Спипаха трима с наркотици

* Срещу С.С. (18 г.) от Врабево, К.Г. (18 г.) от Троян и З.Х. (29 г.) от Орешак са образувани са досъдебни производства
Крими
ПРИ ПРОВЕРКА на РУП – Троян по линия „Наркотици” миналата седмица бяха спипани трима младежи с различни количества наркотични вещества. При претърсване на 18-годишния С.С. от Врабево полицаите иззели хартиено пликче с 2 грама бяло прахообразно вещество, което при полевия тест е реагирало като амфетамин. В апартамент в Троян, обитаван от същия С.С., са открити 2 грама марихуана.

ОТ ДРУГ 18-годишен – К.Г. от Троян, е иззето топче с 1 грам бяло прохообразно вещество, реагирало като амфетамин, а в автомобила му било намерено найлоново пликче с още 1 грам амфетамин.

СЛЕДВАЩИЯТ случай е в с. Орешак – при претърсване в къщата, обитавана от 29-годишния З.Х. от крими контингента, е открита суха тревиста маса (канабис) с тегло около 60 грама и три найлонови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество от неустановен вид. В жилището била открита и електронна везна, по която имало следи от същото прахообразно вещество и най-вероятно е използвана за разпределяне на дозите. 

И ТРИМАТА са престояли 24 часа в предварителния арест и срещу тях са образувани досъдебни производства. Срещу З.Х. производството е за извършено престъпление по чл. 354А от Наказателния кодекс – за разпространение на наркотици, и го грози затвор от 3 до 12 години и глоба от 20 хил. до 100 хил. лв.

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Гледането на "гангстерски" филми, търсенето на лесен и охолен живот, обикновено завършва с 3 до 12 години, или куршум в главата.
Телевизията тотално проми мозъците на и без това простолявите дечурлига и младежи, които на глас бленуват лъскави коли и лесни пари.В моментът,в който белезниците щракнат, разбират,че това не е като по телевизията !

Анонимен каза...

Ква телевизия, кви 5 лева. За по грам-два, няма да лежат. Въпроса е, да ги сплашат, но то тръгне ли "магарето в ряката" иди че вади.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Малко им е тази глоба трябва да ги обесят тези ГАНКСТЕРЧЕТА дето нни тровят децата

Анонимен каза...

Към 4-ти:
Защо „ганстерчета” , та те са „кокошкарчета”.
Нищо не зависи от тях в разпространението на наркотици.
ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ:
-Защо големите риби никой не ги закача?Или оторизираните държавни институции не ги знаят?
-Защо се провеждат „ювелирни” полицейски акции срещу момченца, зарибени от стоящи в сянка дилъри на забранени психотропни субстанции?
-Защо не се говори открито за употребата на наркотични вещества между учащите се в Трочн?Или те не го барат? Дано е така, ама нада ли.
-Защо троянските медии не смеят да направят проучване за употребата на наркотични вещества между учащите се и то да стане публично достояние ?Страх ли ги е да покажат истината, или на обществото е внушено , че в Троян наркотиците нямат почва?
Спирам до тук.
Защото „троловете” чакат само някой да им подадеш тема, а те като хиени ще се нахвърлят, за да отклонят темата – наркотиците в Троян.

Анонимен каза...

абе 4-ти те двама от тези хубостници дето са по на 18г. не са ли ученици.Или да си напишем наизустеното.

Анонимен каза...

извинявай 4-ти имах впредвид 5-ти

Анонимен каза...

това са дилърите на Любето на бивш полицейски началник.

Анонимен каза...

Поздравления към РУП Троян.Де да бяха всички управления като тях. Здраве и успех пожелавам на служителите от РУП Троян борещи се срещу този порок.

Анонимен каза...

Браво, другарки и другари, скъпи съотечественици. Днес хванати с цигарка - две, утре с цяла кутия. Поздравления за РУП Троян и показания За нова акция - ТАМ ГОРЕ ПУШАТ. Е, СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ИЗКЛЮЧВАМЕ!

Анонимен каза...

Кой е този Любето и кои са неговите дилъри, дайте малко повече информация за задържаните лица...

Анонимен каза...

вси4ки преказват наизуст без изобщо да познават хората за които говорят,но те затова се крият пишат от анонимен,защото са голяма работа

Анонимен каза...

не пишете за хора които не познавате и не знаете с какво се занимават,гледаите си жалкия живот,а не се 4удете какви простотоии да пишете само....

Анонимен каза...

браво ичка вкараи всички деца в затвора остани само ти фердофците да си пиеш кафето с тях както си го правиш заваршил радио техник станал шев на полицията с благословията на акимов и герб

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |