Започнахме със загуба

* „Чавдар” падна при гостуването си на „Академик” в Пловдив с 58:76 * Отново топ реализатор за нашите – плевенчанинът с двоен лиценз Петър Христов (18 т.) 

Рубриката се води от треньора по баскетбол Стефан Генков

В НЕДЕЛЯ (21 октомври) баскетболистите на „Чавдар” (Троян) гостуваха на „Академик” в Пловдив. Знаеше се, че основният реализатор на пловдивчани – Мартин, единият  от братята близнаци, е извън строя и това подклаждаше надеждата за добро представяне на нашите. Оказа се обаче, че и без него студентите са достатъчно добри. Те изиграха много силна първа част и след разбиваща серия от 22:2 завършиха частта с 15 точки преднина. През втората част нашите се посъвзеха и успяха да я вземат с 19:17. Полувремето завърши при резултат 40:27 за пловдивчани. Третата част беше почти равностойна, с малък превес за студентите - 19:18. Заключителната част на мача също бе тяхна – 17:13, и до промяна на статуквото на терена не се стигна; в крайна сметка „Академик” се поздрави със заслужена победа - 76:58.

Петър Христов
И В ТАЗИ СРЕЩА топ реализатор за „Чавдар” бе играещият с двоен лиценз плевенчанин Петър Христов (18 т.), добре се включи Венци Кукенски (9 т.), а 208-сантиметровият Николай Балев – Машината, както стана известен от първия си сезон в троянския тим и който отново е в нашите редици, „заработи” твърде скромните за него 8 т. Троянската надежда Илия Пиронков се отчете с 5 т. Точковия ни актив допълниха: Красимир Коев (4 т.), 211-сантиметровият Милен Петров, дошъл от „Лукойл Академик” (4 т.), играещият пом.-треньор Павел Игнаговски (3 т.), Стефан Гунински (3 т.), Илиян Павлов (2 т.) и играещият президент на клуба Петър Лалев (2 т.).

ВЪВ ВТОРИЯ КРЪГ -  на 28 октомври, неделя – „Чавдар” (Троян) ще е домакин на отбора на Икономическия университет (Варна). Мачът е от 18:00 ч. в зала „Чавдар” и нека подкрепим момчетата.  Айде, наш`те!

Стефан Генков, треньор по баскетбол

Още по темата:

6 коментара:

Иван Цочев каза...

Е, няма нищо, че са паднали, нали футболистите ни пък биха!

Анонимен каза...

Голяма работа,една загуба, тепърва почва сезона. Силни в тренировките и смели на терена.Успех!

Анонимен каза...

Ще бъдат само смели ?

Анонимен каза...

Най-лесно е да не правиш нищо и само да критикарстваш.Момчетата правят това с голям хъс ,за сметка на свободното си време и без възнаграждения.Правят го и за града ни ,които е с все по-затихващи функции.
Вместо да плюете, ходете да ги подкрепяте и се гордейте че някой прави нещо по-различно от заливащата ни чалга.

Анонимен каза...

Кой ще присъства от Общината за първата баскетболна среща в Троян ?

Анонимен каза...

фАКТОРА : В неделя "мачкаме",имаме нови играчи от Ботевград , ставаме сила. Елате да ни подкрепите В БАСКЕТБОЛНАТА ЗАЛА.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |