„ЕFFECT silver“ отвори магазин и в Троян

* Всеки клиент на „ЕFFECT silver“ получава клиентска карта с посочени отстъпки, която важи при всяка една покупка
Ново Реклама
ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ марки за сребърна бижутерия в региона – „ЕFFECT silver“, откри свой магазин в Троян. Намира се на Главната (ул. „Васил Левски“ 48) и е поредният 16-ти обект на „ЕFFECT silver“ в страната. Фирмата е представена във Велико Търново, Горна Оряховица, София, Шумен, Обзор, Несебър и др., а брандът й се наложи през годините с предлагането на най-новите модели сребърни бижута, създадени в български ателиета и на актуални модели от Италия, Турция, Тайланд и Мексико.

ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ магазин „EFFECT silver“ ще предложи на своите троянски клиенти много нови модели (с естествени камъни), всеки от които е уникат и носи своята идентичност. Предлага се и изработване на модели по поръчка на клиента, ремонт, почистване на сребърна бижутерия. Друг важен момент – „EFFECT silver“ обновява редовно колекциите си в съответствие с най-новите световни тенденции за всеки един сезон и предлага модели както за ежедневието, така и за официални събития без да забравя мъжкото и детското съсловие.

„ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ ще бъде обслужен с нужното внимание от консултантите ни. А с предлаганото от „EFFECT silver“ троянци ще се чувстват прекрасно по време на наближаващите Коледни и Новогодишни празници“, сподели управителят на фирмата  Димитър Кинов. Той подчерта, че всеки клиент на магазини „ЕFFECT silver“ получава клиентска карта с посочени отстъпки, която важи при всяка една покупка.

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |