От 5 години не мога да си взема полагащата ми се рента

* „Пиша ви по повод некоректното отношение на арендатора
 в с. Врабево, Троянско”

Читателите ни пишат

Наша читателка се жалва от некоректен арендатор. И търси помощ от Т21. Публикуваме писмото й и се ангажираме да потърсим становището на другата страна – фирмата арендатор на земеделски земи в землището на с. Врабево, Троянско, срещу която са обвиненията, че не изплаща рента на собствениците на имотите. Т21

ЗДРАВЕЙТЕ, Т21! Пиша ви по повод некоректното отношение на арендатора в с. Врабево, община Троян. Случаят се отнася за неиздължаване на полагащата се рента на собственици на земеделска земя. И в моето положение са много хора.

ЗА КАКВО става дума. От 5 години не мога да си взема полагащата ми се рента било в пари или в натура - олио, което се раздава. Не съм от Врабево и не живея постоянно там, но поддържам връзка с познати от селото и ходя вече няколкократно от десетки километри с надеждата да взема поне нещичко от полагащото ми се като рента.

ЩЕ ДОБАВЯ, че аз не съм подписвала с този арендатор никакъв документ за ползване на земята ми, но ме има в техните списъци. Освен това те нямат или по-точно не дават телефони за връзка. При последното ми посещение отговорът беше: „Служебният телефон не работи, а личните не си ги даваме! Купуваме земя, тогава ще ви дадем рентата”.  Що за наглост. Имам взаимоотношения с арендатори в с. Добродан и с.  Каленик, но там всичко е на честна и коректна основа.

НАДЯВАМ СЕ, уважаема редакция, че ще проучите случая и посредством вашата намеса десетките собственици от това землище ще си получим полагащата ни се рента.

Оставам с надежда и уважение към вас и вашата дейност:
Латинка Радевска 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |