Труп в предварителния арест в Троян

* Загиналият е 32-годишният троянец Атанас Митев, прибран след оплакване от майка му и жена му за побой и по тяхно искане * Гл. инсп. Ичев: „Става дума за самоубийство, има достатъчно данни, но сега не мога да изнеса подробности, защото върви разследване”
Крими
„НЕПРИЯТЕН инцидент. Става дума за самоубийство, има достатъчно данни, но сега не мога да изнеса подробности, защото върви разследване.” Това научихме от началника на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян гл. инсп. Марин Ичев за смъртния случай от вчера (14 септември, неделя) в предварителния арест на управлението. Трупът е бил открит около 14:00 ч.

ЗАГИНАЛИЯТ е 32-годишният Атанас Митев (р. 1982 г.), жител на Троян, който е бил задържан за 24-часа след оплакване за побой от страна на жена му и майка му и по тяхно искане. Атанас е криминалнопроявен и многократно е задържан заради упражнено насилие върху близките си.

ОБРАЗУВАНОТО досъдебно производство се води от служители на Областна дирекция на МВР – Ловеч, а наблюдаващите са от Окръжна прокуратура. Образувано е и дисциплинарно производство, което ще изяснява дали е имало насилствени действия срещу задържания, поясни гл. инсп. Ичев.

Т21

39 коментара:

Анонимен каза...

Ставало дума за самоубийство??? Е, нали е задържан в ареста, как тогава се е самоубил??? Или и на този помогнаха.... да се самоубие!

Анонимен каза...

Аман от всезнайковци....

Анонимен каза...

Жалко е за нас като хора,които четем тези парадоксални новини?!Млад човек,а вече-труп!Това ли по дяволите да чакаме за в бъдеще от младите тук???

Анонимен каза...

"задържан за 24-часа след оплакване за побой от страна на жена му и майка му и по тяхно искане......." Кое не е ясно, поредния дрогиран наркоман си е намерил мястото!

Анонимен каза...

Коментарите и посещенията в сайта спадат драматично, а като сметнем, че 90% от коментарите са на няколко човека, положението е отчайващо. Причината е една- цензура. Защо напр. са забранени коментарите след предизборните статии? Така не можем а изразим любовта си и уважението към тези смешници.

Анонимен каза...

Нито майка му, нито жена му са искали да го задържат-4ти!
А Т21 да научи НЕ само от Гл. инсп. Ичев, а и от майката на починалия, за да не се манипулира обществото.
А като е самоубийство защо му липсва един зъб и защо вратът му е" набит " в раменете......
В помещенията за арест има постоянно видеонаблюдение, защо полицията лъже и крие истини????

troyan21 каза...

До №6: Готови сме да дадем думата на роднините и на всеки, който има някакви факти по случая. Казвате, че в помещението за арест има видеонаблюдение, т. е. има запис, който ще покаже какво точно се е случило; да не забравяме, че е образувано и вътрешно дисциплинарно производство и истината трябва да излезе наяве.

Петър каза...

Ама май обичате да сте за сейра само...на човека са отнети всички колани, връзки за обувки, остри предмети и тем подобни опасни за случая неща...бесилото е било направено от дрехите му и никой не го е предвидил, което смятам, че е нормално...кой ще го предвиди? Все търсите вина в някой друг...

Анонимен каза...

Що ли ми се струва,че преигравате??? Доказан многократно задържан престъпник, пребивал майка си и жена си, самоубил се поради нездрава психика! Какво толкова има за съждения и съжаления? Пълно е с такива идиоти, бият, крещят, крадат, убиват понякога. Ми нали очакваме от полицията да се справи с тях! Защо сега ги защитаваме и оплюваме полицаите,че са го затворили? По-добре ли беше да е на свобода и да пребива беззащитни?

Анонимен каза...

Полицията не дава подробности, а те вече се знаят!? Смърта е настъпила вследствие обесване!

Анонимен каза...

9-ти, най вероятно си прав. Тук проблема е мястото където се е самоубил. Ако беше в дома му, на улицата или в гората щеше да няма съмнения, че така е решил и така е сторил.Но се е самоубил в ареста на РУП. Това поражда съмнения и коментари.Практика е всички подобни случаи да се потулват. Затова хората искат информация и от близките му.

Анонимен каза...

Чак пък да се е самоубил...чак пък и сам...

Анонимен каза...

ичеФ е гоуем нема се пуашите

Анонимен каза...

Трупът открит около14.00ч, а се обаждат на близките в 19.00ч....

Анонимен каза...

А майката затова ли е крещяла пред полицията със думите:"затова ли го задържахте ,да си го взема мъртъв ли ,къде спахте"....???

Анонимен каза...

Айдеееееее, шефа на ареста уйде у пенсия!

Анонимен каза...

Шефа на ареста има шефове, нали?! Дали отговорността да не е солидарна!!!

Анонимен каза...

Мили съграждани,пазете се от полицаите и не влизайте сами в сградата на Р У П Троян ,за да запазите здравето и живота си.Случаите на полицейско насилие в нашия град са ежедневни,но добре се прикриват.Ичев не е професионалист, но е син на комунист.

Анонимен каза...

............Ичев не е професионалист, но е син на комунист.......и червен боклук

Анонимен каза...

Еми ако е пожелал майките на ченгетата или буйствал, може да са го инструктирали малко по-твърдо. Уважението и доброто отношение са двупосочна улица, сори за младежа, ама ако е бил свесен най-вероятно е нямало да го приберат. Питате ли ченгетата с колко пяни заляни напушени насмукани отрепки си имат работа всяка вечер? Искате ли вие да го работите това?

Анонимен каза...

Познавам лично непълнолетно момче пребито в полицията без никаква вина.Целта е била да се скрие кражба извършена от племенник на полицай.Съболезнования на близките и да си търсят правата.Ичев не е вечен и в момента ,,му се клатят краката".

Анонимен каза...

Боклук,боклук,ама местен дерибей........Качествените полицаи напускат града ни.

Анонимен каза...

На ичев колкото и да му се клатят краката, той знае къде да си върти Д-то така че ще се позадържи още малко. А за въпросният случай с битото момче Т21 така и не пожела да пише, а не знам дали знаете за още едно бито момче отново в РУП-Троян със следи от подметки по гърдите, но най-вероятно и то само се е наранило. Т21 мълчи за тези неща.Съболезнования на близките !

Анонимен каза...

Още герб не дошли на власт и полицейския произвол започна.

Анонимен каза...

Xa,xa....Бил наркоман и го арестували.....Ами да вземат най-сетне да арестуват наркодиларите,които са и пред училищата. Да,ама не.Как да стане като са комбина!

Анонимен каза...

Ичев, сервилните ти полицаи pемонтираха ли ти апартамента в Ловеч

Анонимен каза...

Троян 21,знаеш ли,нехаеш ли,че има 2 регистрирани жалби в Страсбург за полицейско насилие в Р У П Троян!

Анонимен каза...

скоро може да има и още

Анонимен каза...

Май нещо взе да се връща милиционерщината в тоя скапан град,липсват само ладите и жигулите..иначе снощната милиция е подновила процедурите със качулките..новото е че вече обявявят още на другия ден за самоубилия се...преди се виждаше само от скръбната вест...от близките му! СТРАХ ...СТРАХ..ВЕЧЕ ИМА ГОЛЯМ СТРАХ....ГЛЕДАЙ БРАТЕ ДОЛУ В АРЕСТА ДА НЕ ВЛИЗАШ...МОЖЕ И ДА ТИ ПОМОГНАТ ДА СЕ САМОУБИЕШ..ИЛИ САМОУДАВИШ!!!

Анонимен каза...

20-ти е такъв неграмотен изрод,че ме болят очите само като чета умствената му диария,с която е решил да ни засипе ...

Анонимен каза...

Комунистическа милиция вие биете всички арестанти, не ви ли е страх, че тези които ви мразят са повече от вас ? -

Анонимен каза...

Нашите полицай се правят на велики в ареста не веднъж са пребивали хора а истинските престъпници и хората с наркотиците не ги закачат. Някакви дебелаци садят в кафетата и се хвалят кога кой биле набили, пък и прякори са си измислили. Едно ще кажа тяхната работа е да служат на обществото и да спазват законите а не да избиват комплекси. ( Ако случайно имат такива да го правят в циганските гета които вече ги има и тук ) Има много неразкрити престъпления, истината е ,че никой не се занимава с тях Но иначе са големи. До колкото знам има и заведени дела срещу нашата полиция. Както предишните така и сегашните управници там не вършат Нищо. А служителите вместо да поздравяват по пътя учтиво те се правят на биячи. Сега ние отново трябвало да повярваме как там нищо не е станало и как всички са божи кравички.

Анонимен каза...

Рано или късно всеки ще си плаща греховете!

Анонимен каза...

Наско никога не би си посегнал на живота, още по-малко в милицията !Имал е възможност да го направи мноооого по-рано в атлант- другари убийци...

Анонимен каза...

Странно защо никой не коментира,че самоубиеца е биел жена си и още повече майка си, при това не за първи път, а всички обвиняват полицаите. Сигурни ли сте,че е бил пребит или се е самоубил защото е психопат и неуравновесен човек. Който бие някой е убиец също!

Анонимен каза...

мислите ли,че след този случай и всички оплювки по полицаите, те ще посмеят някога да задържат, който и да било престъпник заради такива приказки ще си гледат проформа работата

Анонимен каза...

Не си вършат работата,защото всички са събрани " от кол и въже", включително началника им.Това са хора без професионала специалност и без степен на образователна квалификация.Те нямат елементарно възпитание и затова всички ги плюят с право. Има и добри полицаи,но се губят на фона на мнозинството от самозабравилите се тъпанари.

Анонимен каза...

Kak така Ичев знае,че арестанта се е самообесил преди аутопсията....!Защо тя е претупана така бързо и кой съдебен лекар я е правил......Колко лекари са присъствали на аутопсията. Ако е извършена от Газемба,то тя със сигурност е потвърдила ичевата версия. Момчето е закопано толкова бързо,за да се скрият следите от убийството му.

Анонимен каза...

Мето ,Ичев и Банчето са на хероин !!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |