Поздравления за Александрова и Миховски

* Николай Тодоров: „Нека това, което съградят в парламента, да остави следа“ * Инж. Марин Радевски: „Валя, честито!“ * Донка Михайлова: „Само при добро взаимодействие Троян може да върви напред!
 
Айде, наш`те!

С ПОЗДРАВЛЕНИЯ към двамата новоизбрани депутати троянци от нашия Ловешки избирателен район – инж. Иван Миховски (ГЕРБ) и колежката съветничка д-р Валя Александрова (БСП), започна мартенската сесия на Общинския съвет в Троян (30 март).

ТОН за поздравите даде председателят Николай Тодоров. „Искам да им пожелая в личен план здраве и да имат необходимия енергиен заряд програмите им и всичко, което обещаха в предизборните си кампании, да го реализират и да се случи. Искам да им пожелая успех в мисията им като троянски представители в Народното събрание на България. И нека това, което съградят в парламента, да остави следа“, бяха думите на г-н Тодоров.

ДУМАТА взе и лидерът на съветниците гербери инж. Марин Радевски, като неговите аплодисменти бяха специално за д-р Александрова: „От името на групата на ГЕРБ аз също искам да поздравя нашата колежка д-р Валентина Александрова и да й пожелая много здраве и много успехи в новото поприще. Валя, честито! За нас е радостно, че за пръв път имаме двама народни представители от малкия ни град“.

Новите депутати инж. Иван Миховски и д-р Валя Александрова
КЪМ инж. Миховски и д-р Александрова се обърна и кметът Донка Михайлова. „От името на общинската администрация – заяви градоначалникът, - аз също искам да поздравя новоизбраните народни представители. Убедени сме, че само при добро взаимодействие между народните представители и местната власт в лицето на Общинския съвет и местната администрация Троян може да върви напред“.

Т21

Бел. ред. Вероятно неволно при поздравленията в Общинския съвет бяха пропуснати имената на двамата ни земляци троянци – семейството Полина и Пламен Христови, получили депутатски мандати в други избирателни райони и представляващи партия „Воля“.  


Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Плача...

Анонимен каза...

..."От десет дена общината стои затворена. Пък и защо ли да я отварят, като всичките са все от нашите и никой за нищо документ не вади? Кой къде си иска, ходи и кой каквото иска, това прави. Ако иде в забранената гора, плаща направо на горските стражари, ако сгреши нещо на полето, плаща си глобата на полските...

... "Искаш ли да станеш кмет на нашето село? А? Кажи де! Ще разбием вратата на общината, ще седнеш на кметския стол и ще почнеш да командваш. Всички се изредиха да кметуват в това пусто село, и пак кмет няма. Сега вече е твой ред. Хайде! Ставай, че работа ни чака. Заповеди трябва да се издават, наредби трябва да се пишат. Ставай! Аз ще ти бъда секретар.
Най-напред ще поставим въоръжена стража в двата края на селото и зададе ли се някой политически демагог — ще го арестуваме и ще го пъхнем в нашия ракиен казан. Зададе ли се агитатор — вътре! Зададе ли се депутат — в казана! Ще подпалим огън и ще ги стопим. Маста ще ни трябва после за селската вършачка, за трактора, за мелницата. След това ще издадем заповед всички бивши и сегашни общинари да се мобилизират и да се изпратят да копаят водопровод и докато не протекат чешмите из село, да се не връщат. Всички стари горски стражари да се накарат да залесяват бреговете на реката и докато не потече пак, както е текла, да не стъпват в село. Неотчетените секретар-бирници, касиери на кооперация, училищни, читалищни и черковни настоятелства да идат да чукат чакъл за поправка на селските пътища. Председателят на читалището да пренесе на гръб в общинския плевник натрупаната в читалищния салон царевична шума, която се конфискува за в полза на селския бик. Попът да полее и помете всичките улици в селото. Бакалинът да поправи покрива на училището и да постави стъкла на всички обществени сгради. Двамата лихвари да открият на своя сметка дневен детски дом и безплатни ученически трапезарии… Който не изпълни заповедта и не се подчини на новата власт — в казана! Какво ме гледаш така? Ставай! Ставай, че работа ни чака."

Анонимен каза...

Какъвто е ОбС на Троян, такива са му и депутатите. Винаги тръгват като аслани, а накрая се оказва, че отново са нас..ни. Някой да си спомня ОбС да е коментирал какво свършиха тези "аслани" за Троян последните десетилетия? Вярно е, че то няма и какво, но... все пак. Същото е и с т.нар. общински съветници. Вижте до къде докараха Троян и не питайте какво свършиха. А и те няма какво да ви кажат. "Мъртви души" на случайници и партийни слугинчета, които някаква конюнктура ги е превърнала от едното Нищо в някакво измамно Нещо. Чевръсти натискачи на копчета и селско-медийни звезди. И така - повече от четвърт век. Повече от четвърт век на лъжи, измами, управленски и политически бандитизъм, демагогия, некадърност, наглост и повсеместен упадък, от който най-страшен е духовният упадък.
Честито! Да се надяваме, че догодина производството на мартеници от поредните ни славни депутати ще се удвои.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |