Отбор за Шампионска лига

* Като сръчност и умения, справка – извоюваните две квоти за националния финал в Пловдив; а като хубост – думите са излишни
ФотоОко
Кристина, Мария, Галя и Елица, Русе, 15 март 2014 г.
ТИМЪТ на профи паралелката по хотелиерство и ресторантьорство на троянското СОУ „Васил Левски” – Кристина Йорданова, Мария Петкова, Галя Кожухарова и Елица Досева, водени от преподавателките си инж. Иванка Църова и Милена Мартинова – отново доказа, че който си го може, го може. Този път в Русе (14-15 март). На състезанието на МОН (образователното министерство) за най-добър млад готвач, сервитьор-сомелиер, барман и хлебар-сладкар, регионален кръг за Северна България. Където нашите за кой ли път потвърдиха, че са на и дори над нивото на възпитаниците на професионалните гимназии. Като сръчност и умения, справка – извоюваните две квоти за националния финал в Пловдив; а като хубост – думите са излишни.

БРАВО, момичета! „Отбор за Шампионска лига!”, както написа във фейсбук една остроумна почитателка. Очаквайте още по темата.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Красавици ! Браво !

Анонимен каза...

Радвам се, че има такива деца и преподаватели. Продължавайте деца, успех.
Вижте колко коментари има за откраднатата кола,а да се радват на децата - само един. Срамота за троянци.

Анонимен каза...

Как да няма коментари,когато шефът на полицията се хвали как престъпността намаляла,и ти крадът автомобила!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |