Косъма ще води Сливата

* На фестивалната сцена ще се качат Тони Димитрова, ФА „Филип Кутев”, Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл, Лора Караджова, Тома Спространов и Лили Друмева, „Grand Quattro”, „Vivo Montana” – 22-25 септември, Троян/Орешак
Предстоящо
Косъма (Александър Сано)
МЛАДИЯТ актьор Александър Сано, който се прочу с ролята на чаровния бандит Косъма в телевизионната кримка „Под прикритие”, ще е водещ на тазгодишното 24-то издание на Българския фестивал на сливата (Празника на сливата и троянската сливова, както бе доскорошното му име), научихме от организаторите от Община Троян. Косъма ще се качи на сцената в Троян от 23 септември, втория ден на феста.

ВЪВ ФЕСТИВАЛНИЯ афиш са и други хитови имена от родния шоу бизнес – ФА „Филип Кутев”, Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл, Лора Караджова, струнен квартет „Grand Quattro”, монтанската духова музика „Vivo Montana” и др. Това е в Троян. В Националното изложение в Орешак, където е другата половинка на фестивала и където през далечната вече 1993 г. се роди сливовия ни празник, участниците са не по-малко именити и обичани – Тони Димитрова, Тома Спространов и кънтри звездата Лили Друмева, танцова формация „Пловдивъ”…

БЪЛГАРСКИ фестивал на сливата, Троян/Орешак, 22-25 септември 2016 г. Заповядайте!

Пълната програма - виж ТУК

Т21

 Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Това пак е на Динушев простотията,тъй ли няма един троянец да води а не да плащат на разни измислени метеори-пришълци който сигурно вижда тази си изява само като парични знаци и друг път я се сети за Троян я не!Косъма перуката и т.н.

Анонимен каза...

Гуеми звезди са поканени. После защо на площада
има 200-300 човека.
Да не говорим, че ако "събитието" се направи 1 седмица по-рано или по-късно ще има под 100 човека на площада.
Но в този период (22-25) се събират доста почивни дни и всички хотели из района ще са препълнени.
Та от няколко стотин посетителя все 80-100 от немайкъде ще минат през площада. Отделно още 100-150 местни ще се навъртят само да хвърлят по едно око и ще си заминат разочаровани.

Анонимен каза...

Генади!
Сливи с косми не са вървежни.

Анонимен каза...

3-ти и Генади какво общо има със сливата и косъма? Факт е, че в общината и периферията около нея изглежда е пълно с хора лишени от всякакъв вкус, стил и изтънченост. Косъмът е добър персонаж, но ако трябва да се води едно лигаво предаване или пък фестивал на цирковото изкуство. Фестивалът на сливата беше и би следвало да е нещо, което представя Троян и троянския край с неговите бит и душевност. Да се изтъкне именно на характера на троянеца, неговия поминък и занимания. Прави ми впечатление, че от известно време в града липсва какъвто и да е вкус. При аранжирането на града се смесват често няколко стила. Долу имате стомна с цветя, на центъра имате китайски яйца в кошница. Не бих искал да навлизам в подробности. Фестивалът на сливата се превърна в нещо като пазара в Илиянци. Едниственото що годе нормално нещо е ,, уличката" със сергии, които предлагат български продукти, НО да бяха помислили и за автентичен кът, нещо, което да пресъздава по- добро усещане за традиционност. Например дървени къщички, и вътре да е като магазин от едно време. Нещо тип стара бакалия. Много би могло да се помисли на тази тема, но уви някои хора или си правят бъзик с троянци и малкото гости, които идват, или им е все тая крайния резултат. Аз поне оставам с такова впечатление!
Тази година поне чат пат са уцелили музикалната програма, но с водещия.......ех...ех...

Анонимен каза...

https://www.24chasa.bg/novini/article/5738545

Анонимен каза...

Косъма е на косъм да води сливата!!!
Ха - ха - ха
Или слива с косми...

Анонимен каза...

Николина Чакърдъкова??? Нали я гледахме преди два месеца в Чифлик.Пее песни от преди 20 години, танцьорите и танцуват едни и същи танци, пълна скръб. Социалистите под строй пълнеха НДК за нейните концерти, но е забравила и е първи агитатор на Първанов. Има толкова млади и атрактивни народни изпълнители.

Анонимен каза...

4-ти ами нали Троян е голям цирк, изпълнен с циркаджиии. Значи косъма е перфектният човек.

Анонимен каза...

От ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ коментари не разбрах, някой от вас дали е гледал може би един от най-добрите БГ -сериали? Д. Митовски и пр? Ами погледайте, прочетете малко критика, рецензии и след това.........хайде пак да коментираме.

Анонимен каза...

А при Ваньо Мазното, също ли ще е Косъма?

Анонимен каза...

Ами Генадий ще каже. Той е един от основателите на празника и трябва да го ползват за консултант и то постоянно. Твърде вероятно той е предложил Сано. Браво. Добър избор.

Анонимен каза...

9-ти , ти като гледаш БГ сериали,какво общо има между тях и нашия празник?
Миналата година водещ беше друг именит шоумен,ама и той се осра,оля или не знам какво точно направи.
Като ще се прави такъв празник поне попитайте какъв е бил замисъла и идеята за него.Все още има живи измежду основателите.
Ако ще продължавате традицията , направете го като хората.
Иначе създайте друг празник и си канете когото искате.
А че ще продължите да харчите общински пари,в това не се съмнявам.

Анонимен каза...

9_ти. Я ми посочи един стойностен български сериал,направен през последните 25 години!
Генади:Няма ли да напишеш няколко реда,за очакваната цигания в Орешак,на 3 и 4 Септември?

Т21 каза...

До №13:
http://statii.troyan21.com/2016/08/blog-post_16.html

Анонимен каза...

9-ти, палячо малък :) Именно защото го гледах този сериал, който е любим на сутеньори, борчета и мафиотчета иииии леки жени, та затова не го харесвам. Я си пусни ти сега един хубав класически български филм от едно време и после пак вземи ми ги сравнявай с тея българо- американски бози. Осъзнай се, поогледай се, поопрегледай едно време какво кино сме имали и тогава почни да се гладиш по косъма.

Анонимен каза...

Eй 15-ти, инсулта ти е в кърпа вързан.
Аз съм палячо, колкото ти си мутра.
Схвана ли?
Съмнявам се.
Дали описва"добрия ни живот" или нещо друг, сериала си е сериал. Ако живееш в някакъв друг свят, а не в тоя, моите съболезнования. А гореизброените от теб са факт и не са си ходили.
Събуди се, приятел/или дъртак/, какъвто си.
От 9 -ти

Анонимен каза...

Бюджетът на фестивала какъв е?!Моля, който знае да напише информация!Най-добре е да бъде публикуван от общинската администрация по пера колко и за какво са похарчени парите от данъците ни?.Нали няма да има скрито покрито!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |