Декларация от Предизборния щаб на БСП - Троян

Местни избори 2015
Уважаеми съграждани,

В щаба на БСП постъпват сигнали за натиск за гласуване. В дните между двата тура общински съветници от ГЕРБ и от „Избор на Троян“ си позволяват да подлагат на натиск троянски работодатели, като предлагат работа и изгодни решения на бъдещия Общински съвет срещу гласове за кандидата за кмет инж. Димитър Шишков. С действията си те потвърждават нашите опасения – че става дума за опит Троянска община да стане поле на частни икономически интереси. Че им е нужен частен кмет и лични общински съветници, които да обслужват тези интереси. Видяхте на какво са готови опонентите ни, за да постигнат целите си – на анонимни манипулации в жълти медии, уронващи човешкото достойнство и авторитета на нашата община. Никой не застана зад тези лъжи с името си. В щаба пристигат и сигнали за създаване на организация за манипулиране на вота.

Ние се противопоставяме на това. Не приемаме, че община Троян е терен за употреба. Готови сме да сигнализираме прокуратурата за злоупотреба с власт.

Троянци, тези избори са избор за бъдещите четири години, но и избор за пътя на развитие на Троянска община за дълъг период от време напред. Трябва да решим – дали искаме да обслужваме нечии интереси или сме готови да отстояваме своята независимост, лична свобода и граждански права.  Ние избираме второто!

Нашият кандидат Донка Михайлова доказа, че има нужната почтеност, опит и компетентност, за да не рискуваме бъдещето на общината и да продължим да работим по вече започнатото. Знаем как да надградим положената основа с още много нови идеи и инициативи, които ще стартираме през следващите 4 години в диалог с вас – жителите на общината.

Знаем как да продължим!
Предизборен щаб на БСП - Троян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

50 коментара:

Анонимен каза...

Много ми е интересно как ще се развивате, когато централната власт е срещу вас и какви дългосрочни планове градите, като общината се обезлюдява и ако си млад човек с амбиции трябва много да мразиш себе си, че да останеш в Троян

Анонимен каза...

Golemi prostotii i ot liavo, i ot diasno, i ot vsiakade! Prosto ziveem v prostotia!

Анонимен каза...

,,Блaгодaря" нa БСП, че ми отвори очите и се мaхнaх от Троян.

Анонимен каза...

Какво може да се очаква от полу -мъже с огромно его!Венко не може да преживее,че никой не го взе на сериозно и сега е готов да се съюзи и с Дявола търсейки отмъщение.Шишков ако не беше мощта на ГЕРБ щеше да мечтае за 22 процента.Една жена с честното си име обедини хора от различни партии и никой дори не се сещаше че е от БСП, понеже тук става въпрос за личност.Може да указвате натиск върху работодатели, а те от своя страна върху работници, но всеки когато остане сам с бюлетината в стаята за гласуване, нека помисли необходим ли е на някой през останалото време , освен по време на избори.Общинските съветници, крупни бизнесмени си докараха по една заплата месечно отгоре, а вие треперете и се съгласявайте да ви манипулират и притискат за 300 лв. на месец.АЙ„ ЧЕСТИТУУ

Анонимен каза...

Защо ли не съм изненадан. Той Шишков си е мъжка "ку...ва" от като се помня. За власт ще продаде и майка си и баща си, а и собствения си дирник ще даде.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с 1-ви.
Колкото и кадърен, каквито и проекти да правиш като те спъват от отгоре и ти бавят проектите нищо няма да направиш. Като гледам как вървят нещата май ще има четири годишен сън за Троян.Според мен в момента по-доброто зло е Герп, ако искаме да има някакво развитие за града ни..

Анонимен каза...

Ясно е за всички, че ГЕРБ искат да си правят в Троян всичко, а ние да сме техни поданиици. Наистина става дума за това дали Троян ще е свободен град или Радевскиград.

Анонимен каза...

Май Донка е най-големия демократ в този град. Не обичам БСП, но ще я подкрепя.

Анонимен каза...

По голям лицемер от Дона не съм виждал.Тя Дона какво ще каже за подкупната си администрация които най нагло лъжат гражданите.Какво ще каже за действията на главния си архитект Боян Кръстев,за действията на Таня Димитрова за лъжеца пенсионер Иван Иванов,за Хитров.Какво ще каже Дона която ги подкрепя те най-безнаказано да си лъжат.

Анонимен каза...

Ако Михайлова беше разкарала "тарторите" в администрацията, които не стават, сега щеше да е отново кмет, а не да стига до Рим, с реална възможност да не види Папата!

Анонимен каза...

Не може така да ги разкара, другарите се подкрепят.
Нали ако ги разкара ще разкарат и нея от партията.

Анонимен каза...

Михайлова четири години работи с правителства от различна цветова гама. За нея не е проблем какъв цвят е управлението, защото е работещ кмет и го доказа не един път.Колкото и да си плюем тук истината е една и тя е очевадна. От много години тя е единствената на която и личи какво е направила и наред със всичко , изплаща и глобите на Минковците, Петковците, Недковците и сие. Хората които след няколко дни ще седнат в ОС и наново ще лапат. Точно ГЕРБ спечелиха изборите на Михайлова.....

Анонимен каза...

До предизборния щаб на БСП.Много ви боли от публикацията.Тя уронвала престижа на вашия кмет Дона.Ами това е истината.Ще има още публикации придружени с документи какви мафиотски действия е извършвала администрацията подкрепяна от Дона.Наглостта на общинската администрация няма граници.И всичко това под зоркия поглед на кмета Дона.

Анонимен каза...

Какво ще каже Донка Михайлова за написаното от главния архитект,че "законите в малките общини са неприложими".

Анонимен каза...

Къртицата Дона предизборно изгони Банко Банков от който целия Троян беше вдигнал ръце и многократно и беше казвано да го маха.А сега какъв сложи инжинер минно геолог .Ами това е естествено на къртицата им трябва такъв човек.

Анонимен каза...

Доколкото разбирам, другарката Михайлова наистина може да стигне до Рим и да не види Папата/щото той не е доносник като Патриарха ;)/, както беше написал някой - много са си повярвали тия комсомолци и си мислят, че някой им е длъжен! Не другари и другарки, ще го д*хате тоя път, защото всички се обедидени против вас!

Анонимен каза...

Всичките проекти на Донка минаха по времето на Орешарски.
След това има ли одобрен проект? Май не...

Анонимен каза...

Верно ли никой не иска да я подкрепи тая комсомолска кифла? Ами ДПС, Избори, разни други? То ако стане така, тя верно ще го изд*ха здраво!

Анонимен каза...

Това са максимума гласове който може да събере Донка, червените бабички, безмозъчните и циганите са гласували. Така че, здравомислещите да вземат да си вдигнете задниците в неделя и да гласуват, че иначе четири години ще сме нокаут.

Анонимен каза...

Какви работни места ще разкрие Доца в общината ли .Та там все още има пенсионери а кадърните млади напускат Троян.Защо Кънчо Петков с две пенсии работи още "незаменим Кадър от армията" велик Специалист.

анонимен каза...

Хора, осъзнайте се! Каква Михайлова, какво БСП?
Много негативи се изсипаха върху кандидата на ГЕРБ...
Ако може някой да ми каже КАКВО по-точно направи Донка Михайлова?! Водния цикъл-ами той е трагедия, чакайте само да започне да вали по-стабилно...
Нейната "шуробаджанащина" я няма никъде!
Мислете и нека в неделя подкрепим г-н Шишков, да обърнем резултата в полза на ПП ГЕРБ!!!

Анонимен каза...

Не е нужно да вали, минете по ул. Васил Левки, в участъка от старата мототехника до Лукойл и ще видите, как шахтите вече стърчат над асфалта, по същия начин, като направите на Енкин по Ботев, от Вила Ванна да Дрянската чешма!

Анонимен каза...

А като видим булевард Акимов на какво прилича само след 4 години, какво да кажем? Как да гласуваме за герб, като те същите отново се навряха в общинския съвет?

Анонимен каза...

Нали видяхме какво стана след първи тур - отново дъртите измекяри от герб се наредиха в общинския съвет. Е как да подкрепи човек Шишков, като на всички е ясно, че той е само пионка, която се използва от измамниците отново да се докопат до властта. Но той това по-късно ще го осъзнае, защото ще е натрупал само негативи заради тях. Затова аз ще подкрепя Михайлова, защото поне нещо прави, за разлика от лапачите, които разпродадоха и докараха града до това положение.

Анонимен каза...

Генади спри да нарушаваш закона

бай Иван каза...

От 13-17 ми ,много жлъч ,по-спокойно е давайте ,да не вдигнете кръвното и,да не дочакате изборите .

Анонимен каза...

Комунизмът си отива, само не и в Троян ...
Скоро комунистически ще останат само Северна Корея и Троян.
Бих задал въпроса-на какво се надява кметицата, ако спечели ? Комунистите повече в управлението на държавата никога няма да бъдат.

Анонимен каза...

Ама те и в управлението на Троян няма да бъдат повече, високомерието винаги носи последици!

Анонимен каза...

Гледам отпред се изока управленеца чичо Венко адвоката....Много го е яд на троянци че го пуснаха по пързалката и сега съска като настъпен пор.......Защо ви е страх от коментарите да не ви кажат в очите колко не струвате ли......

Анонимен каза...

Обществена тайна е, че избор за Троян са солташак на Герб. Те са създадени точно за това, да подкрепят хората от Герб с цел взаимно облагодетелстване. Точно за това няма да подкрепя Шишков, щото зад него са Акимов, Балев, Радевски и компания, които преди всичко гледат собствената си облага. А ние всички виждаме до къде ни докараха точно те!

Анонимен каза...

Нека Венко, ако е честен човек, да каже кои са авторите на анонимните статии. Защо представителите на ГЕРБ не подписват пасквилите си?

Анонимен каза...

Защо мушмуроците от ГЕРБ и "Избор за Троян" винагии забраняват коментарите под материалите си? От какво се страхуват?

Анонимен каза...

Венко, вместо да пишеш глупости, обади се на Донка и я поздрави с резултатите от първия тур.

бате бойко каза...

Хайде да каже вашият хубавец кандидат кмет от гроб каква среща правеше със отпаднали кандидати във ресторант''Толедо'' ,вчера на обяд малко ми заприлича на велчова завера.

Анонимен каза...

Венко, то бива да си помияр, бива, ама чак толкова не бива бе! Колкото си кмет, толкова си адвокат и човек! Жалък!

Анонимен каза...

Венко, локомотива голямо реч удря във фейса, като осъден на смърт пред съда.

Анонимен каза...

Въпросът е какво ще кажат съдебните заседатели т.е. ние избирателите.

Анонимен каза...

Абе адвокате, ти каква подкрепа имаш, че я даваш?! Не те ли е срам, имаш по-малко гласове, отколкото листата на Избор за Троян?! Преди четири години, без Реформаторския блок, Балев взе почти същите гласове, въпреки че е смърдящ и мазен, а не е "велик" адвокат! Осъзнай се малко и слез на земята!

Анонимен каза...

Г-н Маринов, "Избор за Троян"не е само В.Ангелов.Тои може да си подкрепи които си иска.Но останалите хора от тази "измислена и пошла коалиция"можем да имаме различно мнение.Не че ще гласувам за Доца.Поправете заглавието.Симпатизант на ДСБ.

Анонимен каза...

Донка Михайлова е нашия мажотарен избор.Не е....вам БСП , не е...вам техните производни ГЕРБ и т.н.Ще е трудно , но бат Бойко показа , че е усвоил методите на бай Тошо,стана опитен политик и ще признае волята на троянци и ще помага всеотдайно на новият , стар кмет.

Анонимен каза...

Не съм привърженик на БСП,но ще гласувам за г-жа Михайлова,"ГЕРБ" и "Избор за Троян".....жалки смешници,подли нагаждачи,срамувам се ,че на първия тур гласувах за тях.Любопитена съм,какво обещаха на Венко от "ГЕРБ",че той да ги подкрепи с нещо което няма и не е негово.

Анонимен каза...

Адв. Ангелов, нали се сещате, че заради тази ебавка с нас избирателите Ви /в т ч и моя милост/ на балотажа ще смачкаме шишковчето с още по-голяма разлика!!! Ако възнамерявах да гласувам за него, щях да го направя на първи тур! "Имал бил управленски опит..."-управляваха го него - жените в горското! Що за авторитаризъм?!

Анонимен каза...

Анонимен 7, много ми хареса как го каза - Радевскиград. Ако не направим нещо по въпроса, май наистина ще стане Радевскиград. Не се наяде тоя човек, беее! А такава омраза към хората като неговата няма - и към чужди, и към свои. Клетите калинелчета...не смеят да гласуват за свястната Донка заради тоя дзвер.

Анонимен каза...

Донке, Радевски и Късопишков правят всичко, за да останеш сама! Ти си политик, за разлика от тях! Не робувай на комсомолски стериотипи, направи необходимото, за да ги доразмажете!

Анонимен каза...

Анонимен Номер 32: Веднага ти отговарям. ГЕРБ и Избор за Троян никога не са търсили истинската пряка комуникация с хората, за разлика от Михайлова. Затова толкова хора ги "хейтват" - те не приемат съвети, мнение, камо ли пък нападки и упреци. Не разбират, че от това могат само да спечелят. Общо взето ни приемат, ни предават. Самозабравени леко така. ПР-ите им не струват. Манджа с грозде.

Анонимен каза...

Донка Михайлова е най-хубавото нещо, което се е случвало в Троян от много време. Там където има видими резултати, винаги ще има завистници и хора, които искат да ти отнемат всичко. Навсякъде е така - замислете се.

Анонимен каза...

Аз не знам дали изобщо си заслужава Донка да си трови нервите с тоя мухльо на дебата утре. Най-много пак да й изсипе торбата с лъжи, дето ги въртят от ГЕРБ и от Избор за Троян от самото начало и вече им омръзнаха на хората. Усещам, че ще хвърчат домати в любимия читалищен салон на Шишков, където тооолкова държеше да се състои дебата. Голяма принцеска, голямо нещо.

Анонимен каза...

Престанете да плюете по адвоката Ангелов ,защото не можете да му стъпите и на малкия пръст .

Анонимен каза...

Кой не агитира Радевски ли пуснал си всички пипала на октопода в калинел и ни заплашват неговите марионетки а мълчат как работи по 12 часа и ни режат от извънрените затова на портала ги спират и веднага в ресторанта на бай марин

Анонимен каза...

Оставяйте ги Шишков и Радевски. Нещата с ГЕРБ в Троян като цяло са пълна каша. Най-новата глупост дето са я направили е да се коалират с не кой да е, а с ДПС!!! Какво да ви кажа...честита да ни е новата коалиция! То само това липсваше...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |