Готови сме за зимата, докладваха в Ловеч

* Основното внимание сега е насочено към количеството и 
състоянието на заявената техника

ОБЛАСТ ЛОВЕЧ е готова да посрещне задаващата се тежка зима. Това бе заявено на среща на общинските кметове и представители на ангажираните институции с областния управител Ваня Събчева миналата седмица. От всички общини докладвали, че договорите с фирмите за зимната поддръжка на общинската пътна мрежа са подписани или пред подписване, детските градини и училищата са заредени с нужните количества гориво, предвидени са и достатъчно средства за инертни материали.

743 КМ е републиканската пътна мрежа в областта и за нея през зимата ще се грижи Обединение „Ловеч 2010”. Оперативните планове са готови, проведени са срещи на всички нива, проверени са техниката и материалите. Основното внимание сега е насочено към количеството и състоянието на заявената техника от снегопочистващите фирми, Пожарната, Спешна помощ, електродоставчика ЧЕЗ. Резултатите от проверката показват, че техниката в основната си част е изправна, с необходимото допълнително техническо оборудване и пригодена за движение в сложни метеорологични условия.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

И когато падне снега, отново ще има изненади...и нека не забравяме да си плащаме данъците!!!

NS каза...

На книга сме готови, а в действителност?...то времето ще покаже.

Анонимен каза...

всяка година по това време са готови.всеки първи пък и не само първи сняг все ни е изненадал

Анонимен каза...

И шофьорите пак ще крадат нафта и ще се галят по тумбаците.

Анонимен каза...

Дали старата пожарна е в изправност за да тегли по стръмната част на Македония тировете за Калинел, защото улицата е все същата...

Анонимен каза...

Съмнявам се, че са готови. Пак ще има изненади. Некадърници. Няма ли кой да ги хване как крадат нафта или общинарите ги е страх да глобяват. Кака Донка пак ще се окаже изненадана.

Анонимен каза...

Ловеч, може да е готов за зимата, но Троян в никакъв случай,НЕ Е ГОТОВ. ПАК ЩЕ БЪДЕМ ИЗНЕНАДАНИ ОТ СНЕГА. Селата ще бъдат отново изоставени. Парити които са необходими за подръжането пак ще бъдат малко, и изведнъж ще свържат. Защото кой знае къде и как ще се уползотворят? А в града, ще се почиства и поддържа само главната улица.

Анонимен каза...

от 6-ти... Кака Донка пак ще се окаже изненадана.

п.п. Ами да им изиграем "германци в тила"...отзад на изборите!

Анонимен каза...

Готови сме бе как, ама като ни изненада ;д, пак ще се оклецаме ;д

Анонимен каза...

Дано врачката участвала на срещата на общинските кметове и представители на ангажираните институции с областния управител Ваня Събчева да се е поубъркала, и "задаващата се тежка зима" да е по-лека. :)

Анонимен каза...

"задаващата се тежка зима"-смятай!

Рицар без доспехи каза...

Човечеството е безсилно пред природните катаклизми. Единственото, което ни остава е да се надяваме, че няма да се повтори сюжета от зима 2011/2012г. Не искам и да си спомням колко тежко беше положението и как гр. Троян изведнъж спря да се чисти поради липсата на бюджетни средства. Така, че нека преди каквото и да е минало не казваме, колко сме добре подготвени за него!

Анонимен каза...

Ами, готови са, как да не са, нали за това им плащат, как да кажат друго? Ние какво искаме, да кажат, че не са готови ли? Та тогава как ше оправдаят взетите заплати да момента?
А по същество са готови, ама друг път! Дано Господ е с нас и с тях, та да не се налага много много да се намесват.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |