По Коледа стават чудеса!

http://www.elfyourself.com/?mId=67309523.3ДВАМАТА големи на Троян – бизнесменът на световно ниво инж. Марин Радевски и кметът Донка Михайлова, спечелила убедително втория си пореден мандат – поздравяват троянци с настъпващите светли Рожденственски и Новогодишни празници. Двамата заедно!

НЕ ВИ се вярва? Но нали по Коледа стават чудеса! Пък и защо да са чудеса – не е ли най-нормалното нещо двамата големи, дори да не се обичат кой знае колко, и те, и партиите им, да си подадат ръце в името на Троян и троянци. Най-нормалното е!

Весела Коледа и честита Нова година!

Т21
Коледно-Новогодишния поздрав на Донка и Марин – вижте ТУК

9 коментара:

Анонимен каза...

Поздрав от Варна за троянци!!! Харесвам Троян, харесвам троянци...Весели празници и успешна Нова година !!!

Анонимен каза...

Ех,ако можеше и в действителността да е като в клипа,в Троян щеше да е като в Рая!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Бизнесмен от световно ниво звучи доста смешно за господина, но щом той и близките му се считат за такива - нека се порадват на коледната си приказка.....

Анонимен каза...

"Двамата големи на Троян"??!!
В това градче съвсем са се побъркали. След като "големината" си я мерят с власт и пари - нищо добро да не очакват.
Някой спомня ли си бизнесмените и управниците по времето на Ботев, Раковски, Пушкин, Жул Верн, Да Винчи, Айнщайн и т.н.? Не? Не се хабете - никой не ги помни! И днешните "големи" на Троян след време никой няма да ги помни, въпреки журналистическите напъни.

Анонимен каза...

Двамата големи? Какво й е голямото на Михайлова? Освен, че е голяма в лъжите, какво е другото голямо? Може би е голяма, защото заема голям пост в БСП? Това може само нови беди на града ни да донесе! Да се доопростачи и докомунизира града ни....

Анонимен каза...

То пък С НА ТИКВАТА кадрите ще цъфнем и вържем. От трън та на глог,че по висок.Тоя задник потурчи и с тези милиарди върна България в детската градина.

Анонимен каза...

Големи или силни бих казал освен на
кметицата и на:
1. Васил от Викис
2. Владо от Копа
Там поне не са робовладелци и дават
доста прилични заплати като за Троян.

Анонимен каза...

Кво им е силното на тия?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |