„Господарката на сцената” пак ще свири в своя Троян

* Концерт на Вероника Тодорова - акордеонист №1 в света за 2006 г., и троянеца Ивайло Иванов (барабани) * 14 май, сряда, читалището,
 вход свободен, 19:00 ч.
Предстоящо
Вероника Тодорова
„ГОСПОДАРКАТА на сцената!“. Такива бяха отзивите след миналогодишния концерт „Троянци за Троян“ за Вероника Тодорова, момичето със златните пръсти, виртуозната акордеонистка и артистка, която показа на троянската публика какво е това майстор от световна класа и я накара да полети.

ТЯ Е ОТ с. Дебнево, минала е през Музикалната школа в Троян и Музикалната академия в Пловдив и от години жъне успехи по европейските сцени, а през 2006 г. в Норвегия бе обявена за акордеонист №1 в света. Вероника живее в Германия, концертира със собствената си група „Вероника Тодорова бенд“ и работи с най-добрия педагог по акордеон в света, италианеца проф. Ренцо Руджиери.

Вероника и Ивайло на троянска сцена, "Троянци за Троян", 10 октомври 2013 г.
ТАЗИ СРЯДА (14 май) Вероника заедно с троянеца Ивайло Иванов (барабани) - с когото се запознаха и за пръв път свириха заедно на „Троянци за Троян”, а синхронът бе невероятен - ще изнесе концерт в салона на троянското читалище „Наука – 1870 г.”. Организатор е Община Троян. Концертът е от 19:00 ч., вход – свободен. Заповядайте!

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Брaво! Зaщо обaче вход свободен? Зaщото 2лв. Зa културен живот нямa, но 4-5лв. зa цигaри имa. Ценностите сa ни тотaлно объркaни !

П. Велева каза...

Към 1. Входът е свободен, защото концертът се плаща от общината по Културен календар, а събитието е планирано още миналата година. Важно е да удостоим с вниманието си прекрасните изпълнители като напълним салона.

Анонимен каза...

моля преди концерта извикайте ХЕИ да дезинфекцира салона след присъствието на серГЕЙ

Анонимен каза...

Ей, няма почивен ден за простаците и малоумниците в тоя град!

Анонимен каза...

Може и сега да отидат от ХЕИ,за да почистят след сбирката на боковите тикви от оня ден.

Анонимен каза...

ХЕИ трябва да почистят задължително, след тиквите, и след серГЕЙ.

Анонимен каза...

Най-голямото ХЕИ в света трябва да дезинфекцира след троянци и да наложи карантина на Троян

Анонимен каза...

Това се отнася за след изборите.

Анонимен каза...

ТВ7. Полудяват ли българите? Депресия, или нещо по-лошо? Мнение на специалисти-тази вечер!
Твърде късно! Последиците След 25 години последиците са драматични и трудно поправими!!!

Анонимен каза...

Какво стана с концерта? Много валя и нямаше как...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |