Кмет и шампион запалиха троянската елха

* Донка Михайлова и Майкъл Иванов дадоха старт и на дарителска кампания на книги за Дома за стари хора в Добродан 
* Този път не е гигантската 23-метрова секвоя

КМЕТЪТ Донка Михайлова и голямата звезда на българския мотокрос – 14-годишният троянски тийнейджър Майкъл Иванов, заедно запалиха троянската коледна елха (4 декември). Радвам се, че в този хубав момент съм заедно с това талантливо троянско момче, едно от многото талантливи троянски деца, каза в краткото си приветствие преди „старта” г-жа Михайлова. Поздравявам всички троянци и им желая весели празници, допълни Майкъл.

СЛЕД КАТО елхата грейна под аплодисментите на насъбралото се множество, кмет и шампион дадоха още едно начало – на дарителска кампания за събиране на книги и попълване на библиотеката на отворилия наскоро врати Дом за стари хора в с. Добродан. Аз избрах книга с разкази на един много скъп за мене автор – Николай Хайтов, обяви Донка Михайлова и призова всички да се включат в кампанията. Майкъл подари томче от документална поредица за чудесата на света.

ТОЗИ ПЪТ троянското коледно дърво не е 23-метровата секвоя пред читалището, радвала троянци и гостите ни в предишните четири години и поставила национален рекорд; за жалост върхът на внушителната красавица от известно време съхне и съществуваше опасност коледната украса да задълбочи процеса. Затова от Общината избраха друг вариант – едно от иглолистните в съседство, по-малко, но също много красиво. 

КОЛЕДНА елха блесна и насред ремонтирания наскоро градски шадраван, а летящите еленчета на Дядо Коледа около него са голямата атракция за най-малките. Коледни светлини греят и на други места по площада - не особено пищни, но стилни и постигащи целта си да създават празнично настроение. На 17 декември на централният троянски площад тръгва и коледният базар.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Новата коледна украса е много стилна и красива. Наистина създава празнично настроение.

Анонимен каза...

Очаквам и още сняг, за да видим как ще изглежда моста със светещите снежинки. Наистина тази година украсата е невероятна.

Анонимен каза...

Поздравления за Донка Михайлова и Майкъв Иванов!

Анонимен каза...

и на мен ми харесва повече от преди.особено моста и шадравана.

Анонимен каза...

БРАВО,на г-жа Донка Михайлова като кмет и на моя любимец Мйкъл Иванов като спортист...!!!

Анонимен каза...

Поздравления!

Анонимен каза...

Троян всяка следваща година е с по-красива украса. Браво!

Ценка Мастравска каза...

ей, не мога да повярвам - единствената статия без злобни коментари.

Анонимен каза...

Не бързай...

Анонимен каза...

Цено,ако не се беше изцвъкала,статията наистина щеше да остане чиста.Уви...

Анонимен каза...

А Д М И Н Е - Е - Е - Е - Е - Е . . .

Анонимен каза...

Браво!!! Страхотна украса, а на живо е още по-красиво!!!

Ивелина С. каза...

До 10-ти: Не Ценка се е "изцвъкала", а ти уважаеми АНОНИМЕН! Права е жената, защото под всяка статия се намира някой, който да напише грозни думи също като теб... "О, свещенна простота!"

Анонимен каза...

Ивелино, да го духаш.

Поздрав

Минчо А.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |