Благодаря Ви, че се отзовахте!

* „Аз почуках на кметските врати, а се отвориха и тия на гражданите. Това е потвърждение, че проблемът не е само мой”

Читателите ни пишат Тема с продължение

Второ писмо от същия автор, съгражданката ни Димитрина Цонкова. Този път тя благодари за бързата реакцията на сигнала й (виж „Спасете ме от набезите на циганите” в миналия брой на Т21 – бел. ред.). В писмото има надежда, но ясно се чува и предупреждението: „Мерете с един и същ аршин - няма „български нарушения” и „цигански нарушения”. Т21


До: Донка Михайлова, кмет на община Троян
Копие: в-к „Троян 21”

Димитрина Цонкова
КЪМ КМЕТА. Г-жо Михайлова, благодаря Ви, че се отзовахте на нашата жалба! Засега има полицейско присъствие денонощно и имотът ни е защитен от циганските атаки. Имам и една молба – обявете преки телефони, на които да се обаждаме до службите по реда и законността и да не занимаваме персонално Вас.

КЪМ ОРГАНИТЕ НА РЕДА. Мерете с един и същ аршин - няма „български нарушения” и „цигански нарушения” (поне докато не се гласува отделен закон за циганите, според който да плащат по желание данъци,ток, вода...).

КЪМ ЦИГАНИТЕ. Дайте да си живеем по правилата на добросъседството. Не си пращайте децата да крадат – затворът не е добро място за живеене. Ще ви проклинат цял живот. 

КЪМ ГРАЖДАНИТЕ. „Де го чукаш, де се пука”. Аз почуках на кметските врати, а се отвориха и тия на гражданите. Това е потвърждение, че проблемът не е само мой. Благодаря ви за отзивите в интернет!

КЪМ ВСИЧКИ. Нека заедно да постигнем добри резултати – ние с обажданията си и общинските служби с прилагането на законите еднакво към всички. Стига сме правили реверанси с оправданието, че ни е страх да не ни запали някой къщите.

С уважение:
Димитрина Г. Цонкова, Троян, кв. „Балкан”


Още по темата:

13 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Здравейте, госпожо Цонкова!
Жалбата Ви от миналата седмица до кмета на общината ме заинтригува, и изразих мнението си в коментар № 6. Наистина в правомощията на кмета е да организира опазването на продукцията Ви, и се радвам, че вече има резултат! Но....май сте доволна само вие? Ежедневно виждам цигани да обикалят улиците и да предлагат набрани сливи по 30-40 ст., което означава, че потърпевшите сега са други, но не смеят да се оплачат! Да е виждал някой циганин да сее или да отглежда овощна градина? Ясно е, че предлаганите сливи са крадени и някой пак не си изпълнява задълженията!

Анонимен каза...

Цигани долни и всичките цигани за кого щте гласуват сега,това долно неграмотно племе всеки ден виждам нови и нови цигански мутри,тепарва ужасат предстои за троянци,троянските цигани като ги питаш за кои си ти те викат за донка за донка и се смеят с мазните си цигански мутри,какъв грат бяхме и какъв сме сега цигани цигани и пак цигани браво на енкин браво и на вас госпожо михаилова

Анонимен каза...

Браво на Донка!!!

Анонимен каза...

Кметицата на Трапето, която се финансира от Анани от Стара Загора, след като видя колко кражба има в изграждането на параклис, понеже мъжа и го строи, сега е решила да прави параклис на Длъжковското. То там няма и 30 човека и на никой не му трябва параклиса, но нали мъжа й ще обере тлъстата сума.
Иначе наистина на никой с нищо не е помогнала от селото, освен на Анани, но и той и помага финансово.
Не повече от 10% от гражданите на с. Горно Трапе ще гласуват за нея.

Анонимен каза...

1 и 3, щях да се учудя, ако не се бяхте появили!Неграмотници нещастни, тази жлъч ще ви задави!Или се примирете, че Донка ще кметува още 4 години въпреки вас или като не ви изнася свят широк!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Напомняме ТРИТЕ ПРАВИЛА, които са абсолютно за коментарите в нашия сайт:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, клетви и други подобни - заради елементарната културност и коректност.

Анонимен каза...

6-ти ти наистина нещо не си добре. Ти ли ще определяш колко е широк светът, че има хора който са будни и виждат и осъзнават кметските кражби? Тя наистина краде. Не буквално да отваря касата и да си взима и да си слага в джоба, а чрез изоълнителните строителни фирми. Специално за тази фирма Елит за която пишат в всяка статия и пише някой неграмотно, може да пише неграмотно но пък казва самата истина. Фирма Елит е известа не само в Ловешка Община с нейните хонорари на кметове. Така че аиде престанете с тая Донка да се появявате в вестника само някакви правозащитници и да се чудите дали ще продължавате да си взимате заплатите на гърба на данъкоплатеца. Ако на този вестник може да му се даде публичност да го чете всеки един гражданин знаеш ли колко хора ще се сетят какви сте крадци долни!

Анонимен каза...

Премахват коментари писани на латиница, вмомента пиша на кирилица. Господина притежателят и собственика на вестника е журналист. Използваме, употребяваме малки и големи думи, запетайки и точки. Искам да помоля да бъде оповестено колко е ново регистрираното ромско население в Общината, през мандата на Донка Михайлова. Надявам се молбата ми на бъде уважена.

Анонимен каза...

Ще ти каже на 32.12.15 колко е ново регистриралото се ромско население.

Анонимен каза...

Абе вестникар на теб Донка ли ти плаща да триеш всички коментари бе човек? Направих два коментара за това колко цигани Донка е регистрирала в нашият град и ти взе та ги изтри? Сега ти пиша на кирилица и питам- Колко цигани Донка е регистрирала в нашият град през нейният мандат? Има хора които все намират правописни грешки, все туй не харесват, все онуй не харесват, хайде да видим колко са регистрираните цигани през мандата на Донка? Хайде кажете.. Донка да каже, Общината да каже или на който му е в правомощията...

Анонимен каза...

Неудобен въпрос,г-жа Ромка Михаилова ясно е че не иска да отговори.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |