Моля, елате и снимайте

* След няколкото топли дни коловозите по ул. „Борова“ вече са станали по 30-40 см, същото е и на ул. „Неофит Бозвели“
Читателите ни пишат
Поредният читателски сигнал за непочистени от снега и превърнали се в непреодолимо препятствие за хора и автомобили пътни участъци в Троян. В случая става дума за две малки улички, намиращи се буквално на метри от централния градски площад – едната водеща към църквата и стадиона (ул. „Неофит Бозвели“), другата към няколко жилищни кооперации (ул. „Борова“). Отидохме, видяхме и се уверихме, че сигналът е справедлив. Т21

ул. "Борова", 13 февруари 2017 г.
ЗДРАВЕЙТЕ! Живея на ул. „Борова“, която  се намира в централната градска част. Моля, елате и снимайте колко „добре“ е почистена. Надявахме се съответните служби да минат и да опесъчат, тъй като след няколкото топли дни коловозите на места вече са станали по 30-40 см, но уви...

ул. "Неофит Бозвели", 13 февруари 2017 г.
СЪЩОТО е положението и с ул. „Неофит Бозвели“, която води към църквата и стадиона. Не мисля, че трябва ние да подаваме сигнали, просто съответните служби трябва да си вършат работата, за която си плащаме високите данъци, още по-високи заради привилегията да живеем в централната градска част.

12 февруари 2017 г., Троян
Росица Черневска

22 коментара:

Анонимен каза...

Същото това нещо го има и на улица "Хан Аспарух" от долната страна на 303 ...

Анонимен каза...

Същия този ужас го има навсякъде ..... Докато се пързаляхме по "почистените" от снега/леда улици в момента скачаме по дупките.Най ми е интересно къде се покриха снегорините понеже за 2 месеца успях да видя 3 от тях като 2 бяха с вдигнати гребла, дамите и господата от комунални услуги който трябваше да се грижат за тротоарите никакви ги нямаше.Г-н Маринов надявам се ще зададете някой и друг въпрос на съответните органи ,че е интересно с какво ще оправдаят бездействието си.

Анонимен каза...

Да не говорим какво е по тротоарите - навсякъде климатиците са оставени да текат директно и трябва да прескачаме непрекъснато заледените участъци. Да се вземе някакво решение и всеки да почиства този лед, не е нормално да има такива заледявания и да се чудиш как да ги обикаляш!!!

Анонимен каза...

Тези дали си дават сметка, че 40см означава почти до коляното???
Това е не повече от 10см. Няма нужда да преиначаваме нещата и да правим трагедия.

Анонимен каза...

Снегопочистващата фирма, под вещия контрол на общината пуснаха в експлоатация авто-трамваини линии в целия град. Вкарваш колата в коловоза, пускаш волана и само леко подавяш газ. УРА !
Такова е положението по почти всички странични улици. Ул. Добруджа, Тодор Педков - пред яслата цяла зима няма кои да почисти тротоарите, майките с децата си се пързалят, падат, стават идиля и т.н.

Анонимен каза...

Всички малки улички са така като улей за бобслей, особено в крайните квартали. Вземете мерки! Свършете си работата преди изборите поне!

Анонимен каза...

Коя е ул. "Борова"? В картата на гугъл я няма. Но да отбележа, че не само посочените в материала, а ВСИЧКИ улици, встрани от главната са в това състояние. А за дупките след снега какво да кажем? Грозотия, мизерия, мръсотия, кал и прах ще си газим и дишаме до лятото. Запомнете и не се съмнявайте. А после ще сме свидетели на велики КРЪПКИ! Аман бе!

Анонимен каза...

Улицата я има в Гугъл и когато минете по нея коментирайте има ли 30-40 см. Снимката е само на една част от улицата.А това, че вие си мълчите и не си търсите правата, не означава, че трябва да се заяждате с тези, които го правят!!!

Анонимен каза...

вървете да си купите въглища от частното топливо в горни край
ужас е
не знам дали тя е борова, но е ужас
а там влизат много коли и на хората на които им е студено и за вода да си налеят...
ужас е

Анонимен каза...

В събота щях да се пребия на тази улица.

Анонимен каза...

30 см има измерено с рулетка, точно на завоя.
Друг е въпроса, че хората живеещи на нея не заслужават да бъде почистена, защото 80 % от тях си изхвърлят снега на пътя.

Анонимен каза...

Виновен е Андрей с камионите на завоя между двете улици, заради неговите камиони снегорините не могат да минат, а си изрина и снега на пътя. Крайно време е да се вземат мерки и да си махне двата камиона от завоя, там не е паркинг.

Анонимен каза...

12-ти, в закона е казано... не се паркира на 5м от кръстовище.
Звъниш на 112, казваш адреса и готово.

Анонимен каза...

На улица Христо Ботев зад санаториума малката уличка е същото положение.Големи коловози хората не могат да се приберат до у тях.Вземете мерки !!!

Анонимен каза...

Андрей товареше сняг на камиона и го изхвърляше, така че не е той проблема! Проблемът е, че съответните служби не изпълняват това, за което им се плаща!

Анонимен каза...

Службите си вършат работата, но хората да недобросъвестни. Излизат след снегорина и хвърлят отново снега на пътя. Какво им пречи да го натрупат на купчина пред дома, на място на което да не пречи на никой? Снегорините не са длъжни да минават след всеки малоумник. Акъл трябва, акъл,....

Анонимен каза...

А къде да си изхвърлят снега хората бе умник ?

Анонимен каза...

Умньо, снега от тротоара се почиства от собственика на имота и се изхвърля на пътя (така е в наредбата). В буркани ли да го слагат хората тоя сняг.

Анонимен каза...

Донка Коловозова !

Анонимен каза...

Добре, че идва пролет. Тази година положението с почистването на снега беше пълен провал. Единствено на основните две улици беше почистено добре. Иначе кметицата се похвали с добра година откъм приходи?!?

Анонимен каза...

Същата трагедия е и на ул. Христо Цонковски (на Поделението).

Анонимен каза...

Времето се стопля и коловозите ще изчезнат. Защо разваляте рахатлъка на общинските служители?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |