Цецка Петкова от Тетевен е новият зам.-областен

* Активистката на БСП и бивш тетевенски кмет заменя на поста съгражданина ни Сашо Данков (ГЕРБ)
 
Назначения

ВЪВ ВТОРНИК (2 юли) премиерът Пламен Орешарски подмени 10 зам.-областни управители, като рокада бе направена и в Ловеч – мястото на съгражданина ни Сашо Данков се заема от тетевенката Цецка Петкова. Това научихме от официалния сайт на правителството, а в областната администрация заповедта пристигна днес около обед (3 юли). Дали ще има и втори зам.-областен, както бе при предишната администрация, засега не е ясно.

ЦЕЦКА ПЕТКОВА, както и новият областен управител Милко Недялков, е ясно партийно назначение на БСП. Г-жа Петкова е председател на общинската структура на социалистите в Тетевен и бе на 4-то място  в червената кандидатска листа в Ловешкия многомандатен избирателен район за тазгодишните парламентарни избори (2013 г.). В мандата 2003/7 г. е кмет на Тетевен, тогава тя печели с 67% на втори тур срещу кандидата на ДПС и известен шампион по бокс Свилен Русинов. Новоназначеният зам.-губернатор участва и в последната кметска надпревара (2011 г.), но губи на балотажа от настоящия тетевенски кмет Милен Ганев (Земеделски народен съюз). 

Г-ЖА ПЕТКОВА е родена през 1957 г. Завършила е педагогика в Шумен. Основната й трудова биография е в сферата на образованието – учител, зам.-директор и директор в различни училища в Тетевен. 

Т21


Още по темата:

18 коментара:

Анонимен каза...

Въпрос: "Защо избират учителки за зам. губернаторки?" Те цял живот дават "акъл" на учениците, а той е определено количество и се изчерпва.
Отговор: "Хаусът причинен от управляващите да бъде по-голям!"

Р.S."Извинявам се на уважаемия от мен г-н Ст.Борджуков."

Анонимен каза...

Евалла, ашколсун, пак наш човек. Така Ви искаме аркадаши.

Анонимен каза...

"ХаУсът" сигурно идва от д-р Хаус.

Анонимен каза...

Боже,боже!!!Печелеше избори в Тетевен благодарение пациентите на съпруга и/все помаци от околните села/.Да не забравяме и дружката и Розалина Русенова - кадър на Шуменската академия!!! Еее, после не питайте защо има пари само за училището Васил Левски. Да ви е честито...

Анонимен каза...

BULGARISTAN

Анонимен каза...

Kato ne iskahte Evropeiska Balgariq,sega nqmate veche i Balgariq.Strana na turci,cigani i babichki.Balgarturcistan

Анонимен каза...

тази е учителка, депутатката Корнелия и тя е учителка:) или са много умни, или са много слободни /хубава бг дума:))/. Преди за депутатсво и други изборни и партийни позиции се бутаха адвокати и лекари, а сега настъпва ерата на учителите! Да не забравяме, че в Гърция имаше някаква забрана те да гласуват...поправете ме , ако греша!

Анонимен каза...

Понеже даскалите са много много "заети" по цял ден си мислят как да се докажат и ето го отговора да влязат в политиката.Дали да си спомним поговорката за умен даскал и зелен кон?

Анонимен каза...

Извинявайте, ама Сашо Данков по-стока ли е?????
Как не се намери неоплют човек.
Знаете - не знаете- плюнки да хвърчат.
Други занимания / интереси/хоби нямате ли?
Прост народ остана в Троян и това е просто началото на края. Прости хора нищо градивно не могат да измислят. Клюкарите и плювачите тоже.

Меден Рудник каза...

Прости хора в проста страна,прости хора край мене кръжат,с омраза гледат ме и вечно ръмжат...

Анонимен каза...

И тази ще свърши толкова "много работа", колкото и предишната...

Гърди каза...

По-добре даскалица, отколкото някое инженерче (работник с повишена мощност). Проблемът на тази не е, че е учителка, а защото е стар болшевишки кадър.

Анонимен каза...

Гърди е прав. на тази госпожа проблемът ѝ е, че е комунистка. Иначе погледнато, един от най-успешните кметове в момента е кметът на София-учителката Фандъкова. Един от най-крадливите-инженер Енкин, бившият кмет на Троян. Един от най-смешните политици в Троян е инженер Пеевски. И тъй като ерата на юристите, лекарите и учителите в политиката не се харесва на някои във форума, нека да дойде ерата на зидаро-мазачите, тираджиите, кръчмарите, чалгаджиите, футболистите, таксиметраджиите и т.н. Тогава може би ще се угоди на троянци, които не обичат интелигентните хора. Пресен е случаят в Троян, където "многоуважаван" троянски бивш докер по корабите, бивш ритнитопковец и настоящ кръчмар преби стократно превъзхождаща го по интелект и образование лекарка от Бърза помощ. Тогава всички във форума се втурнаха да защитават полуграмотния кръчмар-престъпник и да хулят лекарката.

Анонимен каза...

Ще допостроим комунизма, няма проблем, има номенклатурни кадри с всякакъв вид тапий, и за космонафт диплома ще ти извадят, макар че не са скачали дори от трамполин. Те знаят как. :)

Анонимен каза...

13 ,опитай се да го кажеш това на роднините на починали хора в троянската болница,след "грижи" от тези ангели!опитай се да го кажеш на жените ,минали през касапина мишо василев! и ако се измъкнеш само с разбита тиква, живей щастливо и дълго !
А това,че за теб хората са само от гореспоменатите,означава колко ограничен тъпунгер си !

Анонимен каза...

13 е тъп и недоучил цървул с огромни комплекси. Пълен боклук!

Киро Тислътъ каза...

Тоа 13 как си позволяя да убижда троенците. Аз сам бил и тираджия и таксиметраджиа, а в момента сам по строежите и моа да кажа, че най мразя учените ора щот ние троенци ги мразим вупще. Ога изпие кат мене кило троянска и каса бира и подир туй се качи на скелето с теслътъ без да сасипи един гвоздей тогиз да ми говори тоа за ентелегентос

Анонимен каза...

Бе мани го тоя,тоя е заперчемен, с обратното на теслата е правен.Записал се в Габрово ама още първата година целунал знамето,и от тогава все инженерите му виновни.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |