Ограбиха вилата на инж. Мирчо Банев в Дебнево

инж. Мирчо Банев
* Крадецът е влязъл с взлом, отмъкнати са два телевизора и друга техника, на следващата нощ е имало ново проникване в имота * Инж. Банев обяви награда за достоверна информация за извършителя

Крими

В ПЕТЪК срещу събота през нощта (5 март) е била обрана вилата на бившия шеф на троянското общинско дружество БКС инж. Мирчо Банев в с. Дебнево. Неизвестният извършител е проникнал с взлом, разбивайки задната врата на луксозната сграда, и е отмъкнал два плазмени телевизора, кафе машина, електрически къртач и винтоверт, съобщиха от полицията. От потърпевшия научихме, че е откраднат и самурайски меч - скъп подарък за юбилейна годишнина, и връзка ключове, а на следващата нощ във вилата отново е влизано. По случая е образувано досъдебно производство.

ОБЯВЯВАМ парична награда за достоверна информация за крадеца, проникнал в дома ми, заяви пред Т21 инж. Банев. Самият той вече има подозрения за извършителя.

Т21

20 коментара:

Анонимен каза...

Боли ме фара!

Анонимен каза...

Един от многото проблеми,който може да бъде решен-напълно,при разрешаване за свободно притежаване на огнестрелно оръжие.
Чий х.й дири в чужд имот? Дум!....и като посрани гащи на простора,го изписват в графата.-БРАКуван.

Анонимен каза...

Да крадат от крадеца - не ги е срам...

Анонимен каза...

ТоА бъл'ла го у'апала. Не, че подкрепям крадците, естествено. За тях - само затвор и възмездие, но ми стана смешно от коментара над мен, който всъщност е цялата истина в едно изречение... :)

Анонимен каза...

Крадеца най го боли когато откраднат от него!

Анонимен каза...

Ами кат има съмнения за крадеца да плати наградата на себе си......

Анонимен каза...

То преди години и о.з.редник инж. Банев отнесе пищовите на поделението в което служеше, ама май е забравил че се е случвало. Крадец вика "дръжте крадеца"...

Анонимен каза...

Чак и самурайски меч,него пък откъде го е краднал? Виж ако бяха пищови,нямаше да се учудя,абе кво да ви кажа,направо "куранага стана" ...

Анонимен каза...

Това е най големия крадец който познавам Мирчо Банев от поделението го уволниха че краде пищови ,от Либия го екстрадираха за кражба от бетоновия възел на Орешака собственника Свилен го уволни че краде нафта от камионите от БКС го уволниха за кражби и злоупотреби и той се оплаква дирекно е той за панделата мирчо айдука

Анонимен каза...

Форумци само знаете да оплювате.Пострадал човека а вие само плюете.Другаря Банев е чист като момина сълза.Освен това е първа дружка на Генадий.Докато беше в БКС Т21 ползваше стаичка за редакцията си.

Анонимен каза...

Банев ,че е крадец това е ясно! Даже си мисля,че може сами я той да си е откраднал телевизора , за да не загуби тренинг дето се вика ,че те крадците са като спортистите.

Анонимен каза...

За пореден път се убеждавам, че троянецът носи жалба, дребна душица. Злобата на хората няма измерения.
Относно евентуалният извършител - в Дебнево има един Петърчо, който май трябва да е излязъл от затвора, а той за дълго навън не стои.

Анонимен каза...

12 - ти с едрата душица получи наградата!

Анонимен каза...

Да откраднеш от крадеца не е кражба и затова в България крадци няма.

Анонимен каза...

Има ли мъже в тая фирма,дето да снимат фиша си и филма да приключва или само женски полови органи се крият и тролят зад анонимни профили?

alfonso kapone каза...

Знам кой е каква е наградата ???

Анонимен каза...

10 000 lv

Анонимен каза...

И увас ще доида ако знам кои си

Анонимен каза...

Wintowert i hilti-4e ot kade li gi e kupil ?

Анонимен каза...

Лъже тоя боклук аз му разбих вилата нямаше такива неща но изкарах добри пари от него

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |