Христофор Ачков замести д-р Николовски в парламента

* 65-годишният ловчалия дълги години е работил в автомобилния завод „Балкан”

ХРИСТОФОР АЧКОВ зае мястото в парламента на ловешкия депутат доц. д-р Михаил Николовски, който бе назначен за посланик на България в Тунис (роденият в Тетевен д-р Николовски не бе особено популярен в Троян и рядко се мяркаше тъдява през трите години на депутатстването си, запознати обаче твърдят, че е успял да свърши доста неща за своя Тетевенски край; докторът бе известен и с това, че е най-заможният сред петимата ловешки депутати).

65-ГОДИШНИЯТ ЛОВЧАЛИЯ Христофор Ачков дълги години е работил в автомобилния завод „Балкан” (Ловеч), бил е и в Гражданска защита, а от 1995 г. работи във фирмата за осветителни тела „Денима”. Новият депутат бе след бившия ловешки губернатор и настоящ зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков в кандидатска листа на ГЕРБ, но от партийната централа и лично кадровикът Цветан Цветанов решили, че Нанков трябва да запази поста си в изпълнителната власт; което пък отворило пътя на Ачков към депутатската банка. Според медиите в Ловеч Ачков е в тесни приятелски връзки с мажоритарно избрания ловешки депутат от ГЕРБ д-р Анатолий Йорданов.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Наше момче, от партията,няма проблеми (:

Анонимен каза...

Тенденциозно ли подчертавате, че е най–заможния от петимата ловешки депутати, или всичко е наред?

Анонимен каза...

Тоо прилича на пазач в някое ТКЗС,незнам друго ама Бат Бойко няма грам вкус откъм хора:
нема една депутатка,министърка и др. подобни индивиди да е хубава и изтънчена дама..освен Искра Фидосова

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |