Офисът на Първа инвестиционна банка в Троян стана на 10 години

* Кристина Цанкова: „През годините изградихме дългосрочни партньорски взаимоотношения с Вас – нашите клиенти,
 помогнахме за развитието на мебелното производство, троянската керамика, машиностроенето, транспорта и търговията в
 град Троян и региона”
Юбилейно!
Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза 10-тата годишнина на офиса си в град Троян с коктейл за клиенти, партньори и приятели (4 ноември). През изминалите 10 години офисът на банката е обслужил хиляди индивидуални клиенти и е помогнал за развитието на местния бизнес.

УПРАВИТЕЛЯТ на офис Троян – Кристина Цанкова, поздрави гостите на събитието и благодари на клиентите на банката за доверието и подкрепата. „През годините изградихме дългосрочни партньорски взаимоотношения с Вас – нашите клиенти, помогнахме за развитието на мебелното производство, троянската керамика, машиностроенето, транспорта и търговията в град Троян и региона”, заяви г-жа Цанкова. Тя пожела на всички присъстващи клиенти, гости и партньори на Първа инвестиционна банка продължаване на дългогодишното съвместно и успешно сътрудничество.

Офисът на банката в Троян, който се намира на ул. „Васил Левски” 108, е с работно време от 9:00 ч. до 17:30 ч., от понеделник до петък.

ЕДНА ОТ АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ на Първа инвестиционна банка в момента се нарича „Лесен кредит”. Кредитът е без такса за кандидатстване и без комисиона за отпускане, като се предлага с фиксирана годишна лихва от 6.5% за първите 3 години от неговия срок.

ОСНОВНО ПРЕДИМСТВО на „Лесен кредит” от Fibank е това, че клиентът може да отиде в офиса на банката и само срещу лична карта в рамките на 2 часа ще получи предварително одобрение. Кредитът се предлага в български лева или евро, с максимален размер до 10 000 лева или тяхната равностойност в евро. Максималният срок на погасяване е 10 години.

Първа инвестиционна банка - офис Троян

5 коментара:

Анонимен каза...

Във вторник вечерта имаше опашка пред банката. Защо?

Анонимен каза...

Не беше опашка, а купон! :) По случай 10 годишнината. Офисът се оказа малък за всички поканени гости.

Анонимен каза...

1-ви, ти сигурно си най умния в родата?...

Анонимен каза...

1-ви, ти сигурно си най умния в родата?...Минах оттам и видях, но не спрях да питам какво става. Сега знам. Какво лошо има? Освен това не си знам цялото родословие, но не съм най-умният и добре, че е така.

Анонимен каза...

Е, като мина, защо не попита....навремето с питане окрачиха на мъжа ми, жена му!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |