Крокодил - глупак

Крокодилът и маймуната много се мразели. Един ден крокодилът, както си плува, вижда как маймуната виси от клона по-натам по реката. И започва да крои тежки планове - ще я питам дали се е омъжила. Тя ще каже не, защото знам, че не е, и аз ще кажа - ми, то кой ще те вземе толкова грозна. Тя пък ще ми каже "гледай си работата", аз ще отвърна - ми, гледам си я, ти като си толкова глупава, че си нямаш... И така много дълъг план за унижение. Доплувал крокодилът до маймуната и я попитал дали се е омъжила, а тя му казала:
- Плувай бе, боклук зелен!

2 коментара:

troyan21 каза...

(Имам чувството, че от нова година постоянно живеем в този виц и постоянно някой ни обяснява какви боклуци сме... Ти как мислиш, Гена? СБ)

troyan21 каза...

До СБ от ГМ: Много мрачно гледаш. ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |