От нас – браво!

* „Извършено е почистване, прокопана е канавка, ограничаваща достъпа за автомобили и са поставени табели, забраняващи  изхвърлянето на отпадъци на това място”

Тема с продължение 

Община Троян доведе докрай мерките срещу незаконното сметище в района на Лисичите дупки до Троян, за което ни сигнализира наш читател (виж „Троянски лайнарщини: Ново незаконно сметище”). Припомняме – в коментар към споменатия материал в сайта на Т21 PR-ката на общинската администрация Маргарита Генкова ни информира, че кметът Донка Михайлова е назначила работна група за проучване на въпроса. Ден по-късно, 23 октомври, пак в коментар в сайта на Т21, обявиха резултатите от проучването и че на извършителя „АС Гарант” е направено предписание за почистване на имота (виж „Общината отговори за незаконното сметище). На 2 ноември получихме писмо от г-жа Генкова, в което ни информира, че почистването на незаконното сметище вече е факт. От нас – браво! Т21


Община Троян
До г-н Генадий Маринов
в. „Троян 21”

Г-н Маринов, във връзка с направеното от Община Троян предписание към строителна фирма „АС – Гарант” ЕООД – Троян, да почисти строителните отпадъци с органичен произход от имот с идентификатор 73198.134.1 в кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Троян в местността Къпинчо (Лисичите дупки), управителят на фирмата Пламен Стоянов, в писмо до кмета Донка Михайлова, информира за предприетите мерки:  своевременно са натоварени и извозени строителните отпадъци до регламентираните за целта места. Извършено е почистване, прокопана е канавка, ограничаваща достъпа за автомобили и са поставени табели, забраняващи  изхвърлянето на отпадъци на това място.

Маргарита Генкова
„Връзки с обществеността”, Община Троян

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Ето това е ! Защо чета само Троян 21- защото казва нещата такива , каквито са ... и резултат от критиката има. Браво и на ръководството на Общината. С една дума - Европа !

Анонимен каза...

С тоз балкански манталитет Европа - през крив макарон...

Анонимен каза...

С тези доходи и икономика–Бангладеш.

Анонимен каза...

bivol.bg/buditeli-georgi-markov.html

Анонимен каза...

Госпожо кмет, продължавайте да работите по този начин - Вие и екипът Ви, защото наистина има промяна. До сега градът не е имал ръководство, което да реагира на сигнали на гражданите и то на най-обикновени граждани и което е по-важно да има ефект от тези реакции. Е, ще Ви критикуват за много неща, но виждам, че и тях не подминавате. Успех в начинанията!

Анонимен каза...

Бреее колко си заблуден 5-ти или си от тях и пишеш по тяхна поръка. Смешен си, вземи се скрий някъде!!!
А ръководството на Общината показват, че взимат отношения по сигнали-похвално, но това успешно управление не прави. Ясно е, че партията е със социална насоченост, но това не е необходимо за града сега, трябват инвестиции...хората мизерстват, малдите напускат града и т.н.

Анонимен каза...

А, сега на всичкото Ви "браво" ей едни снимчици от 03.11. 2011г. от въпросното място...

http://prikachi.com/images/696/5454696C.jpg
http://prikachi.com/images/706/5454706F.jpg
Въпросната канавка е прокопана до толкова че от долна страна може и ТIR да влезе, а самата тя е една педя, все че са я рили глиганите.

Бате Ванко каза...

Браво 6-ти, а ти си от вечно мрънккащите анонимници.Аи си.... .

Анонимен каза...

Правилно 6-ти! Инеститори му трябват на нашия град, за да имат хората работа и да живне малко икономиката ни. Дай Боже, тогава да се завърнат и повече млади хора, стига са гледали към терминалите на софийското летище.

Анонимен каза...

" В икономиката има две принципно непримирими школи. Едната твърди, че инвестициите създават работните места и потреблението.

Другата смята, че потребителите създават работните места и инвестициите.

Досега България се управлява от първите, но те вече катастрофираха.

Анонимен каза...

Много хубави снимки е направил 7-ми.
Всичко почистено сякаш там никога не е имало сметище! Браво на общината! Сега вече никой не може да каже, че това е отбиване на номера.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |