Закле се нов съветник от „Атака”

* Васил Шейретов зае мястото на напусналата Петя Ковачева

В Общинския съвет
НОВ ОБЩИНСКИ съветник се вля в редиците на местния троянски парламент на последната му сесия (29 ноември). С решение №228 от 31 октомври на Общинската избирателна комисия (ОИК) мястото на представителя на ПП „Атака” Петя Ковачева, освободена на предишната сесия заради шест поредни отсъствия, зае следващият в атакистката листа от Местни избори 2011 Васил Александров Шейретов.

СЪВЕТНИКЪТ тържествено се закле да спазва конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководи от интересите на гражданите на община Троян и след като присъстващите изслушаха химните на България и Обединена Европа, се настани на банката до партийния си лидер инж. Илиян Пеевски (местният троянски парламент е 29-членен, съветниците от "Атака" са двама - бел. Т21). Г-н Шейретов  е бивш учител в троянското СОУ „Св. Климент Охридски”, а в момента се занимава с частен бизнес.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Абе,Васееее-Васе,и ти ли стана политик...???

Анонимен каза...

А,че тоя зад Васко какво дири още там,нали го изгониха УЖ.................

Анонимен каза...

Това е сесията от 29ти бе зле.Тук май повечето четете без да асимилирате.Дедуктивната мисъл я няма на горния етаж.

Анонимен каза...

Едно уточниение, ако позволите. Г-жа Петя Ковачева напусна по собствено желание, чрез нейно официално писмо до ОИК Троян. "Отсъствията" са единствено в главата на др.Акимов, който още преди 4 години по телефона се закани на П.Ковачева, че ще я унищожи, ако не си затваря устата. То, какво ли не преживяхме с нея последните 5 години. Както и да е.
Понеже споменах др. Акимов, ще ви кажа последната ми политическа реклама за Троян
"М.Акимов - Connecting People"
Лек ви ден!
И.Пеевски

Анонимен каза...

Дано си пил хапчетата за днес !!!

Анонимен каза...

5-ти, според скромното ми мнение, не е възможно човек да е толкова тъп. Нормално е да се крие като плъх и да напада в гръб от мишата си дупка. Нормално е да няма собствена позиция, мнение, кауза и пр. Нормално е да е страхливец и да не смее да се покаже. Нормално е нищо да не му е ясно и никога да не знае "как е", но винаги да знае, че "не е така".
Но не е нормално години наред да ръси само две-три изречения и то родени в глава с птичи мозък и милиционерска шапка отгоре. За такова нещо се изискват по-особенни "способности и дарби", както и добро развитие на вродената му умствена недостатъчност.
Обикновенно диагнозата в такива случаи е силно разхлабване на канапчето в главата, което държи двете ушички да не паднат. Лечението - по-голям номер милиционерска шапка. Държи ушите и предпазва от овлажняване.
ИП

Анонимен каза...

Честито на Васката.Дано има мерак да се занимава с подобна дейност, ще научи неща за които не се говори в публичната пространство и е редно да се научи да мълчи. Успех. Думата ми е за обречения зад катедрата. Ходи завалията по София, но никой от ГЕРБ не го прие и се върна като насран. Сега ще го детронират от председателското място, от поста на сдружението на общините, от партията ще го изключат... Нещата обаче няма да спрат до тук. Досега поради властта която имаше спираше всякакви проверки и тези на прокуратурата даже. След детронацията ще го разчекнат и ще стане клиент на една друга държавна институция която не си поплюва и която той познава отлично... Ще си плати за кадърното управление/злоупотребите/ като кмет и ще даде обяснение най-после за 4 000 000 лева санкция която всички ние троянци трябва да плащаме. А има още още неща за които Илиан Пеевски не знае, иначе да е изял Мин Ак с парцалите. За Мин Ак е в сила една българска поговорка: " Гъз глава затрива!".

Анонимен каза...

Уважаемий г-н Маринов, (Генадий)
Много бавно напредваш по пътя към истината. Добре е, че си забелязал как анонимните подлеци развалят дискусията. Троловете са наистина елементарни и тъпи. И колкото повече се стремиш да им угаждаш, толкова повече нормални коментиращи губиш. И какво като се стремиш да им угаждаш – пак те наричат и комунист, и цензор и какъв ли не. В този форум стана като в държавата – най-много права имат помиярите, циганите и престъпниците. Затова нормалните се изнасят. Скоро ще останат само цигани, пенсионери и комунисти. И тогава кой ще работи? Така и във форума останаха само тролове, комплексари и тъпанари. И ако някой си напише името веднага е оплюван заради радостта от безнаказаност. Като се опитваш да угодиш на 6 тъпанара губиш 50 нормално коментиращи. Какво толкова ценно виждаш в коментар 5? Знам какво ще кажеш – така ще се разберат неща, които само анонимно могат да се кажат. Така е, нека да е анонимно, но да е нещо съществено. Изпразването на аутсайдерите не е от полза за никого. Крайно време е да разбереш, че с молби не става. Ако някой иска да се чуе информация за злоупотреба или мнението му по някой въпрос пак ще го напише, но без да дрищи. Направи и последната крачка, че да стане нормален форум. Трий говнярите. След това по важност е защитата на Акимов и Енкин от заплахи, писането само с главни букви и драскане на шльокавица.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |