Отбор за Шампионска лига

* Като сръчност и умения, справка – извоюваните две квоти за националния финал в Пловдив; а като хубост – думите са излишни
ФотоОко
Кристина, Мария, Галя и Елица, Русе, 15 март 2014 г.
ТИМЪТ на профи паралелката по хотелиерство и ресторантьорство на троянското СОУ „Васил Левски” – Кристина Йорданова, Мария Петкова, Галя Кожухарова и Елица Досева, водени от преподавателките си инж. Иванка Църова и Милена Мартинова – отново доказа, че който си го може, го може. Този път в Русе (14-15 март). На състезанието на МОН (образователното министерство) за най-добър млад готвач, сервитьор-сомелиер, барман и хлебар-сладкар, регионален кръг за Северна България. Където нашите за кой ли път потвърдиха, че са на и дори над нивото на възпитаниците на професионалните гимназии. Като сръчност и умения, справка – извоюваните две квоти за националния финал в Пловдив; а като хубост – думите са излишни.

БРАВО, момичета! „Отбор за Шампионска лига!”, както написа във фейсбук една остроумна почитателка. Очаквайте още по темата.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Красавици ! Браво !

Анонимен каза...

Радвам се, че има такива деца и преподаватели. Продължавайте деца, успех.
Вижте колко коментари има за откраднатата кола,а да се радват на децата - само един. Срамота за троянци.

Анонимен каза...

Как да няма коментари,когато шефът на полицията се хвали как престъпността намаляла,и ти крадът автомобила!

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |