Поредният голям старт в Троян

*  Троянската звезда Калоян Гидийски – на почетната стълбичка при юношите * И времето бе съюзник на организатори и състезатели – размина се без дъжд
Планинско колоездене

ТРЕТОТО ГОЛЯМО домакинско състезание по планинско колоездене (маунтин байк), в дисциплината спускане, организирано от троянския клуб „Маунтин Хил” с партньорството на Община Троян, вече е факт. Open DH Mountain Hill 2013 – Троян се проведе от 31 май до 2 юни на познатото трасе на Турлата – уникално с това, че е на 5 минути пеша от центъра на Троян и вече разполагащо с доста нови подобрения и екстри, дело на ентусиазма и магическата способност да намира спонсори на председателя на „Маунтин Хил” Христо Доков. Наред с чудесното трасе ги имаше и останалите неща, нужни за голямо състезание – осигурен транспорт за състезателите, палатков лагер, паркинг, приличен награден фонд, съпътстваща програма. Този път, за разлика от миналата година, и времето бе съюзник на организаторите и се размина без дъжд. 

НАДПРЕВАРАТА бе в пет групи: юноши (15-18 години), мъже (над 19 г.), ветерани (над 30 г.), жени и твърдаци (велосипеди с твърдо окачване). Резултатите, според предварителната информация от специализирания сайт www.mtb-bg.com, са следните: при мъжете победител е Боби Крумов (Ram Bikes), а бившият „фронтмен” на троянския тим Стивиан Гатев (Go Ride Kona) е трети; пръв при юношите е Асен Стратиев (Industrial), троянската звезда Калоян Гидийски (Mountain Hill) също се качи на почетната стълбичка – трети; Ани Томева (Свободно измерение) грабна златото при жените, при твърдаците над всички бе Никола Христов (Velocity), а при ветераните - Любомир Тодоров (Drag).

Т21



Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Bravo !

Анонимен каза...

Браво на организаторите, на Ицо най- вече и на хората, които му помогнаха! А иначе от общината не са си мръднали пръста...има там разни от отдел спорт и култура, даже и не знаят за какво става въпрос!

Анонимен каза...

Браво на организаторите,а общината не ги занимавайте с такива мероприятия.Тук едини и пиене няма пък и сега си имат по важни задачи требва да изгонят минак за да може да лапа само желязовенския и доца.

Анонимен каза...

Абе некви келеши ще ми въртят педали по Турлата. Не стига ми,се юрнали от сума ти градове.

Анонимен каза...

4-ти,ти си глупак! По- добре да въртят педали, отколкото да са педали като теб или пък да се мотаят и шльопат льоковица, с каквато ти май си попрекалил!

Анонимен каза...

За съжаление, ограниченото ти мозъче не можа да схване иронията в коментара ми. Уви, голямата част са като теб. Полу или пълни идиоти.

Анонимен каза...

3-ти, за съжаление не знам дали в действителност Община Троян са помогнали, склонен съм да вярвам, че не са. Ще ти обясня и защо. Защото от известно време насам г-н Комитов оглавява отдел Спорт. А той горкия разбира само от въртене на очички и мирно стоене в ъгъла на залата. Нежното му гласче не би могло да се чуе никъде. Послушно момче, което се радва на лека службица това е . Тежко на спорта в гр. Троян с такива кадри !

Анонимен каза...

Какви колелета, бе ! Децата в момента се напъват да учат за оформяне на срочния и годишния си успех...Тези 'шапиончета" като ги гледамса деца. Не ходят ли на училище ? Няма ли ваканции за тези неща ? И защо министерството на образованието не забрани такива прояви, осакатяващи образованието на българските деца, в края на учебната година ?

Анонимен каза...

а защо тая година ги нямаше Филд?

Анонимен каза...

8-ми, престани да спамиш с глупостите си.Това лайно си го изсрал и под материала за баскетбола.

Анонимен каза...

Bravo, na vsi4ki y4astnici, na tezi koito sa organizirali tova EXTREEMno meropriatie..... Neka za vbadeste da ima po 4esto takiva sastezania i pove4e sponsor.... Pone po edno nesto Troyan da e po Americanski standart!!!
EVALAAAAA......
Ihaaaaaaaaa...........

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |