Преасфалтираха двата най-натоварени моста в Троян


 * Предстои ремонт на най-разнебитения 250-метров участък при южния вход на града

Мостът при "Елма" (Пачовия мост)
ЗА ВСИЧКИ МОСТОВЕ на територията на община Троян е направено съответното техническо предписание и предстои поетапна рехабилитация в зависимост от състоянието, научихме от PR-ката на общинската администрация Маргарита Генкова (за въжените мостове вече е ставало дума, а намиращият се в най-тежко състояние – този до Енергото в централната част на Троян, наскоро бе ремонтиран – бел. Т21).

Мостът при "Лесопласт"
ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА седмица бяха преасфалтирани  двата най-натоварени моста  -  при „Лесопласт” (за 8043 лв.)  и  Пачовия мост при „Елма” (6810 лв.). Фирмата изпълнител и на двата обекта е софийската „Пътприбор” ООД. Припомняме, че при актуализацията на общинския бюджет през м. юли бяха заложени средства за преасфалтиране на въпросните два моста. Тогава обаче общинският съветник Петър Яшев стресна всички с питането си правена ли е техническа експертиза на моста при „Лесопласт”, защото имало съмнения, че съоръжението е опасно. Отговорът на кмета Донка Михайлова бе, че ще разпореди такава експертиза.

ПРЕЗ НАСТОЯЩАТА седмица продължават и ремонтите на улични настилки на територията на общината – преасфалтиране на две улици в с. Бели Осъм, 250-метров участък при южния вход на Троян, където настилката е най-разбита и улицата пред ОДЗ „Синчец”.

Т21

Още по темата:

21 коментара:

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

Защо късна есен?
За да се напука след две седмици и ранна пролет пак...
За да се усвоят едни пари и се отчете дейност за сметка на нас...

бай таман каза...

2-ри неможе да ни се угоди,ако е едното защо е така ,ако е другото защо е така троянска работа.

Анонимен каза...

То добре са асфалтирали за добро или лошо, ами тия траншеи като в Бейрут де ги оставиха по тротоарите около "Малкия пазар" че и по нагоре по главната кога мислят да ги запълнят. "Огледал се Илия, пак в тия"...

Анонимен каза...

Че донкА как , няма да асвалтира Пачовия мост Нали на него беше снимала малоумния си клип "Ние можем " с които спечели сърцата на още по-маоумните си гласоподаватели / казах сърца понеже те мозък доказано нямат , да гласуват за комунист / . И за да припомня предизборните и обещания ето линк към клипа: http://vbox7.com/play:34d13225e1&al=2&vid=13115191
Е колко от тия "ние можем" обещания изпълни ?

Анонимен каза...

Хубаво е, че ги преасфатираха. Бяха в безобразно състояние.

Анонимен каза...

Абре 5-ти, тя жената го каза бре, няколко пъти - можем, не е казала искаме. Каза и знаем, затова драпат за ония трийсе и кусур милиона за нови канали /при туй нямане на ора в Троянът - нови магистрали за плъхове - според Пеевски, и тука е прав горкия/. Ако видите как асфалтираа Славейков до Енергото след копането на ВиК - кръст божи са бъкнали. И релефен, малко равен в краката, ама а си на пет-шест ракии, а си целунал свениня му по устата.
Остана той да ни помага...
Дедо Спас

Анонимен каза...

Тъпи троянски коментари....

Ценка Мастравска каза...

До 2-ри. Какво като е късна есен, да не би да има дъждове или ниски температури? Хайде стига се чудихте за какво да недоволствате. Ако не се прави нищо- защо не се прави, ако се прави- защо се прави! Е прекалявате вече - НЕБЛАГОДАРНИЦИ!!!

Анонимен каза...

Докъде сме се докарали - асфалтирана улица да бъде новина!

Анонимен каза...

Браво!!! А относно злобните и малоумни коментари - няма да коментирам!

Анонимен каза...

На недоволните - земете и се гръмнете! В кухите и празни лейки дето наричате глави или тикви! На вас кочове безплодни, не може да се угоди.

Анонимен каза...

12-ти козее..ц безплоден си ти . Обуваи гумените ботуши и си си върви при козите да облекчиш напрежението . И не забравяи на следващите избори пак да гласуваш за кака си донкА . Заради такива като теб сме на този хал .

Анонимен каза...

11ти то ако беше цяяяяяяла улица добре, да се зарадваме.Ами то два моста по 30 метра и като гледам върху бурена асфалтирани и вече сме кандидати за втори мандат

Анонимен каза...

А пътят след моста за Лесопласт до Кози Кир, е леле мале и Бейрут!Ма май в Бейрут няма толкова дупки...

Ценка Мастравска каза...

До 13-ти: А на какъв хал бяхме при Минко Акимов.Я ми кажи какво направи той за 4 години.Д.Михайлова за енда година направи много повече неща, отколкото той за 4

Анонимен каза...

Ценке, ти у ред ли си ? Нима виждаш разлика между Михайлова и Акимов?Алоооо , ходи се прегледай!
Мастравска, не ми се обиждай, ама много хорица в този град сте тотално изперкали. За вас има цветове, наши и ваши, и сте готови да си скубите косите като подивели изкукурингели в името на НАЩЕ!
Така като ти чета умнотиите, едва ли има смисъл да те питам дали знаеш какво е "инвестиционна политика за развитие" и разни ключови термини, за да го има всеки един град или държава. А ако те попитам какво толкова е направила Михайлова, едва ли може да отговориш!

Ценка Мастравска каза...

Господин Анонимен, аз не съм привърженик на никоя партия, както намеквате Вие и не защитавам Донка Михайлова, защото е от НАЩЕ, а защото според мен се опитва да направи нещо за този град, който Акимов превърна в село Акимово. А ти като си толкова умен и начетен и ми говориш за "инвестиционна политика" що не вземеш да станеш един кмет да те видим какво ще направиш? Българина няма угодия, все е недоволен, иска с магическа пръчка България да стане Германия, ама няма как да стане...

Анонимен каза...

Ако драга ми Ценке, отговориш, как се става кмет ,тогава ще се кандидатирам.

Ценка Мастравска каза...

Е, ти си умният - трябва да знаеш.......

Анонимен каза...

М/SI: Приветствам подобни ремонти, те са в интерес на безопасността, сигурността на движението и спокойствието на гражданите. Не съм някаква заядлица/гад черногледа/, но имам лека забележка към ремонта от глбедна точка на експерт в инфраструкторното строителство. Не видях на място да са оставени отвори за отводняване на моста. Това е важно за да се оттичат повърхностните води от новата настилка, да не се разрушава от водата и да няма заледявания през зимата. Водите не трябва да попиват в тротоарната конзола и овлажняват конструкцията на моста, което е много важно за неговия живот и безопастност. Отвори липсват. Възможно е да са затворени от предишна рехабилитация на настилката, но това трябва да се коригира ръчно, чрез възстановяване на проводимоста им. Къде са отворите ще попитате.Отидете под моста погледнете право на горе и.... ще видите отворите в бетонната конструкция. Стига някой да се заинтересува де.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |