Поредни награди за троянския Хлебозавод

* Грамота и плакет от СХП за принос в развитието на хранителната и питейната индустрия в България * Диплом и плакет за иновативния продукт хляб „Виа Траяна”
Отличници
Д-р Светла Чамова (вляво) връчва наградата на изпълнителния директор Стаменка Дамянова
В ДЕНЯ на хранително-вкусовата примишленост – 26 ноември, когато се отбеляза и юбилейната 50-годишнина от създаването на Съюза по хранителна промишленост (СХП) в България, в столичния хотел „Маринела” на троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД, Троян) бе връчена почетна грамота и плакет. Наградата се дава за принос за развитието на хранителната и питейната индустрия в България и за активна подкрепа на дейността на СХП и я връчи председателят на съюза д-р Светла Чамова. Поредното високо отличие за троянския Хлебозавод – лидера в производството на хляб и хлебни изделия в района, получи изпълнителният директор Стаменка Дамянова.
 
Ректорът на УХТ - Пловдив проф. Кольо Динков връчва наградата на г-жа Дамянова
НА СЪЩИЯ ден се проведе и церемонията по награждаването на участниците в осмия Национален конкурс „Нови продукти и технологии в хранително-вкусовата промишленост” (2015 г.), където „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД получи поредно признание. С почетен диплом и плакет бе отличен иновативния продукт на троянския производител – хляб „Виа Траяна”. Наградата бе връчена на г-жа Дамянова от ректора на Университета по хранителни технологии (УХТ) – Пловдив проф. д. т. н. Кольо Динков.

„Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД, Троян


Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |