Цветанов в Ловеч: Ние не делим общините на наши и ваши

* Вторият човек в ГЕРБ обилно похвали областния координатор на партията Николай Нанков за постигнатите изборни резултати в Ловешко * Даде препоръки за работа на общинските структури, където ГЕРБ е останал „втора сила, все още”, както е в Троян
Партийно строителство
На трибуната е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Ловеч, 13 май 2016 г.
ЗНАЕТЕ, че силата на ГЕРБ е да работи абсолютно всеотдайно за развитието на всички общини и региони, защото нашите политики са за хората и ние не делим общините на наши и ваши. Това заяви зам.-председателят на партията и председател на парламентарната й група Цветан Цветанов на провелата се в петък 13-ти (май) в Ловеч среща с партийния актив от областта. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ Николай Нанков, кметът на Ловеч Корнелия Маринова, депутатите гербери от нашия избирателен район Антон Долапчиев и Иван Миховски, представители на областното и общинските партийни ръководства.

Преди срещата - кметът Маринова, Цветанов, Нанков и Миховски, Ловеч, 13 май 2016 г.
УСПЕХЪТ на местните избори в Ловеч бе един от големите успехи на ГЕРБ, защото победихме олицетворението на БСП като добър модел в лицето на Минчо Казанджиев, заяви Цветанов. В този план той похвали за изборната победа кметовете на Ловеч, Луковит, Тетевен и Угърчин – съответно Корнелия Маринова, Иван Грънчаров, д-р Мадлена Боsджиева и Станимир Петков. И даде препоръки за работа на общинските структури в областта, където ГЕРБ е останал „втора сила, все още”, какъвто е случаят и в Троян. Вторият човек в партията припомни красноречивите факти от местните избори през 2015 г. в Ловешка област: спечелени четири общински кметски мандата срещу три на изборите през 2011 г. и два през 2007 г.; 25 селски кметове при 12 през 2011 г. и само четири през 2007 г.; 49 общински съветници при 31 през 2007 г. и 51 през 2011 г.

Сред присъстващите имаше голяма група от Троян, на преден план - инж. Марин Радевски
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ обилно похвали областният лидер на ГЕРБ и регионален зам.-министър Николай Нанков, като отбеляза, че партията в област Ловеч бележи устойчивост и постига сериозни победи. Имате един успешен зам.-министър в лицето на Нанков, който помага не само на нашите кметове и не само тук, той участва много активно в политиките за Северозападна България и в тежките реформи, които прави ГЕРБ, подчерта партийният зам.-председател. Ловешкото областно събрание бе част от обиколката на Цветанов в страната за представяне и сравнителен анализ на изборните резултати от последните три местни избори.

Т21, по прессъобщение на ГЕРБ - Ловеч

21 коментара:

Анонимен каза...

Независимо, че тази "статия" е някакво си прессъобщение, елементарната медийна хигиена изисква на тази криминална особа поне снимката да не се показва. Все пак има все още малко останали млади хора в Троян, така че не бива да ги развращавате с ликът на един осъден на две инстанции по няколко дела престъпник, който не лежи в затворът в моменнта само и защото висшата каста на съдийската мафия го "оневини" на трета инстанция със смехотворният мотив, че му били нарушени правата по време на съдебните дела.
Вие представяте ли си го това? На един действащ министър на вътрешните работи някой му нарушил правата??? Тези съвсем ни взеха за идиоти.
*
Колкото до самата ГЕРБ - това е една мутренска криминална организация, създадена от средите на ъндърграунда на СИК, милиционерите от ДС, комунистическите утайки, които БСП изхвърли и всякаква друга бандитска измет каквато се сетите.
Ще дойе време, когато ГЕРБ ще бъде забранен със закон и със закон ще бъде обявена за престъпна партия подобно на БКП.
Това, че днес си правите оглушки и не го виждате /НЕ ИСКАТЕ ДА Го видите/
и си траете
и им се лигавите
и сте превили и пречупили гръбнаците си
и сте застанали на колене пред тези мутри и престъпници
и си въобразявате, че като сте се заврели под кревата от страх пред тази политическа и управленска измет - ще ви се размине ъака както си траете?
.....
Не! Няма да ви се размине! Само два примера:
Тези продажници от ГЕРБ ви харизаха небето на Турците, като се изгавриха с Априлскто въстание, с Опълченците на Шипка и с всичките ни Апостоли и борци за свобода от 5-вековното турско робство.
/питайте депутата ви Иван Миховски какво е гласувал и защо продаде България?/
Тези бандити от ГЕРБ заробиха бъдните поколения с огромни заеми. Само за 3 месеца Мутрата Борисов ни зароби с над 20 милиарда, което е над два пъти повече от това, което Т.Живков бе взел като външни заеми за 35 години.
Нека да не забравяме и това, че "лицето" на ГЕРБ Троян е и си остава милиционерът комуняга Минко Акимов който загроби Троян с над 15 милиона лева в пари и имущество. Да не забравяме и , че точно този горе на снимката по данни от столичен вестник отървава Акимов от затворът за "изчезналите" 1,7 милиона лева бюджетни средства от Троян.
*
Само една "малка" справка, като следствие от бандитското управление на ГЕРБ
Борсовите цени на електроенергията за 8-ми Май в Евро за едни мегаватчас в раличните държави са:
България - 39,36
Румънiя - 20,34
Сърбия - 19,85
Унгария - 19,33
Скандинавия - 16,25
Франция - 7,32
Чехия - 7,08
Швейцария - 2,47
Германия - минус 12,89
Както виждате, най-бедната държава в Европа е с два пъти по-скъпа електроенергия от втората в списъка.
А за да е гаврата пълна - на 8-ми май на германците на практика са им плащали за да ползват ел.енергия???.
*
Всичко това го дължим на ГЕРБ и мутрата Борисов, които
- доунищожиха шансовете за възстановяване на спрените блокове на АЕЦ Козлодуй
- унищожиха възможността за строителството на НАЙ-ЕВТИНАТА в света АЕЦ Белене
- Излъгаха най-арогантно българите, че Уестингхаус ще строи 7-ми блок в Козлодуй.
До десет години ще бъдат спрени 5-и и 6-и блокове на АЕЦ Козлодуй и енергетиката ни на практика ще бъде унищожена.
Всичко това го дължим на Мутрата Борисов, на този криминален тип Цвъ Цвъ, дето сте му лепнали снимката, както и на цялата криминалнo и престъпнo котило ГЕРБ, което унищожава България, докато вие блеете под кревата от страх или им се радвате на тези българоубийци!
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

Не разбрах, Иван монтьорчето, какво по-точно свърши откак случайно се озова депутат?
Генади, що не вземеш едно отчетно интервю от този европейски градител на Троян и България?

Анонимен каза...

Нискостеблен безработен смотаняк който е опрял да бъде издържан от сина си - що е то?

Анонимен каза...

То е едно нещо, което е достатъчно информирано и грамотно, за да ви бърка в далавераджийското спокойствие! Престъпници! И, не съм комунист!

Анонимен каза...

Толкова е умен, че никой не го ще за нищо. Нито за работа, нито в някаква организация, нито за съжителство. Без съмнение трябват специални каества, за да си толкова нежелан.

Анонимен каза...

Правилно говори Илиян,а на някой не му изнася когато се казва истината.Е поне имат напредък с мисловните процеси.Вече не го пращат да си взема хапчетата защото е луд.Тази сложена от тези малоумници диагноза май вече падна.Сега Илияне си нискостеблен безработен смотаняк както казва 3 -ти.Е поне измислиха нещо ново.Много ги е яд,че си в Австралия и ги ядеш по ребрата.Крайно време е тези малоумници да ги изринем както и техните малоумни клакьори които им пляскат без да имат мозъчна дейност.Смятам,че виждаш в каква са паника от референдума на Слави и ръсят глупости и смятат,че ние сме балъци.Искам да ти кажа,че хората в този форум които започват да казват истината и да ги критикуват все повече се увеличават.Рано или късно ще ги изритаме тези дерибей.Засега нашите приказки ги нервят защото усещат,че времето им изтича.

Анонимен каза...

А дали е наистина в Австралия ...? Преди време един пациент на Карлуково твърдеше , че се намира на остров Св. Елена.
Дочо Булгуров
Cameroon
West Africa

Анонимен каза...

ааа ,как да не е свършил нищо Иван
поднови Мерцедеса и наклепа в НАП Търново
няколко гаражни майстори,че му подбивали сервиза
и можели да сменят съединители на коли

Анонимен каза...

Илияне можеш ли да ми отговориш на следния въпрос.Защо се пишат тези закони като власт имащите грубо не ги спазват.В самия Троян успешната Дона грубо погазва законодателството и подписва всичко което им се поднесе от нейните корумпирани чиновници.Не се изтерисува от това,че се погазва грубо закона,а иначе умее да се хили.

Анонимен каза...

9-ти, законовият брак на национално ниво, който от десетилетия бълват от НС, както и същият този брак, който се "произвежда" от ОбС-ти на местно ниво е от десетилетия и съвсем не е случаен.
Обществена тайна е, че в огромната си част приетите закони в НС са поръчкови, клиентелистки или по-известни като "лобистки закони". Те имат за цел да обслужат единствено т.нар. бизесмени, които са залепени към поредната партия-победителка. Когато се смени и дойде новата "партия-победителка" - започва следващото лобистко законодателство, което да обслужи пък залепените към нея бизнесмени.
Друга причина, която е обща за всички "победители" и която е обусловена от антибългарския характер и продажност на тези партии е слугинажът им на чужди държави или организации като този вид законов брак има една единствена цел - унищожаване суверенитета на България, унищожаване на икономиката, селското стопанство, енергетиката, армията, здравеопазването, образованието и всичко което се сетите, с което тези национални предатели превърнаха България в най-бедната европейска държава и в някаква територия, която всеки чуждоземен бандит или чуждестранна организация може да ползва като бащиния.
Примерите са много и са пред очите ви!
*
Този хаотичен и безпринципен законов брак понякога води от противоречия до пълни абсурди. Ако един кмет спази определен закон, той вече е нарушил поне други два. С това ни най-малко искам да оправдавам кметовете Енкин, Акимов и Михайлова. Особено Акимов и ГЕРБ, за които законите нямат никаква стойност и значение!
*
Вижте, българският Парламент и парламентаризмът като цяло вече са напълно унищожени от тази мутро-бандитска клоака ГЕРБ, подкрепяни от т.нар. психодесни и пред погледа на напълно неадекватната, разкъсаната от вътрешни междуособици и занимаваща ни само със себе си жалка и компрадорска БСП. Разбира се и с партията-фирма ДПС, която продължава да развява етническата карта, но само и единствено за запазване и дообогатяване на придворните фирми на Доган и върхушката от бившите ченгета от ДС в същата тази ДПС.
*
9-ти, някога задавал ли си си въпросът – защо от 20 и повече години българският Парламент е с най-нисък рейтинг? И кой, как и защо поддържа този нисък рейтинг?
Все пак сме Парламентарна Република и най-висшия политически и управленски орган е именно НС?
Да, в момента сме стигнали до логичния пик на народното недоверие към днешното НС, което окончателно утвърди ролята на парламента като безгласен и безгръбначен придатък на партийната централа ГЕРБ. НС вече не е законов изпълнител на волята на избирателя, а на челичената десница на изпълнителната власт начело с една Мутра и което вече наричат – „ледниковата епоха” Борисов.
*
Другият въпрос, който трябва да си зададете – защо повече от 20 години в България /уж/ се правят т.нар. Реформи и защо нито една от тези реформи не е завършена? Няма кой да им каже какво да направят? Няма достатъчно инфо или примери от работещи Системи в другите европейски държави или САЩ, Канада, Австралия и т.н.? Не, те просто не искат да правят реформи с което да променят днешната българска порочна Система, защото да могат да крадат и да съсипват напълно безнаказано, а с това тяхно порочно законодателство /вкл.Изборните кодекси/ да си подсигурят перманентното пребиваване във властта. В противен случай – всички влизат в затвора, където би било естественото им място във всяка една демократична и правова държава.
Дори и ако си спомняте – НС по времето на Станишев в края на манда си гласува закон , с който се ....самооневиняват за всякакви престъпления??? Разбирате ли го това - до къде са я докарали тези овластени престъпници?
Следва

Анонимен каза...

Извинявайте, ама какво качествено законодателство очаквате от хора като г-н Иван Миховски? Ами той като общински съветник беше неграмотен, неподготвен и абсолютно неадекватен! Ами от колегата му от ГЕРБ Ловеч г-н Долапчиев, който разнася едно костюмче по разни празници, тържества и селски вечеринки, гледайки умно та умно? Тези и подобните им не са ли една жестока подигравка с Парламента и парламентаризма? Тези и подобните им депутати без елементарна политическа грамотност, без ценз и потенциал ви гласуват законите и нормативните актове, от които разбират колкото свиня от кладенчова вода, с което вдигнаха летвата по гафове и издънки на мах.
Та това са едни най-обикновени натискачи на копчета, които са ги обучили подобно кучето на Павлов да различават три цвята и да натискат съответното копче по определен сигнал.
Какво друго може да очаквате от подобни политически недоразумения?
*
Да оставим НС – ами я вижте състава на днешния ОбС Троян? Виждали ли сте някога по-жалка картинка след 1989-та? Аз поне не съм, а съм доста информиран и пряк свидетел още от началото на 90-те. И какво очаквате днес от тези случайни или доказано политически неграмотни хора? Ами че тези неграмотници един Правилник на ОбС за мандат 2015-2019 още не могат да приемат вече 7 месеца въпреки, че Законът ги задължава /ЗМСМА чл.21 ал.3/!? Какво друго освен БРАК очаквате да „произведат” тези случайници? Я вижте колко от решенията им се отменят и се гласуват наново?! Я вижте по колко пъти в годината Михайлова прави „актуализации” на бюджета на Троян?! Я им вижте смехотворните и неадекватни програмни и стратегически документи за Троян, които се променят и нагаждат според конюнктурата, според „нещото” свършено /какво да е/, според безумното централно законодателство, според нечии капризи или предизборни тарикатлъци и т.н. И всичко това като продукт на едни неадекватни и нискообразовани в сферата на политиката мераклии за власт и евтина слава несретници в ОбС Троян, които са без подготовка, без качества и с кастрирано въображение.
Какво изобщо очаквате от тях? Да се надуват като пуяци? Да, това те го могат!
Следва

Анонимен каза...

Нека обаче се върнем на бандитското котило ГЕРБ, защото статията е за тях и за „големите им успехи”.
В цялата ни история след 1989-та година, България никога не е била управлявана от толкова жалък и безличен Парламент, както и от толкова жалък и смехотворен Министерски съвет, като продукт на този Парламент.
Тук не става въпрос само за един или двама кретена в едно правителство. Такива по един двама има навсякъде и по целия свят.
Тук, днес, в България става дума за една екзотична селекция от идиоти, които явно са подбирани по някакви специални критерии и масирано присъстват в това днешно управление на България.
Да започнем с мутрата от СИК Б.Борисов, за който най-голямото постижение е, че според Конгрешънъл Куотърли е обявен за ГАНГСТЕР номер едно на България. Отделно квалификациите, дадени му от швейцареца Джеф Щайн и посланиците на САЩ в България.
След това да минем през натресения ни от чужда държава Митоуф мекия за външен министър.
А Пепи нарко-нациста, който вкара живачни ваксини за децата на България и иска пръстови отпечатъци за да се лекувате все едно здравеопазването е към секретните служби, а пациентите бандити и престъпници?
А Танев дебила, който докато сриваше образованието видя сметката и на няколко световно известни учени?
Ами оня свиреп земеделец-кретен в МО, който направи от армията ни посмешище и като един завършен аграр-милитарист през ден се зъби на Русия с двата ни самолета и единия боен хеликоптер?
Ами лисунгера Лукарски, сложен в „икономиката” за да се знае, че какъвто ни министъра - такава ни и икономиката?
Ами министър Теменужка на Енергетиката, която е като батерия от волт и половина, с която си мислят, че ще поддържат уличното осветление на София?
Ами онази снахичка на Политбюро Кунева-Пръмова, която ни закопа в преговорите с ЕС, после измами българите и унищожи 4 ядрени блока в Козлодуй – днес на това „универсално” недоразумение са дали образованието, че да го доунищожи.
Ами „тази”, която замени „онзи” в министерството на правосъдието, като и тази и онзи са от „грантовите” послушници на едни небългарски организации?
А Калфин безгръбначния? От този ли очаквате социални програми и законодателство? По-възможно е Хитлер да напише социална програма за еврейските детски градини отколкото, да дочакате нещо от този тарикат, който подобно на Кунева-Пръмова също е „универсален” министър.
Ох, ами това недоразумение в МВР, което не друг, а българските полицаи кръстиха „шматката”?
И т.н. Напълно безсмислено е да продължавам.
Само ще добавя „геният” на плевенска партийна секретарка на БКП и видната селянка-парвеню гуша Цецка, Председател на това безумно НС, която отдавна е излязла от селото, но селото никога няма да излезе от нея. И която партийна секретарка на БКП стене в Белене как нямало да забрави жертвите на комунизЪма. Овца да беше - щеше да се усети и да млъкне!
А този виден член на ДКМС, който се подвизава в Президентството на България и който ежедневно ни прави за смях и ни унижава пред целия свят – този пореден комунистически гербаджийски кадър ще се изучава в учебниците по медицина след години.
Това е ГЕРБ! Пълна пародия, управленско безсилие и гавра с един Народ, който се топи ежедневно.
Сега става ли по-ясно защо г-н Миховски е депутат от ГЕРБ? Виждате ли колко е адекватен спрямо нивото на високопоставените си съпартийци?
Следва

Анонимен каза...

Единствено не е много или поне не е напълно ясно како прави г-н Радевски в тази мутро-бандитска клоака ГЕРБ.
Аз поне нямам лошо отношение към него по една проста причина. Г-н Радевски въпреки, че съм му отправял директни и често остри политически критики в ОбС, той никога не си е позволявал речника и малоумните изцепки на колегите си по мой адрес /подобно на дебила с коментари 3-ти, 5-ти и 7-ми/, влизайки в личното ми пространство. Дори напротив – М.Радевски е един от малкото общ.съветници, който не един или два пъти е подкрепял мои предложения или мнения по различни въпроси в ОбС Троян. Общо взето с г-н Радевски поставяме едни и същи „диагнози” на Троян, но след "диагнозата" идва „лечението”, а при него драстично се разминаваме. Разликата е, че аз предлагам "лечение" от палитрата с политическия инструментариум, докато г-н Радевски не е политик и се опитва да прилага "лечението" с инструментите на бизнеса, които меко казано са неадекватни за политиката на местно или държавно ниво. Както и обратното - ако г-н Радевски въведе политическия инструментариум в бизнеса си - до два месеца е фалирал. Както и да е. Не мога да му отрека, че поне се опитва нещо да прави и то забележете - при положение, че е заобиколен от тотални политически дебили и случайници в политиката, от които той полза няма никаква, но те са го налазили като термити.
Все пак моето обяснение е следното:
Спомняте ли си как Костов и психодесните унищожиха последните над 3000 български предприятия? След тях НДСВ окрадоха енергетиката ни, а М.Велчев ни набута с над един милиард по транзакцията с външния ни дълг.
Общо взето за ГЕРБ почти не останаха /с много малки изключения/ държавни и обществени промишлени ресурси за крадене. И какво започнаха да правят тези бандити, начело /в случая/ с Цвъ Цвъ? Е как какво – започнаха да КРАДАТ работещите частни предприятия на бизнесмените, които не са или отказваха да имат общо с ГЕРБ.
Цялата държавна машина, начело с МВР, силовите служби и послушната прокуратура се изсипа върху главите на българския бизнес, отказал доброволно да си даде целия или частично бизнеса на гербаджийската хунта. Само два примера – вижте какво се случи с Гриша Ганчев или най-добре с Пламен Димитров-Дамбовеца! Показно, нагло и за назидание! Дори само преди месец т.г. - съдът в Страсбург по поредното дело срещу България, отново обвини Цветанов в злоупотреба с власт като министър на МВР.
Какво би се случило с бизнеса на г-н Радевски, ако не е в ГЕРБ и не работи за ГЕРБ? Само за няколко месеца ще го унищожат копоите на Цветанов и останалите гербаджийски бандити.
Ето затова /смятам аз/ - г-н Радевски е не само сред първите на тази среща с Цветанов в Ловеч, ами се чудя как не е седнал в скута на този висш гербаджийски доказан криминал.
Да, г-н Радевски си пази бизнеса и това е напълно естествено. Добре е да си дадете сметката обаче, че пазейки своя бизнес, той пази и работните места и поминъка на стотици троянски семейства.
Знаете ли колко му пука на Цвъ Цвъ или на останалата гербаджийска хунта, че едно троянско предприятие ще бъде затрито и близо 1000 души изхвърлени на улицата?
Точно толкова, колкото на „отличниците” братя Радеви, които видяха сметката на Машстрой и изхвърлиха хиляди хора на улицата. И на които се радвате и величаете, че дали 10 х.лв. на гимназията.
*
Крайно време е да осъзнаете каква напаст, какво зло и какво политическо чудовище е ГЕРБ. Да, не след дълго /да се надяваме/ хунтата на ГЕРБ ще застане на подсъдимата скамейка, а самата ГЕРБ ще бъде забранена и обявяена със закон за античовешка и антибългарска партия. Само че колцина от вас ще го доживеят този момент, след като има и продължава да има идиоти, които гласуват, възпроизвеждат и държат във власта това политичско чудовище, което унищожава ежедневно България и българите?
И.Пеевски
Аdelaida, SA

Анонимен каза...

Тъкмо си мислех, че сме се отървали от от теб, Илияне и от простотията ти, но уви! Не сме имали късмет..

Анонимен каза...

6-ти, не обръщайте внимание на тези/този/ дебили. Какво друго да напише горкото? А и нали тези фантазии и свръхтежко умствено изпразване по мой адрес са едничката му/им радост? Мен лично много ме забавляват. Особено онази част с "безработен" , "самотата" и "издръжката".
От една страна са много изнервени, че не знаят и нямат информация къде съм и какво съм, с която да клюкарстват и злословят, а от друга страна си знаят, че самите те като минат разклона за Калейца нито някой ги знае, нито някой ще ги наеме дори да му чистят обувките - е как да не подскачат като палета? А за други държави или континенти – ами то горкото само може да мечтае и да изпразва пищовчето в мокрите си сънища :)
Е, не са ли забавни? За тези селяндурчета съсипаният от тях и подобните им Троян е върхът и центърът на вселената. Щом не работиш /за жълти стотинки/ в Троян – значи си безработен. Щом не живееш в Троян, значи си самотен. Щом не си член на някоя от троянските партии – значи не те искат в никоя организация. А щом не знаят къде си, значи не си там :)
Ами то това са възможностите и разсъжденията на този дебил и подобните му и няма защо да му/и/ се сърдя, че е тъп като цървул и да го/я/ обвинявам, че живее като животно в същия този съсипан Троян, където е орисан да пълзи, докато допълзи до гроба си.
Толкова са тъпи и елементарни, че дори не подозират колко са ми полезни като нагледно доказателство за коментарите ми, както и до къде може да пропадне едно човешко същество в град като комунистическия Троян.
И.Пеевски
Adelaida, SA

Анонимен каза...

Кои сте вие бе, 14-ти или съвсем си се побъркал да говориш за себе си в мн.число? И защо си анонимен като си толкова умен и не търпиш чуждата простотия.
Я вземи да напишеш нещо умно, че да му видиш сметката на този Пеевски, дето все не можете да се отървете от него. Ама май не можеш, а?
А понеже си написала "Тъкмо си мислех" - би ли споделила какво точно използваш за това "физическо" упражнение при хора като теб?

Анонимен каза...

Пеевски, пробвай Седакур Форте, родно производство. Не знам какво пиеш в момента, но явно няма ефект.
Д-р Дулитъл
The Pacific Ocean

Анонимен каза...

При теб действа ли?

Анонимен каза...

Докторе Дулитъл явно Пеевски ти е нарушил вътрешния мир и те е накарал да страдаш от безсъние заради нервните напъни които ти създава с коментарийте си.Така и така страдаш от безсъние отвори си медицинската литература и виж дали са открили метод за наливане на мозък в празни кратуни на безмозъчни същества.Ако са открили подложи се на това лечение да ти налеят малко мозък в кратуната,защото не можете да оборите коментарийте на Пеевски с думи защото казва болезнени за вас истини с което ви нарушава съня.И мозъчната ви дейност стига до там да кажете да си взема хапчетата и че сина му го издържа.А то в България за последните 20 год.на реформи го докарахме децата да издържат родителите си защото да са умрели с тези ниски пенсий.За издръжка на едно бездомно куче се дават повече пари отколкото за пенсий на нашите родители.

Анонимен каза...

Дулитъл нали си ветеринар и виждам в предния коментар че ще отваряш медицинската литература.Прегледай моля те дали има някакъв начин да стана куче,че донякога като се пенсионирам ако дочакам този момент ще вземам повече пари за месечна издръжка като куче отколкото като пенсионер.

Анонимен каза...

Разбирам, че имаш желание да напишеш нещо умно, но не ти се получава. Целият то пост няма никакъв смисъл.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |