Обръщение на председателя на ПП „България без цензура” - Троян

* На събрание на общинската организация, проведено на 31 март 2014 г., Трифон Трифонов бе освободен от зам.-председателския пост

Тема с продължение
инж. Веселин Димитров
Неведнъж сме заявявали, че не вярваме особено на партийците (партизаните) от всички бои и вътрешнопартийните разправии и боричкания не са ни интересни. В случая обаче даваме думата на председателя на общинската организация на ПП „България без цензура” инж. Веселин Димитров, тъй като партията му и нейният национален лидер Николай Бареков направиха гръмки заявки за нов стил в политиката, прозрачност, чистота. И бе редно да се чуе някакво обяснение за странните неща, случващи се в техните редици в Троян и Ловеч. Т21

*****

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, поводът да се обърна към вас са появилите се настроения в града по повод избора на общинския съветник Трифон Трифонов за заместник-председател на общинската организация в Троян и впоследствие за председател на областния съвет в Ловеч на ПП „България без цензура” (ББЦ), които настроения се отразиха негативно на отношението на троянци към целите и политиката на новоучредената партия.

ПАРТИЯТА НИ е нова и като такава имаше и има своите трудности при регионалното си изграждане. Липсваше ни непосредствената помощ от централното ръководство, тъй като и то се структурираше с ускорени срокове. А сроковете бяха очертани от задаващите се на хоризонта избори за европейски парламент. Освен това вече е достатъчно трудно да се намерят хора, съмишленици, желаещи да се занимават с политика, с организационна дейност след толкова неуспешни проекти. В такива условия всеки активист е добре дошъл. Нямаше време да се преценяват индивидуалните качества на всеки един.

РЕШЕНИЕТО, свързано с избора на Трифонов за областен председател беше наречено в блога на лидера на ББЦ г-н Бареков „парадокс”. Изборът доведе до отрицателна реакция от страна на гражданите, които имаха далеч по-ясна представа за Трифонов, отколкото ние. За свое оправдание ще кажа, че познанството ми с него е от края на м. февруари 2014 г. Поведението и отношението му към общинската организация предизвика и нашата реакция. След публикуването на известната статия в бр. 13 на вестник „Троян 21” (явно става дума за материала Бареков в Ловеч – големи майтапи” – бел. Т21), след проследяване на реакцията на гражданите в сайта на вестника и след съгласуване на мненията с коалиционните партньори ръководството на общинската организация, в мое лице, на 1 април 2014 г. се обърна към Националния щаб на коалицията. Предоставихме информация за поведението и действията на Трифон Трифонов по време на учредителната кампания и след нея. Сведохме до тяхното знание мнението на съгражданите ни и това, че с такъв човек в ръководството ще подкопаем  доверието на троянци към идеите на ПП „България без цензура”. Ще се появи съмнение, че с такива хора може да се прави новата политика, носеща повече морал и прозрачност. Въпросът беше поставен от нас изключително остро и не даваше никакви възможности за компромис.

НАЦИОНАЛНИЯТ ЩАБ реагира изключително оперативно и конструктивно. Оценено бе, че издигането на Трифонов е станало под въздействието на определени лица със статут на регионален чиновник и без каквато и да е намеса на ръководството на партията. Решението на Националния щаб дойде само след няколко часа и то е, че предвид на създадената обстановка на нетърпимост общинските организации в Троян и Априлци се отделят от областното ръководство до 25 май, деня на провеждане на изборите за Европейски парламент. Общинското ръководство получава самостоятелен статут и самостоятелен бюджет за провеждането на изборите; получихме право и възможност да отворим свой офис, макар и неголям  в центъра на Троян (на ул. „Васил Левски” 26, до централния тотопункт, сл. тел. 0878/011684). Цялостно проблемът ще бъде решен след 25 май, за да не се попречи сега на провеждането на изборите в другите общини на областта, в които е създадена вече необходимата организация.

ТОВА БЕШЕ първата крачка, според нас най-важната. На събрание на общинската организация на ББЦ, проведено на 31 март 2014 г., Трифон Трифонов бе освободен от зам.-председателския пост, независимо че уставът на нашата партия позволява всеки един неин член да заема до две изборни длъжности едновременно.


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, с това си обръщение се опитвам да ви кажа, че правим отчаяни опити да се борим с тези отдавна насадени явления, стремим се по-малко подобни персони да попадат във властта, макар и случайно. Мненията ви във форума в интернет изиграха огромна роля. Освен това в този труден момент ние се нуждаем от вашата подкрепа и разбиране. Надявам се с показаните действия и с поведението си да сме ви убедили, че за нас е жизнено важно вашето мнение, а не това на определени чиновници. Надяваме се на вашия глас и на вашето съдействие. И ви поднасям още веднъж своите извинения, затова че допуснахме появата на тази личност в местните ръководни структури на ПП „България без цензура”. Надявам се и занапред да бъдете наш коректив при вземане на решения. С това само ще ни помогнете.

Инж. Веселин Димитров, председател на общинската организация
на ПП „България без цензура” - Троян
Още по темата:

27 коментара:

Анонимен каза...

Трифоне, върни сега услугата,и донеси на курвата бареков, какъв е димитров.Същия помияр като теб.Мекере на герб Троян,лизач на гъзове на герб,и понеже нямаше как да се навре там,се навря при новата политическа проститутка-бареков,Айде сега,за да не останеш по-назад,донеси на гопсодарката си,що за курви сте всички в тази гнусна формацийка.После може да се хванете с димитров за ръце,да се целунете и да се удавите в язовира!

БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ВАС!

Анонимен каза...

Циркът става все по-зрелищен! Що за тъпо поведение и реакции!? Инж. Димитров, ами ако и Вас утре започнат да оплюват в този сайт, какво ще правите? Личи си, че не сте узрели да правите политика и Вашата работа спрямо Трифончо прилича малко на "На ти куклите, дай си ми парцалките".

Анонимен каза...

Трифонов е политически хемелеон. А пък тоя Веско Димитров е много " убав". Хората казали-каквото повикало ,такова се обадило.Въпроса е-кой ще води бащина дружина?Абе откъде се пръкват такива хора? И се бутат за власт, за пари. Как да се оправи тази окрадена държава с такива?

Анонимен каза...

Партията ,нейните ръководители и ЧЛЕНОВЕ са олицитворение на човешката низост!

Анонимен каза...

Това е сензация-нечувано!Интересно ако му кажат на г-н Димитров,че някой от групата му е вещица дали ще го изгори на клада?!И това ако са политици-тежко и на България!!!Е те затова не желаем да гласуваме и не xодим по избори!Просто няма никаква логика да си губиш времето заради такива xора!

Анонимен каза...

За всички почитатели на Бареков ще дам следната информация: Бареков обича мъртво пиян ,чисто гол да играе кючек на маса! ...В интернет можете да откриете много такива клипчета.......Не се изненадвайте! Това е истина! Нека се знае за кого ще гласуват! Това е ПОЛИТИКАТА на БАРЕКОВ! Нищо лично.....Просто очевидец.....Приятно е да видите такава гледка!

Анонимен каза...

5ти, няма да коментирам написаното от Вас, само ще вметна, че именно затова, че има такива като Вас, тези са на власт.
Защо трябва да не гласувате? Нали имате ум в главата си, надявам се и достатъчно житейски опит, за да прецените кой за какво става и за какво не и от там на кого да се доверите. Ако всички до сега не стават, ами кандидатирайте се Вие, нали имате претенции за достойнство и чест.
Вярно, че вече всички казваме аман от нечестивци в политиката и къде ли не. Но мисля, че е време да пресечем гордиевия възел който ни е стегнал гушите.

Анонимен каза...

6 ти, това не е сериозен довод, тъкмо напротив, значи нищо човешко не му е чуждо. Станишко и бат Боко като са трезвеници какво направиха до сега, А?

Анонимен каза...

Да разбираме,че димитров използва първият удобен случай да си върне на трифон за оня път в Ловеч? Ей Богу, още са далеч от масата,ама вече се шибат през пръстите,кой първи да се докопа до баничката.Отвратителна измет, ама ние сме си виновни.Сигурен съм,че овчата маса криеща се зад "бедния български народ",ще вкара нова вълна лапачи начело с бареков.
Всеки народ си заслужава съдбата!

Анонимен каза...

Чакаме с интерес отговор от г-н Трифонов!

Анонимен каза...

Автономна република BG WC - Троян и Априлци хихихиииииии

Анонимен каза...

Успех на новата (наша) партия,добре се отделихте поне на общинско ниво ,че нямаше да имате и лев за изборите,защото наш Трифон е като апарат за пари (подуше и започне да пиука...ТиТОИТТИТИТИТиити и накрая преминава в друга партия (изсмуква и бяга....тумур)

Анонимен каза...

Капут, капути, мъка!

Анонимен каза...

Боже, Боже - с какво и с кои се занимаваме?

Анонимен каза...

Бареков, КаПутин . . . Аман от КАПУТИ !

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Всички са един дол дренки! Само като се сетя ГЕРБ-Троян как са си оплели червата с БСП... Тази Комитова и тя голяма Къртица се оказа. От години вече снася на БСП вътрешна информация... Дали не я беше лансирал там Сашко Данков, или пък брат му беше...

Анонимен каза...

Защо под снимката на Веселин Димитров не пише, че работи във военна академия в София? Така се представя примерно в Афера Бг. Истина или лъжа?Лъже естествено. Може би така си придава някаква тежест, ако има пред кой, но то няма. Я го вижте как се е изтипосал на снимката.Костюмче(вероятно му липсва униформата от армията), зареян поглед напред и на далече, с което показва широките си възгледи за доброто ни бъдеще, държащ очилата си с което показва, че е много начетен човек и той тия работи ги много разбира. И на последно място фона на снимката-лъвове. Изобщо Веселин Димитров е "голямата работа". Голям мерак но с малки(повече от ,скромни) възможности.Единствения начин да го разберете що за човек е , е ако му бъдете подчинени. Това няма да Ви се случи защото този пенсионер си е изпял песента. Сега просто е жалък и смешен с напъните си за власт. За него не е важно дали ще е в България без цензура или друга партия. Бил е в ГЕРБ но го изгониха, я какви теманета сторваше на бившата областна управителка от ГЕРБ. За него е важно да е важен и значим. Това ще стане ама друг път.Съвсем скоро ще го изрита и Бареков, просто още не е разбрал какво лайно е.

Анонимен каза...

А той пък бюреков изобщо не е лайно,и то вмирисано!
Всичките са един дол дренки!

Анонимен каза...

И таз партия стартира "добре", както е видно! Нищо ново под слънцето, па народеее върви гласувай!

Анонимен каза...

Димитров ти кой си?Какви са връзките и отношенията ти с бившия областен на Русе и шеф на ГЗ на България-Бурджиев?Кой те назначи зя шеф на ГЗ в Ловеч като пенсионер? Кой те назначи в Областна администрация?Кой те изгони от там и защо?Върви си от тук и отиди там от където си дошъл.Ти нямаш място в нашият роден град ТРОЯН.

Анонимен каза...

Троянецът не го интересува какво става в общинската политика.Тук командва парада другарят Кацаров и /о.з.полковник Акимов в сянка/Всичките други са нагаждачи според големината на портфейлите на БСП и ГЕРБ.Времето го доказа, някой да ме опровергай?????

Анонимен каза...

Трифон отново набара партия с пари, голям играч бре!Ами той нали е член на партията на Яне и е нейн представител в ОС, получаваше работа и пари в брой да подкрепя герберите ,а изведнаж при Бареков.Николай, Николай., да бяхте поразпитали поне малко какви хора ще ви представляват в нашия край! Язък за вас!
ПИТАМ: ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧАВА ЛИ 400.00 лв. КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ЗА КАКВО ЩЕ ГИ ПОЛУЧАВА И КАТО КАКЪВ И НА КОГО ПРЕДСТАВИТЕЛ? МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН ДА МИ ОТГОВОРИ?

Анонимен каза...

Дока не изтече мандата на сегашния общински съвет,Трифон всеки месец ще взема това,което СИ гласуваха. Предполагам,сега изрязко интересът към участие и посещение в комисии,ще се увеличи!

Анонимен каза...

Колеги пишещи тук не става въпрос за Акимов,Кацаров,Трифон и т.н.Обръщението е на някакъв самозванец наричащ се Г-н Димитров.Коментирайте него що за птица е,и има ли място в гр.Троян,или и той след време ще се намърда в Общински съвет и тогава дупе да ви е яко.

Анонимен каза...

7 и 8- България да тръгне напред с Бареков? А видеозаписите с петното? Забравихте ли? Забравихте ли Дилян Пеевски? Кой стои зад Бареков? То това е поредното явление в нашата България! Нижте пияна свиня Бареков в интернет....Няма нужда от коментар....Бедна ми Българийо!!!

Анонимен каза...

ха....смешник! Още си личат следите от значката на герб на реверчето. Забравил си как тропаше по масата с плаката на Бойко зад гърба и парадираше с връзките си. Забравил си как раболепничеше на обласната управителка на Ловеч. Е за това сме ние , да ти напомняме. Кандидатирай се за председател на клуба на пенсионера в гр.Троян, ама и за там не те бива!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |