гласуване, чийто краен срок бе 7 май. Според регламента трите обекта, получили най-висок вот, ще бъдат почистени безплатно от „Cif & Domestos” и доброволци. Над 5000 души са се включили в гласуването, съобщиха организаторите

В КАМПАНИЯТА Троян участва с обекта „Фонтанът и чешмата на централния площад“ и е втори с 817 гласа, изпреварен единствено от Петрич (обект „Самуиловата крепост“) с 1994 гласа. Трети е Копривщица (обект „Мавзолей-костница на априлци“), събрал 464 гласа. Останалите пет участника бяха Поморие (Музей на солта), Батак (Мемориал „Априлци и антонивановци“), Калофер (Паметникът на Калифер войвода), Шумен (Общинският младежки дом) и Враца (Къщата музей „Никола Войводов“).

НА 3 ЮНИ (събота) екип на „Cif & Domestos“ ще почисти професионално красивата каменна чешма (срещу входа на Пощата), „украсена“ в момента с цапаници с блажна боя и покрития с патината на годините шадраван на площада, съобщиха от Община Троян. Всички, които желаят да помогнат на професионалистите от „Cif & Domestos“, могат да се включат в почистването – началото е от 10:30 ч., сборен пункт при чешмата. За доброволците са предвидени изненади и рекламни подаръци от организаторите на „Почисти и пътувай“.

Т21

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Горд съм , че ЦИФ и ДОМЕСТОС ще ми почистят града.
Но къде е Самуиловата крепост , къде е измислената чешма на центъра на Троян.
До какви парадокси може да доведе едно електронно гласуване.
Та и мажоритарната система по български.

Анонимен каза...

За да няма двусмислие: Крепостта при село Ключ.

Анонимен каза...

Пьрви, я вземи се скрий някьде и не казвай на никого кьде си. И не забравяй да спреш интернета.

Анонимен каза...

3-ти,
Какво се ядоса толкова?
Този надпис стои толкова време.
Като не могат да хванат злосторниците да назначат един чистач в общината и да чисти.
Колкото пъти нацапат,толкова пъти да почисти.
А и такива повърхности най-добре се почистват с пясъкоструйна техника , а не с препарати.
Това се вижда и след почистването.
Но...важно е да има проекти и проектанти.
Ако изобщо можеш да разбереш какво ти казвам.

Анонимен каза...

Каква е тая глупост бе. Генади, ВИК и Тонимир са осъдени на над милион лева, заведени са дела за още толкова, а ти пишеш за шадравана, в който пикаят вечер циганите!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |