С две думи (9)

"Мила" родна картинка - глутница прегладнели бездомни песове се навъртат около контейнерите за смет, изтърбушени предварително от мургави и други клошари. 3 декември 2012 г., Троян, централната част, срещу блок "Демокрация" до служба "Социално подпомагане"
Припомняме същината и правилата на коментарната ни петъчна рубрика   
„С две думи”.
ИДЕЯТА – ние ви предлагаме някоя красноречива снимка, наша или изпратена ни от читател, вие коментирате „с две думи” (в до две изречения, не повече!).
ОГРАНИЧЕНИЯТА – никакви, с изключение на трите изначални правила за коментиране в сайта на Т21 (да не се пише на български с латински букви, да не се пише само с главни букви и да няма нецензурни обиди, клетви и закани) и новото правило за двете изречения.
ЗАДАЧАТА – сложна е, да се каже много с малко думи.
ЦЕЛТА – все същата, да се търсят отговори и казват истини.
ПРЕПОРЪКАТА – повече смях и весело за сметка на сериозното и тъжното.

 С уважение: Т21
 
П.П.  Изданията на „С две думи” ще откриете в Меню”-то
етикет Читателите ни пишат .


С две думи (8)  - топ коментари

В ЦДГ "Синчец" в Троян, 27 ноември 2012 г.
Явно слънчевото и оптимистичното не провокират достатъчно коментиращите - този път само 13 мнения. А хубавото е, че надеждата, все пак, проблясва тук-там сред лавината от черногледство. "Дано поне за тях..." (децата ни), както гласи един от коментарите...



Анонимен каза...
Дано поне за тях...

Анонимен каза...
Мили, сладки дечица! Да са живи и здрави и дано избягат от тази държава.

Анонимен каза...
Добре, че са децата на земята:)


Още по темата:

18 коментара:

Иван Цочев, 32 г. каза...

И кучетата стоят пред Социалните за помощи!

NS каза...

Не с две, а с няколко думи ще го кажа...

Тези песове хубаво че са ги снимали, но защо не е снимана и мангасарката де съпровождат?! Нея можете да я видите ежедневно да проси и досажда на хората в района на "Малкия пазар" и "Рила". До кога ще продължава това?!...Сигурно дорде някой му писне и им строши главата, на нея и псетата!

Анонимен каза...

До кога ще търпим тези пумяри (циганите и песовете) по центъра сяка вечер е пълно с мангали по пътищата също е пълно с каруци и мангали ровещи по гюмовете и оставящи боклуци след тях (също и фашкии по пътищата от конете ) ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ? НАРОДЕ СПИШ СЪБУДИ СЕ !!!

Анонимен каза...

Свиквай. Няма оправяне. Пумярите (циганите и песовете) се размножават главоломно. Ако можеш - изнасяй се.

Анонимен каза...

Хубаво беше преди демокрацията,имаше много виетнамски студенти :)

Анонимен каза...

Размножават се 4-ти, защото някой ги храни. Някой им създава подходящи условия за развитие, за сметка на останалите.

Анонимен каза...

Снимката-Троян 2012!!

Варна 2012:
http://www.standartnews.com/regionalni/500_lv_globa_ako_hranish_kuche_na_ulitsata-169341.html

Много ми е интересно как би коментирала кметицата решението на варненските и колеги!

Анонимен каза...

Крайно време е да се вземат строго мерки. Тези три неща, цигани,кучета и коне нямат място из троянските улици.

Анонимен каза...

Помияри са тези,които изхвърлят кучетата на улицата.Вчера нахраних и една бездомна жена,защото гладът е страшно нещо,но може би трябваше да я застрелям или да и сложа отрова.....

Анонимен каза...

Помияри са и тези, които поставят човешки живот наравно с кучешки. Има си приоритети, да не се правим на луди! Дали някой, който е изхвърлил куче на улицата е помияр, зависи от условията при които го е сторил.

Анонимен каза...

Може да не е помияр но който изхвърля кучета на улицата трябва да отнесе солена глоба включително циганската пасмина която закон не я лови...

Анонимен каза...

Троян в навечерието на 2013г,помияр до помияра Мила Моя Майно Льо!

Анонимен каза...

Кучешкият живот и живота на пенсионера с минимална пенсия, и работника с минимална заплата нямат разлика!

Анонимен каза...

Никой няма да пипне мангалите за каквото и да било,защото избори наближават ей...!!!

Анонимен каза...

До 8ми..Абе грацмуняк такъв,скапаняк,тъпанар,фашист бил ли си някога гладен..а?Кой е виновен че се е родил кон, куче или ли любимата вИ тема на троянци,една от основноте вИ причина за вашите беди и неволи.. циганите.вИЕ и скапания ви град сте на последната дупка на кавала по големи скапаняци от троянци нема,всеки се е сврял в дупката си,псуват правителството скришом да не чуе комшията,до сега не съм видял един вопъл на протест или явна демонстрация на недоволство от цялата система .Единственно когато вече прелее чашата ви и има поле на изява,както е тук..пък и то анонимно,давай,ю
руш на циганите,щото те са уязвими и нищо не могат да ви сторят ..единственния град където националсоциалистите и мощенниците са 100% ,а е на 1во място по безработица и мерцедеси на глава!!!Егати скапаният град и хора...тъпанари!!!

Анонимен каза...

Къде се скри кокала бе братя?

Анонимен каза...

Алоо психаря 15 ти наред ли си с главния.....да не са разпуснали лудницата в Карлуково????????????

Анонимен каза...

Три кучета, които са имали нещастието да се родят в една нещастна България! Също като българските деца! Европо, Европоооо! Меркел, Меркеееел, защо си затваряте очите пред българската действителност? Срам и позор.
Магистралите изядоха децата и пенсионерите!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |