Троянските атакисти искат оставката на Волен Сидеров

* В декларация на „Атака” (Троян) се настоява за извънреден конгрес, избор на ново ръководство и промени в устава * „Какво става днес? Кои сме ние?”, питат местните атакисти, гневни от новата „тройна коалиция” в парламента
Сблъсъци
Илиян Пеевски, Волен Сидеров
ОБЩИНСКИЯТ СБОР на ПП „Атака” в Троян свали доверието си от централното ръководство на партията и поиска оставката му. Троянските атакисти искат също извънреден конгрес, избор на ново ръководство и промени в партийния устав. Това стана ясно от приетата на заседание на 30 май 2013 г. декларация, разпратена до местните и националните медии. Председателят на „Атака” – Троян инж. Илиян Пеевски коментира за Т21, че декларацията получава голямо одобрение и още в първите няколко дни е била подписана от десетки членове и симпатизанти.

ЗАЩО „АТАКА” (Троян) тръгна на бой срещу лидера Волен Сидеров и останалите от националното ръководство? Заявените мотиви са в няколко посоки. Първо – неприемливото поведение на парламентарната група в Народното събрание „чрез което ПП „Атака” стана един своеобразен представител в една нова „тройна коалиция”. Припомня се, че преди четири години „Атака” напуска 40-тото Народно събрание в знак на протест „срещу управлението на ДПС и БСП в една друга тройна коалиция” и се задават тежките въпроси „Какво става днес? Кои сме ние?”.

ВТОРО – слабите резултати на Парламентарни избори 2013, срив с 35% на национално ниво, с 45% на ниво област Ловеч и с 65% в община Троян. „Отчайващият резултат се случи единствено и по вина на централното ръководство, което съсипа нашият труд, пренебрегвайки и изолирайки местните структури. За нас е обидно да бъдем третирани като потенциални „предатели”, а ПП „Атака” да се превърне в единствената партия, на която членовете и структурите бяха лишени от правото да издигат кандидати за народни представители”, е обяснението на троянските атакисти.

ТРЕТО – грубото налагане на „парашутисти” в предизборните листи и конкретно в нашия район, където „вторият в листата за 11-ти Ловешки МИР е номиниран и издигнат не от структура на „Атака” или от централното ръководство, а от майка си в едно ловешко кафене два дни преди крайния срок за регистрация”. „Това ли е стил и метод на работа в една съвременна и демократична партия?”, питат от „Атака” – Троян.

ЧЕТВЪРТО – изолацията както по отношение на другите партии, така и във вътрешнопартиен план. „Докъде ще ни доведе този изолационизъм, който освен в извънпартиен аспект се пренесе и във вътрешнопартиен план с изолация на местните структури и капсулиране на едно ръководство с тесен кръг хора около него”, питат троянци.

ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗАВЪРШВА с призив към местните структури и симпатизантите на ПП „Атака” в цялата страна да подкрепят троянските искания. И с многозначителния възглас „Да си върнем „Атака”!

Т21

Пълния текст на декларацията - виж ТУК

Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Невменяемото поведение на сидеров,си личеше още преди години.Чудно,че троянския лидер ИП,който винаги се е правил на всезнаещ,беше сляп и глух за изцепките му,за поведенческите му маниери,маниакалността му,нарцисизмът,фашизоидният му подход и как винаги неглижираше точно членовете на ПП Атака.Това,че умееше да им промива мозъците ,съвсем не значи,че за него те бяха хора.За него те бяха само метод,да изпълняват комплексарските му напъни,подплатени с хубави и правилни думи,но без да има нещо на лице.Та,покрай него и шайката му, всички останали членове по-скоро приличаха на дебилни фанатици,скандиращи: всичко,което не е с нас на сапун.Говоря образно,но дано ме разберат.Та-питам ИП-видно е,че няма да си подаде оставката.Какво правим?Атака загива,нова партийка ли,г-н ИП?И ми е чудно,кой ще се дере после пред трибуната ?
И ще добавя,че голямата болка на ИП е,че беше тотално пренебрегнат и низвергнат от болният си лидер.Ма какво да се прави,съдба :)

Анонимен каза...

Май джуджетата здраво са се заиграли.........

Анонимен каза...

Разбирам те ИП че си му бесен на Сидеров защото не си депутат.Каузата ти е обречена към момента.Няма да бутнеш сидеров защото има друга задкулисна договорка.Леко ще отворя завесата и ще ти помогна. Отговори си защо ГЕРБ като имаща най-много гласове не е на власт и са в изолация. Не е само нежеланието на останалите политически сили.ГЕРБ не го искат САЩ и Европейския съюз. Те са добре информирани за какво управление ставаше на въпрос. Без подкрепата им нямаше да има кабинет на БСП, ДПС и за коректив АТАКА.Така че не се напъвай да буташ Сидеров защото ще те отсвирят и ще правиш компания на Гумнеров. Още нещо в тази връзка. Познай от първи път кой ще смени Барозу? Незнаеш? Ще го смени Станишев Илиане. Процеса върви отдавна-1-2 години.Вземи се покачи на по-висока камбанария и получавай по вярна и стойностна информация. Разглеждай политическите процеси но не от нивото на гр. Троян/не че не е важно кокво се случва в града ни/.Порасни бе Пич.

Анонимен каза...

3-ти, ти виждаш ли се какво си написал? Май тотално прекаляваш със забранени субстанции!

Анонимен каза...

Пеевски, все още не си отговорил на зададения ти въпрос от коментарите след статията "Мама си има депутат". Въпросът беше такъв:

Защо досега си си траел, че Сидеров е предател. Защо не протестира по-рано? А вместо това го възхваляваше и боготвореше. И чак когато те изхвърли от кандидатската листа, ти чак тогава "откри", че той бил предател.

Анонимен каза...

4-ти,3-ти съм: Ако написаното от мен е вярно ти ще ми се извиниш ли?Лесно е да напишеш-тоз и тоз са идиоти, оня е наркоман, трети е лъжец, четвърти алкохолик.4-ти, може да не приемаш написаното от мен, но това не ти дава право да ми правиш квалификации. Ако си делегираш подобни права, в твоя стил означава,аз да те определя като тъп.Не влизам в полемика. Проследи процесите и ще видим кой е прав, кой употребява субстанции и кой е тъп.

Анонимен каза...

Бабината ти трънкина - Илиян Пеевски! И ти стана предател!!!

Анонимен каза...

Не мога да разбера защо г-н Сидеров като е взел 10милиона защо не даде на община по нещо да затапи устата такива плювалници!
ШЕГА.........................
Няма нищо лошо от подкрепата на Атака за правителството,така трябва .Това е националистическа партия която не подкрепя не БСП и ДПС а подкрепя БЪЛГАРИЯ!Ние не дадохме достатъчно гладове на Атака и логично е да подкрепи ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ ГЕРБ
Атака за права и свободи(АПД)

Анонимен каза...

Истински се посмях на горния, който пише, че Станишев ще е следващия Барозу! Ехоооо..к'ви 5 лева бе?!:))) Кой ти проми мозъка? Ти не си ли наясно за какви лобита от какви държави става въпрос, та слагаш Станишев и там?!:))) Я по- добре върви помагай на Енкин да стане областен.че ще е добре за Троян, пък за другото си трай!

Анонимен каза...

Май на Илианката му снеха доверието от ПП АТАКА

Анонимен каза...

Да.........а,май И.П. вече не е в П.П.Атака...Не знам като какъв какво иска...

Анонимен каза...

Другаря Сидеров, потомствен комунист и агент на ДС направил националистическа партия, ха-ха!

Анонимен каза...

Гласуваш за Волен, получаваш Доган!
Факт...Жалко за заблудените и лумпените, които гласуваха за Атака. Напълниха джоба на Волен...За пореден път...В българия от клошар можеш да станеш милионер само чрез политиката...Чудя се обаче - Илиян не виждаше ли и по-рано, чче Болен е комерсиален и безпринципен? Или го видя лед като не стана депутат?

Анонимен каза...

до 9-ти: Простите се смеят.Нали си прост смей се.

мирослав каза...

няма случай в историята телето да е на бял свят преди кравата,така че странно искане!...

Анонимен каза...

Единственото за което може да съжалява ИП е, че му "резнаха зелката" преди тази на Мен АК. А трябваше да е обратното. Да има и нашто момче минути на слава.Нищо де, предстои да видим как ще се търкулне тиквата на Мин Ак.За разлика от ИП когато фръкне тиквата на Мин Ак, над трупа му ще се надвесят чакаликато полиция, данъчни, прокурори и съд. Ще го разкъсат за милионите които открадна, но не за да се въведе справедливост и всички управляващи и мераклии за управляващи да са наясно, че има държава и тя няма да позволи кражби за в бъдеще, а защото са гладни.Гладни са за пари, които Мин Ак щедро ще раздава за да отърве кафеза.Та ИП това ще ти е наградата-да гледаш как разфасоват Мин Ак.

Бай Илия Арматуриста каза...

Купете на този Пеевски огледало, бе! Като е решил да не си гледа зидаро-мазачите,арматуристите и кофражистите (каквато му е професията), ами да е публична личност-да се погрижи за външния си вид...Изглежда като избягал от Карлуково

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |