Уведомително писмо

От живущите в кв. „Търнето” - ул. „Македония”, гр. Троян

Глас народен, глас Божи

164 души са се подписали в протестното „Уведомително писмо” на живеещите в района на известната с дупките си троянска ул. „Македония” (кв. „Търнето”), връчено в понеделник, 14 май, на кмета на Община Троян Донка Михайлова. Гражданите са категорични, че с изкърпване проблемът няма да се реши и молят за цялостна рехабилитация на улицата. Пълният текст на писмото вижте по-долу.Т21

Госпожо Кмет,

Молим да назначите експертна комисия от специалисти, която да извърши оглед на горепосочената улица, за да установи състоянието на пътната конструкция и асфалтовата настилка. Тъй като по наше мнение улицата не подлежи на поредно некачествено изкърпване, МОЛИМ ТЯ ДА БЪДЕ ЦЯЛОСТНО РЕХАБИЛИТИРАНА.

Както знаете, това в момента е единственият път за известни на Вас фирми, които дават препитание на по-голямата част от населението на града. Към настоящото писмо прилагаме списък с подписите на живущи в квартала и други недоволни граждани, които ежедневно се движат по улица „Македония”. 
14 май 2012 г., Троян
*****

НЕЩО КАТО ПЕТИЦИЯ!

Уважаеми и дълбокопочитаеми госпожи и господа „избранници” на общински и административни постове в Община Троян! Простолюдието, живущо в най-стария троянски квартал „Търнето”, настоява: Вземете незабавни мерки за възстановяване на нормалното движение на пешеходци и МПС по улица „Мъкагония” („Македония”).

Прилагаме подписите на заинтересуваните граждани:
/следват 164 подписа/

Начало



Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

А там пише "Господин кмете" ! :)

Анонимен каза...

Никъде в обръщението до Господин Кмета, не е вписано за всекидневно минаващите ТИР-ове към Калинел?
Или те не са проблем за живеещите ,дори са едно богатство (:

Анонимен каза...

Госпожо Михайлова,
Интересуваме се каго ще започне ремент на улиците в ж.к. Буковец и съседните улици около квартала. Заповядайте на разходка в квартала ни и вземете необходимото решение. За което предварително Ви благодарим.

Анонимен каза...

Здравейте,
Имаме предложение да се направи основен ремонт на ул. Македония, които да бъде финансиран от Калинел, тъй като виждаме всекидневно минаващите ТИР-ове към Калинел.

Анонимен каза...

Че никой нищо няма да направи то е ясно.но дано закърпят дупките че като мине някой тир и и хвърчи асвалт(сипица) по прозорците и има голяма вероятност от постоянна смяна на стъклопакети.Отделен въпрос е че има и друг път водещ до тези фирми който не забранен за камиони а именно ("римския път"), вместо това се тресат основите на къщите ни когато минават камионите.

Анонимен каза...

Напълно подкрепям предложението да спре движението на ТИР-овете по ул.Македония.Тежките камиони създават изключителен дискомфорт на нас живеещите тук - шум,задименост, прах.При разминаване на два ТИР-а често се чупят клони на уличните дървета.

Анонимен каза...

Правилно 6. Тировете и другите тежки товарни автомобили следва да се движат до Калинел и Мебел по Римския път /от Калинел покрай Мебел, Пътното и се включват на ул.Карцов при моста до Хлебозавода/

Анонимен каза...

Интересно ми е ,колко пъти живущите във въпросната махала, блокираха пътя за да спрат безумието тир-ове да минават от там?
За тази работа трябват топки,май?

Анонимен каза...

Chudq se az i se maq biva li takava rabota , ulicata dava hlqba na 90 % ot troianci , a nikoi ne se trogva da remontira , nqma takova neshto prosto , chupete si kolite hora i sudete tazi durjava , belkem horata se usetqt kvo stava izob6to , i posle ... tirovete vinovni che bili tejki i golemi.... da , ama ne , kvo da napravim che nqma koi da sloji tabelki v gradeca ni prekrasen i te da minavat ot gornata strana ot kum Beklemeto , ami trqbva vseki put da se chudqt kak da vzemat zavoq dolu , prikazki , prikazki , koi li se trogva Uvajaemi sugrajdani

Анонимен каза...

Вий гражданите на Троян сте си избрали този слаб кмет.!!!!!!който нищо не прави!!!

Анонимен каза...

За кой кмет говориш?Кои граждани визираш?

Анонимен каза...

абе нали написаха едно писмо до тази помия Акимов преди 4 години нищо не направи закърпи две дупки и си плю на петите а тия дупки сигурно ги е направил заради онази дебела свиня Смилкова та тейче не вярвайте на никой кой ви говори ще увеличим пенсиите увеличате ги ще направим улиците на България направихте ги ще почистим улиците почисти гласувахте за Герб и видяхте какво стана говна говна и за Плевнята гласувахте нищо не е направил гласувахте за него заради бате бойко този измекяр

Анонимен каза...

На 4-тата снимка ясно се виждат ЕГН на някои граждани , а това си е лична информация по Закон за защита на личните данни . А иначе докато такива като 12 не гушнат букета няма се оправим . 12 а какво направи гоце сирещника и компания ? Дали ще избереш дона или миню е все едно получаваш червен номенклатурчик и това е .

Анонимен каза...

те всичките са еднакви просто българина вярва на всички бисери които ръсят нашите политици.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |