ГЕРБ помага на пострадалите от пожара в Шипково

* Д-р Цветомила Дудевска и Иван Миховски връчиха 1000 лв. от името на колегите си от групата в Общинския съвет * Младежката партийна организация осигури допълнителна техника
 за разчистването на отломките
На помощ Актуализиран 
Съветниците д-р Дудевска и Иван Миховски връчват дарението
ОБЩИНСКИТЕ съветници от ГЕРБ - Троян и народната представителка от нашия избирателен район Корнелия Маринова подпомогнаха с 1000 лв. хората от с. Шипково, чиито къщи изгоряха в големия пожар през нощта на 7 август. В петък (10 август) в кабинета на кмета на селото Минко Станчевски общинските съветници д-р Цветомила Дудевска и Иван Миховски, който е и председател на троянската младежка организация на ГЕРБ, връчиха дарението на пострадалите. Д-р Дудевска изрази съпричастността си и обясни, че дарените средства са лични. Сумата не е значима, но ще може да послужи за посрещането на най-належащите битови нужди на хората, останали без дом и покъщнина, подчерта дарителката.

„В ТАЗИ СИТУАЦИЯ няма „малка“ сума. За нас всичко е от полза и е добре дошло!“, отговори Тодор Станчев, един от пострадалите от пожара собственици. Той и другите потърпевши споделиха, че разчистването на отломките от изгорелите шест къщи трябва да продължи без протакане, тъй като все още има тлеещи участъци и опасност от ново разпалване на пожарището. В тази посока г-н Миховски и младежката организация на ГЕРБ - Троян предприеха незабавни действия за осигуряване на товароподемна техника и камиони, за да може разчистването да продължи и в почивните дни.

Групата на ГЕРБ - Троян разчиства отломките от пожара, 10 август
В СЪБОТА СУТРИНТА (10 август) на мястото на инцидента пристигна група на ГЕРБ, водена от депутата и областен партиен лидер Николай Нанков, заедно с обещаната техника от младежката структура на ГЕРБ - Троян (кран и камион, осигурени от Емилиян Евтимов от ф. „Гарант“, Троян). Работата по разчистването на отломките ще продължи и през двата почивни дни (10-11 август). 

Ралица Бенчева

Още по темата:

42 коментара:

Анонимен каза...

Любопитен съм да видя с какво ще помогнат БСП всички съветници имат бизнес или ще се скрият зад гърба на Донка Михайлова с 1000 та лв.общински пари.

Анонимен каза...

кой с каквото може помага,това не е състезание

Анонимен каза...

Ако си замислим май целия живот е едно състезание -само че не кой да даде повече а кой повече да вземе.

Анонимен каза...

Браво на М ГЕРБ.

Анонимен каза...

....даже от една човешка трагедия гледат да си направят политическа реклама... Отврат!

Анонимен каза...

ан1 каза:
"Любопитен съм да видя с какво ще помогнат БСП всички съветници имат бизнес или ще се скрият зад гърба на Донка Михайлова с 1000 та лв.общински пари."

Земляк, дарението на герберите ще намали данъка им но по-смешно е че депутатката К Маринова с голямата заплата се крие зад гърба на общинските съветници. Не става дума в случая за състезание а за сравнение и партиини манипулации.



Анонимен каза...

И тук ще попитам - вярно ли е, че къщата от която е тръгнал пожарът е на Милко Станчев?

Анонимен каза...

аз пък си мислех, че даренията са лични и анонимни. а то било да крякаш като кокошка и некоа партийна пи-арка да ти напише ода. кога ще пуснете филма "герп-спасители"? нема начин да не са си заснели това партийно мероприятие

Анонимен каза...

Вярно е (7) от там е тръгнал пожарът

Анонимен каза...

Браво на младежите!

Анонимен каза...

Отвратен съм от тези. Нима и с тази трагедия ще си правят ПР. Няма някой друг, който да си е викал фотограф да го снима какво прави в Шипково. Срамота!

Анонимен каза...

Да, представяте ли си как д-р Дудевска и Иван Миховски строяват пострадалите хора, за да се снимат с тях. Никой друг не си позволил тякова извращение. Как не ги е срам!

Анонимен каза...

Позор за ГЕРБ-младежи. Тези да не се вясват повече!

Анонимен каза...

Д-р Дудевска поне да си беше облякла нещо по-подходящо за случая. Тоалетът и на чалга-прима е израз на неуважение и неразбиране ккакво е в душите на пострадалите.

Анонимен каза...

Не мога да повярвам - тези наистина ли са си викали фотограф...

Анонимен каза...

Истинския дарител е анонимен !!!
Позор за младежи-пубертети от Герб Троян !

Анонимен каза...

Последен,със сигурност има хора които са дарили доста повече,но са пожелали да останат анонимни,или поне без медиен прах.

1000 лева не са малко пари,но не са от сърце,скъпи юноши на Герб.

Анонимен каза...

миховски поне да беше си оцапал тениската бе тес чалъми ги знаем минават само в бош ама не и в гръцко

пАтРиОтЪ каза...

Уважаеми, а Вие какво направихте за пострадалите хора? Явно много след като толкова много хулите!

П.Петров каза...

Е,ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ-всички вие,които чакате тук и дебнете да се напише нещо за някой и почвате да плюете.Ами вие защо не бяхте там да помогнете с нещо?Този вестник докато допуска коментарите да бъдат анонимни ще продължава да бъде една клоака създадена от такива като вас.

Анонимен каза...

Могли хората-помогнали.Защо опорочавате всичко?!Вие,всичките,които хулите с коментари бяхте ли там,направихте ли нещо,помогнахте ли?Пък дори и анонимно.Или си стоите на клавиатурите и само дебнете за статия,в която пише нещо за лица от политическа партия,която не харесвате и веднага почвате с негативните коментари.

Анонимен каза...

Хайде стига,бе 16-и.Истинския дарител бил анонимен.Джон Бризби като помага всяка година на умни и талантливи троянчета-е какво лошо има в това да помага човека като има възможност.Важното е,че се помага.Това е благородното.Не намирам нищо порочно в това,че тези хора са откликнали.Ами отиди и ти,защо критикуваш?

Анонимен каза...

Никой не ви критикува за оказаната помощ. Напротив. Толкова ли не можете да разберете, че политизирането на една помощ в един такъв тежък момент е позорно, долнопробно и отвратително?

Анонимен каза...

ан.23, това е голямата истина, това е причината да тепаме на място от десетилетия. П. Петров, не бях там, защото не си намерих фотограф да заснеме подвига ми!

Анонимен каза...

24-ти жалък си, сопри се до де е време!

Анонимен каза...

Никой не ви критикува за оказаната помощ. Напротив. Толкова ли не можете да разберете, че политизирането на една помощ в един такъв тежък момент е позорно, долнопробно и отвратително….и ПЕРВЕРЗНО /преди предсрочни избори/ !!!!

Анонимен каза...

Д-р Дудевска с токчета и голямото си деколте ли е носила греди. Айде стига, че ми се драйфа...

Анонимен каза...

Коментари в Т21 ??? Пълна селящина! Пълна !

Анонимен каза...

28-пи, пълна селящина е да припкаш пред фотографа със снежнобяла тениска сред руините и с логото "ГЕРБ" като въшка на чело

Анонимен каза...

Евтин пиар господа от герб.

Анонимен каза...

Отвратен съм от написаното. То фотограф, то снимки, то показност - срам нямат! И то в момент, когато навън за пореден ден - трети или четвърти, фирмите на Общината от сутрин до вечер разчистват. Аз нямам спомен при други пожари общинското ръководство да е било толкова ангажирано. И понеже съм много ядосан, ще кажа и още нещо - отвратен съм от моите съселяни шипковени! Абе, братята Станчеви, сетихте ли се едно "благодаря!" да кажете на общинската администрация? Илли разнасяхте клюките и обвинянахте този и онзи? Нали знаете, че това, което Общината направи струва доста пари и не е нейно задължение. А ви, госпожи и господа гербаджии - нали има открита сметка, защо не си внесохте там паричките? Корнелия Маринова била дала 100 лв. и биете тъпана. В петък, моя приятелка също отиде да внесе по сметката 100 лв., но без фанфари и високоговорители! Жалки боклуци!

Анонимен каза...

31-ви съм. Извинявам се за неволните правописни грешки, но адреналинът ми е малко в излишък!

Анонимен каза...

Ей, като се зададат избори, че като започнат едни показни акции...А бе, гербери, не ви ли раждат умовете нещо по-така, а не ачик, ачик - вижте ни?! Е, а и нали Милко Станчев ви осигурява мнозинството в местния парламент..."Съпричастни" - глупости на търкалета, гоните си интереса за сметка на хорската беда, каквато е цялата ви политика.Поне го правете по-интелигентно!

Анонимен каза...

И аз дарих пари и дрехи за пострадалите женици, но нито искам да ме снимат, нито да извличам някакви дивиденти...

Анонимен каза...

Д-р Гербомила Дудевска. Накратко - госпожа Селянска

Анонимен каза...

35-ти голям си сладур.

Анонимен каза...

31-ви, мигар дупетатката Маринова която взема немъчени и фактически незаработени над 2 000 лева заплата + много други партийни блюда е откъснала от сърцето си100 лева? Не е истина просто.Сега вече ще се поболее горката от мъка.Познати казват че е маниакална скъперница.

Анонимен каза...

Ужас!!! Дори едно благодеяние направено в такъв тежък за хората момент, е опорочено от редовните АНТИгербаджии! Господа, вместо да кибичите по цял ден пред компа и да сипете безумната си злоба, отидете и вие да помогнете. Обяснимо е, че нямате фотограф, сигурно и други неща от по-първа необходимост нямате. Поемам ангажимент, когато т. нар. "граждани за Троян" вземат, че организират нещо градивно и позитивно, да им осигуря фотограф. Ако направят нещо свястно, а не само да плюят, ще слисат всички. Иначе за плюенето и протестите, за мърлявите фотошопски колажи, си намират фотографи...

Анонимен каза...

ужасТ Баръмова!!! Никой не оплюва свястното. Фотографа и пиара е калпав. На теб и двете не ти се отдават

Анонимен каза...

Подкрепям това което са направили ГЕРБ-мъртви,за политически труп все още дишат,а ДИПОТАТКАТА дала100лева НЕЕЕЕте са дадени от нейно име,депутат пари не дава само взема!!!!!!!!!!!
САшо Д колко ли е дал?????????????

Анонимен каза...

39-ти, амо не разбрах какво общо има Баръмова, гледам материалът е от Ралица Бенчева?!

Анонимен каза...

ЛИ-ЦЕ-МЕ-РИ!!!от ГЕРБ.
Пълно падение сте.
Докторке, усъзнай се.
Може би има още време

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |