Важно за хората с увреждания

* Специализиран автомобил ще вози до секцията за гласуване гласоподавателите с увреждане на опорно-двигателния апарат или зрението * Заявки – на тел. 0670/6-80-41 и 0670/6-80-42 и
 на място в Общината
Местни избори 2015 
НА ТЕРИТОРИЯТА на Община Троян е създадена организация за придвижване и гласуване на избиратели с увреждане на опорно-двигателния апарат или на зрението. На разположение на гражданите, които желаят да упражнят своя глас, е осигурен специализиран автомобил за транспортиране от дома им до изборната секция от 6:00 ч. до 19:00 ч. в деня на произвеждане на изборите. 

ЗАЯВКИ за извозване на гласоподаватели с увреждане на опорно-двигателния апарат или на зрението могат да бъдат подавани в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Троян, пл. „Възраждане“ № 1, както и на телефони 0670/6-80-41 и 0670/6-80-42 от 8:00 ч. до 17:00 ч. всеки работен ден. В изборния ден - от 6:00 ч. до 18:45 ч.

Общинска избирателна комисия - Троян

5 коментара:

Анонимен каза...

Важно за хората с умствени увреждания
Община Троян е подготвила над 60 избирателни секции, където на собствен ход можете да отидете да гласувате за БСП, ГЕРБ, Избор за Троян и останалите кандидати, които за 20 години успяха да ви направят на маймуни, а в следващите години ще ви направят на евромаймуни.

Анонимен каза...

Важно за "гения" под номер 1
Колко ти плащат, за да пишеш тези глупости? Нали точно заради негласуването на "умници" като теб сме на този хал, че 100 цигански вота решават кой да спечели. Ако гласувахте, партиите щяха да правят нещо, за да спечелят и твоя глас. Сега само се състезават чий глас да купят. Затова, продължавай да не гласуваш и се прави на трол във форумите. Защото партиите разчитат на такива като теб - които няма да гласуват, защото ако гласуват, ще им объркат сметките.

Анонимен каза...

2-ри, явно си от онези с "умствените увреждания". Тези номера, тъпи умозаключения и оправдания с "купените цигани" ги пробутвай на дебилите, които 26 години си избираха какви ли не бандити и мошеници. Дори си ги преизбираха по няколко пъти. А преди това цели 45 години гласуваха 99,9%, докато се срина държавата.
Толкова си посредствен и нискоинтелегентен, че никога няма да проумееш, че в нормалните държави хората гласуват на местни избори за СЕБЕ СИ, а не за някое тъпо и полуграмотно партийно говедо, само защото било от "неговата" партия или защото няма друг избор и тича да избере някое от другите говеда. Как става това "за себе си" - чети и се ограмотявай!
Нито знаете какво е гражданско общество, нито какво е това самоуправление на местно ниво, а още по-малко знаете какво съдържа думичката Демокрация. За права на човека не ви питам. Родените роби си умират роби и права не им се полагат.
Умнико 2-ри, я обясни как точно от "негласуването сме на този хал". Я се опитай да го обясниш след трите мандата на Енкин и тези на Акимов и Михайлова.
Я да видим, какво има в "умната" ти главицата? /освен канапчето, което държи двете ти ушички да не паднат/

Анонимен каза...

Влизам в автокъща и искам да си купя кола.
Любезния продавач ми показва една витринка където са
наредени десетина модели от пластелин и започва да обяснява,
че имало с петолъчка , с много петолъчки , непознат модел до сега,
голям избор, сини, червени, оранжеви, бимбяни ...
Отговарям му че търся истинска кола – такава от желязо.
Е, такава нямаме отговаря той с лека надсмешка.
Е , хайде тогава със здраве... ! Когато имате ще дойда да си купя...

Анонимен каза...

3-ти, тъп си като комунистическата си майка!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |