Гости в АГ отделението на Бабинден

* Специален дар за главната „баба” – старшата сестра
 Румяна Лазарова * Донка Михайлова: „Благодарността и почитта към вас е безмерна!” * Специалното кметско внимание
 към д-р Йоана Ценова - защо
21 януари
Красив букет, кърпа и домашен сапун за главната „баба” Румяна Лазарова
В ДНЕШНИЯ Ден на родилната помощ (21 януари), по-известен като Бабинден, АГ отделението на МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц” – Троян посрещна важни гости - кмета Донка Михайлова, ресорния зам.-кмет Поля Димова и главния експерт социална и здравна политика в общинската администрация Валя Даскалова. И както повелява отколешната традиция, гостите дариха главната „баба” – старшата сестра на отделението Румяна Лазарова, с красив букет и символичен дар кърпа и калъп домашен сапун.

Д-р Мишо Василев посреща кмета Донка Михайлова
„ТОЗИ ДЕН е празник на новия живот, защото няма по-щастлив момент за всяко семейство от раждането на детето. Първият светъл лъч на нежността, който озарява новороденото, е усмивката на майката, но първата ръка, която го докосва е на лекаря или на акушерката. Затова благодарността и почитта към вас е безмерна - защото помагате на всяка жена да преживее най-трудните, но и най-прекрасните мигове от живота си!”. Тези думи на благодарност и възхищение се чуха в поздравлението на кмета към екипа на отделението, ръководено от д-р Мишо Василев и славещо се като едно от най-добрите в региона.

Благодарности на майката към д-р Йоана Ценова
НО СПЕЦИАЛНОТО внимание на г-жа Михайлова бе към д-р Йоана Ценова – лекарят, в чиито ръце е проплакала първата й дъщеря Адриана (порасналото момиче, което преди броени дни получи една от годишните бизнес награди на авторитетното списание Forbes България; хубавата Адриана е служител на „Виваком” и отличието й бе в категорията „Награда за обществена дейност” – бел. Т21). Д-р Ценова бе зарадвана с чудесен букет. 

Кметски поздрави и дарове за малкия Леонид и майка му Мария
На почерпка с раздумка в АГ отделението, 21 януари 2014 г.
КМЕТСКИ поздрави имаше и за Леонид и Светозар – двамата юнаци, проплакали наскоро в отделението и намиращи се все още под грижите на медицинския екип. На щастливите мъжки майки бяха връчени и подаръци за малчуганите – хавлиени кърпи за баня.

А ПЪК ГОСТОПРИЕМНИТЕ домакини, както си му е редът, почерпиха гостите си. И се поразговориха с тях – за успехите, проблемите, перспективите. Споменато бе, и не без гордост, че троянското АГ отделение е предпочитано не само от троянки, но и от жени от други места, като Ловеч, Тетевен, Угърчин, Велико Търново и дори столицата София.

Маргарита Генкова,
PR на Община Троян

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Честит празник на лекарите и акушерките и от мен. Да са живи и здрави!

Анонимен каза...

Честит празник на лекарите и акушерките! Да са живи и здрави!

Анонимен каза...

Честит празник на всички в АГ-Троян.Бъдете щастливи,здрави и всеотдайни!

Анонимен каза...

Стефан Генков :Честит празник на всички лекари и акушерки от АГ -Троян, в които ръце проплака преди 2 месеца новото ми внуче Мариян. Да са живи и здрави! Спеиални поздрави от далечна Канада на моята съученичка и приятелка Рума.

Анонимен каза...

От Донка дъртата К---А няма по голяма Баба.

Анонимен каза...

К---А е жена ти и по голяма Баба от теб няма (5)

Анонимен каза...

Господин Маринов, заедно с Админа си, спазвайте третото правило, прието от вас!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |