Спряха троянските влакове – внезапно и без предупреждение?!

* Причините за наказателната мярка – неясни * Има уверения, че на 3 юли движението ще бъде възстановено, научихме от началника на гара Троян инж. Венелин Стайковски

В СРЯДА, 27 ЮНИ, ОТ 6:00 Ч. „внезапно и без предупреждение към обществеността бяха спрени всички пътнически влакове по линията Троян – Ловеч – Левски”, научихме от началника на гара Троян инж. Венелин Стайковски. От ръководството на БДЖ не посочили причината за наказателната мярка. След намеса на кмета на Троян Донка Михайлова и светкавичен сигнал до Народното събрание са били дадени уверения, че във вторник (3 юли) движението на влаковете ще бъде възстановено.

СПОРЕД ИНЖ. СТАЙКОВСКИ пътническите влакове от и до Троян ще бъдат запазени като бройка, разписание и връзки на възловите гари в същия порядък. Ако се наложат промени в часовете на пристигане и заминаване по спирките, те ще са в рамките до 5 минути, твърди началникът на гара Троян.

ПРИПОМНЯМЕ, че на 10 декември миналата година бяха спрени обедните влакове от и до Троян в дните понеделник, сряда, петък и неделя – като част от пакета от 150 влака в цялата страна, отрязани заради финансовите проблеми на БДЖ, неефективност на някои линии и натиска от железничарската стачка. На 13 януари 2012 г. обедните влакове по линията Троян – Ловеч – Левски – Свищов в дните петък и неделя бяха възстановени. На 27 февруари отново имаше спиране на троянските влакове – този път заради тежките зимни условия, а нормалното движение бе възстановено на 2 април. Каква е причината за сегашното спиране не е ясно.

Т21

Още по темата:

16 коментара:

Анонимен каза...

Пробват ни бе господа -другари. Като нададем вой-ще ни ги пуснат, после пак ги спират. Ние пак надаваме вой и те пак ги пускат и .....така докато ни омръзне, втръсне и станем безразлични и когато разберем че линията се бракува да сме подготвени да кажем-ейййй, най-после, да им еба майката, затриха линията.Като отпадне ж.п. линията, то отпадаме и ние на Габрово като конкурент за Тунела под Беклемето. Сега вдянахте ли откъде духа вятъра. Да не мислите че Томислав Дончев ще остави някой да му измъкне проекта ей тъй щото имал ж.п. инфраструктора? Айде чао-който разбрал-разбрал, за останалите-мирно и да пасете стадото до късно!

Анонимен каза...

Няма такава държава!

Анонимен каза...

Съгласен съм с 1-ви. То и правителството е на ГРЕБШЕ така, че Троян даго духа. Ще се развива ТомисловоДончевския град с тунел през ОООО Шипка.

Анонимен каза...

И по добре,като хванеш бариера чакаш по 20-30 минути,да ги спират всичките,кой се вози на влак за троянЪТ.....................давай бат Бойко,тока не с 5-6% а с 14% виновна 3та коалиция,за дълга- НДСВ,за приватизацията-Иван КОстов,важното е да има виновен само не и управляващата партия БРАВО

Анонимен каза...

А ми Вие си избрахте червен Кмет-при Герберско правителство, кой Ви би по главата да избирате Донка. Ясно, че не харесвате Акимов, ама поне щяхме да имаме упора в правителството. Те ти, булка, Спасовден!, Ама какво се чудя и аз, то троянецът винаги е мислил така, не е важно аз да съм добре-важно е Вуте да е зле. Видяхте ли сега, скъпи троянци (които гласуваха за Донка)до къде я докарахте???

Анонимен каза...

5ти много си тъп да знайш тъп да завърнат по троенски!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

За какво вие е на вас влак, я си пасете овцете, пък и за тунел се размечтали.

Анонимен каза...

5-ти) Опората на правителството ли ви опря с 4 милиона глоба? Ама то проблеми няма за някой налапали се, само за всички останали, които ще ги връщат с лихва, а познай кои са те? Дали това не са гражданите на Париж Вуте? Но другарката от компартията не може нищо да промени, нали знаеш защо Вуте, хората са го обяснявали това, долу се карат уж, а горе си пият кафето. Панимаеш?

Анонимен каза...

Някой виждал ли е колко души се возят на ш*****я влак?! 3! Аз не съм гений по математика, ама до толкова мога да мятам... Как точно с 3! билетчета се плаща мазут за от тук до Ловеч?! Че и обратно.... Айде ОК 6, щото и на обратно има още 3ма....
Спирайте ги! Веднага!
Така като не се движи влак по линиите, ще намерим работа на мургавите ни съселяни за месеци напред(докато разглобят линията чак до Ловеч), че да не ни разбиват къщите.....
Освен това, тогава Съмичката ще може да се разположи още по-нашироко на гарата.....
Та това си е 3 в 1!!!! Спирайте ги веднага!

Анонимен каза...

6-ти, много си прав!

Анонимен каза...

Никакви влакове за ТРОЯН,ние си имаме каруци!!!
влаковете на скраб...влаковете на скраб

Анонимен каза...

Парвете му евала на 6-ти, че бил прав, ама така като гледам 5-ти е най-прав, а вие си останете с червените надежди. А ти бе 8-ми, като си такъв всезнайко-защо Донка взима заем сега за 2-3 мил пак, а? Хей ама си тъпан, та дрънка-всички заеми са за покриване на разходи по европроекти. А като стана въпрос за европроекти-кажи ми ти 8-ми от както донка е на власт общината има ли спечелен инвестиционен проект? Аз да ти кажа-няма, ама няма и да има, защото не се кандидатства. Хайде като се образовате малко, пак да пишете тук, а не просто на догадки да разчитате. И това, за което сте гласували-това ще си сърбате, комунисти прости.

Анонимен каза...

12)/ 8 Аз съм много далеч от мисълта че знам всичко, но за разлика от тебе зная че в такава прогнила корумпирана номенклатурна система няма никакво значение дали се гласува за герб или компартията...

Анонимен каза...

Я 12-ти умник да обясни на нас простите, как точно се печели "инвестиционен проект", и какво означава самият израз.Чини ми се,че си заучил една фраза и я плямпащ като развалено радио (:

Анонимен каза...

Абе 14я проект-мениджър ,хората знаят че в момента над 75 % проекти се печелят с корупция. На гербаджийското управление сертифицират покачване на този тренд от 66 на 75%. Вероятно според теб са необходими 100%. Виж какво пишат например тук, ако можеш да четеш чети, ако не, си търси преводач.
http://www.deutsche-mittelstands-nachrichten.de/2011/12/34105/

Анонимен каза...

Обясни ми пак, с думи прости, какво означава "печелене на инвестиционен проект"?
Не ми копирай-пействай, не ми обяснявай за герб-гроб-гръб...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |