Митко изпълни заръката, викна „Оставка!”

* За което има голямото ми и напълно искрено „Браво!”
 
Отговор на отговора
Митко Павлов чете отговора ни, виж след мин. 15:06, "Комисията Павлов", 27 ноември
КАКТО НИ бе обещал, Димитър Павлов от „Комисията Павлов” по ТВ7 (с извинение) изчете сърдития ми отговор на неговата шегичка с „Троян 21”, направена в предаването на 19 ноември. Тогава Митко ни тури (Т21, Троян и троянци ан блок) в кюпа на „онези с анцузите”, дето ги водят с рейсовете в София, и ни размаха пръст, че се подмазваме на полицията, същата, дето бие студентите; абе, един вид, дегенерати някакви провинциални, пфу! (виж тук, след минута 16:35 - бел. Г.М.)

Е, Г-Н ПАВЛОВ не изчете целия ни отговор – спести нещицата, казани за чорбаджиите му в ТВ7 (Д. Пеевски и Цв. Василев) и за един нов политик, пръкнал се от недрата на въпросното тиви (Н. Бареков), но нищо от това. Спести и друго, по-важно – апострофът ни, че в провинцията, разбирай и Троян, не са само „ония с анцузите”, дето ги товарят в автобусите и ги пускат като добичета из София да мучат, зацапват градския пейзаж и пречат на прогреса; но нищо и от това. Все пак отговорът ни бе изчетен в национален ефир и му бяха отделени цели 6 минути, което си е сериозна работа. Нещо повече, водещият изпълни заръката ми и викна „Оставка!”, даже не веднъж, а два пъти викна, мощно, отчетливо и с апломб; а както го усетих, надявам се съм прав, и с неприкрито удоволствие. За което има голямото ми и напълно искрено „Браво!”.

ОБЪРНАТО бе специално внимание и лично на моя милост (Г.М.), даже ликът ми бе изтипосан на цял екран. Г-н Павлов попита защо съм се снимал с пура, после се усъмни това пура ли е или… кебапче и прибави някакви фройдистки намеци за мъжете с пури, които не разбрах напълно. И за да не бъда невъзпитан, отговарям – с пура съм, защото в тоз момент имах пура (а не винаги имам) и защото много ги обичам (пурите). Обичам и кебапчета, биричка също – но това е друга тема.

ДЛЪЖЕН СЪМ да направя и едно уточнение – г-н Павлов бе разузнал, че една от „голите каки” в постоянната рубрика на Т21 „Само за отличници” – Любимка Пехливанска, всъщност не била от Пловдив, както ние пишем, а от Монреал. Тук, Митко, никак не си прав, да знаеш –
Димитър Павлов
хубавицата си е от Пловдив, но известно време е работила в Канада (под псевдоним, в един много доходен и древен бранш), сега пак си е тук и ти праща много здраве. 

НО МАЙ се отплеснахме. Важното е, че в ТВ7 се чу „Оставка!”. За което – отново браво, Митко! И дано зад вашата/твоята „Оставка!” да не се крие друг един възглас: „Да живей (България без цензура)!”. А дано. И накрая - няма как да не ти стисна ръката за признанието „Обичам Троян, наздраве!”; като се видим, ще почерпя, с троянска сливова, разбира се. Оставка!

Поздрав най-сърдечен:  
Генадий Маринов, гл. ред. на „Троян 21”

Линк към предаването от 27 ноември, гледай след мин. 15:06 - виж ТУК

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Браво на Павлов.Гена, кани го на гости,аз ще донеса ракия и заедно ще викаме "ОСТАВКА" :)

Анонимен каза...

Генади, почва да ми писва от тази твоя дребнава простотия. Не забравяй, че Троян не е Генади Маринов! Не ме интересува какви ги пишеш и срещу кого, но спри да петниш града ни! Мен ме е срам от постъпката ти ! А, че не носиш на бъзик ти е за урок, да не го правиш на гърба на другите като не носиш!

Анонимен каза...

ОСТАВКА!!!

Анонимен каза...

ОСТАВКАААААА!!! :)

Анонимен каза...

Генади, ако е истина , че на децата не се дава да пият вода в детска ясла при поделението, понеже "отварят" работа на персонала, си е за разследване и подобаващо наказание! Персонала не знае ли последствията от едно такова действие, медицинското лице къде е, защо си затварят очите всички/и родителите/? Ужасявам се от тази мисъл–цял ден децата да не пият вода, когато искат! Това детски градини и ясли ли са, или концлагери? Срам и позор, ако е истина!
Ако нямаме милост към безпомощните си деца, към кого ще имаме? Държаво, в лицето на народа, къде отиваме?

Анонимен каза...

6-ти, погледни се колко мазно се опитваш да въвлечеш Генади в някаква интрига. Вмъкваш името му в някаква си история,и започваш да се жалваш...А ако не е вярно написаното,к'во пра'йм?Зщо родителите си мълчат,ако е вярно?Защо не се дегизираш като дете от 2-ра група в яслата,и не разследваш със скрита камера ?

Анонимен каза...

Абе като наривате оставка, що не кажете поне веднъж за кой ще гласувате. Вие сте безмозъчни лумпени!!!

Анонимен каза...

Тъп,по-тъп,най-тъп,номер 7...

Анонимен каза...

6–ти, ти себе си ли плюеш, или СИ някой, който лишава децата от най–необходимото–водата?
Ти, защо не пробваш един цял ден да не пиеш вода, или да пиеш съвсем мъничко, за да не намокриш памперса. Колко дни ще издържиш на това изтезание?
Също, защо не се дигизираш като камила, и да се пробваш, като камилата ли ще издържиш с малко вода на ден?
Това, че родителите си мълчат е също престъпление! Престъпление е, че и народа си мълчи, а тия, които не го правят ги считат за луди!
Горките деца! Нали в детската ясла дори не могат още да говорят, толкова добре, но реакциите им–жаждата след излизане от същата, са достатъчен показател!
Генади, извини ме за "мазното" опитване да те въвлека в "някаква интрига", и ако наистина е така, моля отговори ми, макар и анонимен!

troyan21 каза...

До №№ 5, 6, 9: Няма никаква интрига, според мен сигналът е доста сериозен и тревожещ. Но аз лично изпитвам съмнения, звучи ми абсурдно. Наистина родителите би трябвало да реагират. Смятам от името на Т21 да говоря с двете страни (ръководство на детското заведение и родителите), пък да видим какво ще чуем.

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

7–ми, аз предлагам малкият Христо от у–ще"Иван Хаджийски", който смятам е много по–логичен от лумпените, които ни управляват!
Генади, в голям процент изнесеното от един родител в предходна



статия факт за ограниченото даване на вода на децата е вярно, защото това се е чувало и преди доста години! А, нали и нищо не се е променило в нашата държава, и в хората/в повечето/. Страх от отношение към детето ти, е и страха на родителите да говорят открито!
ОСТАВКА НА ЛУМПЕНИТЕ!

Анонимен каза...

Как да си обясним, че истеричната окупация с вериги на Ректората започна в деня, в който бе даден старт на „Южен поток”, и завърши в деня, в който министърът си стисна ръката с „Уестингхаус”?Пред парламента днес се състоя протест само от един човек. Това е сто шейсет и еди кой си ден от онова, което медиите наричат „масовия протест на ранобудните срещу Орешарски“, и който възвеличаваха като морална революция. Е…ати революцията, щом спря от първия снежец!

Но ниският живак е само оправдание. Реалната причина за края на протеста, е новата ситуация след визитата на министър Драгомир Стойнев в САЩ и вестта, че родината ще овладява мощта на мирния атом в Козлодуй с помощта на „братска” Америка. Тя е братска и даже родна, ако не за всички ни, то със сигурност – за протестърите, за техните финансови ментори и идейни водачи.

Анонимен каза...

Много сте ербап, много отворени и агресивни спрямо неправдата, ама тук, в интернет...Иначе сте абсолютни мишоци!
Генадийййй, пък казаха ,че на наще деца не им давали вода в детската.Ще отидеш ли да се разправяш ти,щото ние сме обули на жените чорапогащите и ни стягат топките...

rosirosi664 каза...

УМНИЯ ПАВЛОВ! ХА -ХА! ПОРАСНАТИ РАБОТАТА! ДОРИ НЕЗНАЕШ ДА ЧЕТЕШ! БРАВО!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |