Краси шампион, Пламен бронзов

* Двойният триумф на нашите момчета се състоя пред голяма троянска агитка

ТРОЯНЕЦЪТ КРАСИМИР МИХАЙЛОВ – вицешампион на България в пистовия мотоциклетизъм, клас Супербайк (SBK, 600 куб. см) – тази неделя, 3 юни, постигна една от най-големите си и най-авторитетни победи. На пистата в Долна Митрополия летящият троянец грабна първото място в поредния кръг от Източноевропейския шампионат по супербайк.



ОЩЕ ЕДИН НАШ СЪГРАЖДАНИН – Пламен Петров, записа изключителен успех и с третото си място направи почетната стълбичка преимуществено троянска. Хубавото е, че двойният триумф на нашите момчета се състоя пред голяма и много дейна троянска агитка, пристигнала специално за състезанието. И от нас – голямо браво!

Т21

Още по темата:

9 коментара:

Рицар без доспехи каза...

Евала на момчетата! Само напред и нагоре!
П.П. Ше помоля г-н Красимир Михайлов за едно. Нека да прави разлика между мотора на пистата и изнемощелото му Рено Клио насред троянските улици. Много грозно впечатление ми направи преди няколко дена едно негово много бързо минаване с личния му автомобил по една иначе спокойна троянска улица. Ако четеш не се обиждай, не те хокам нито обвинявам просто ти давам акъл, прави разлика между пистата и улицата. Знам, че на всеки се налага да бърза в даден момент и времето все не стига, но не забравяй, че на улицата има хора, има деца, има възрастни, просто на нея не е важно да си пръв, а да се прибереш жив и здрав у дома.

Анонимен каза...

краси михайлов има сеат ибиза зелен а не рено клио

Анонимен каза...

Bravo Krasi!!!Prodaljavai vse taka za napred .....

Рицар без доспехи каза...

До 2-ри, не ми е работа да навлизам в такива спорове, нито пък ще тръгна с фотоапарат да снимам за да ти покажа, че кара синьо Рено Клио. Може да има такава кола каквата казвате, но е факт, че такова клио може често да се наблюдава и пред магазина на главната улица, но това наистина не е от такова значение.

Анонимен каза...

Браво кърт!

Анонимен каза...

Браво Краси!Пълен напред!

Анонимен каза...

Shamari i ste se opravqt neshtata s karaneto !!!

Анонимен каза...

Пак ли ти,бе,хахаххаха.

Анонимен каза...

На лош крът,лош прът!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |