Минко Акимов оглави постоянна комисия в НСОРБ

* Наскоро г-н Акимов бе избран и за член на УС на Асоциацията на председателите на общински съвети в България

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на Общинския съвет (ОбС) в Троян и бивш троянски градоначалник в предишния мандат Минко Акимов оглави постоянната Комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в република България (НСОРБ); наш човек е и дългогодишният изпълнителен директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова, родом от троянското с. Белиш. В края на м. март г-н Акимов бе избран и за член на УС на Асоциацията на председателите на общински съвети в България.

ИЗБОРЪТ НА Г-Н АКИМОВ станал първото заседание на комисията, провело се във Враца. На него с-жа Чавдарова представила констатациите и препоръките от мониторинговия доклад „Местната и регионална демокрация в България” на Конгреса на местните и регионални власти на Съвета на Европа от м. септември 2011 г. В дневния ред имало и обсъждане на концепцията за подготвяния нов Закон за местното самоуправление.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Да оглавява,да оглавява - колко да оглавява? Още малко така като гледам ;-)

Анонимен каза...

Като ги гледам тези председатели на УС скоро ще закрият Общините.С тяхното далновидно управление и на тези по-нагоре в България ще останат само цигани.Тогава искам да видя как ще ги управляват.Идиоти ,жалки!!!!!

Анонимен каза...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=902852

Анонимен каза...

не ме е.е -пари дават ли ?
Та а държава е за клецане и крадене така че бЛавос за избора между другото ко стана с коня дет умря на сред мегдана.............?
2ри както и до сега те управляват само българи с цигански манталитет.
Сега ще се строй турска магистрала,кетарски фирми ще изнят БГ с опр.комисионна

Анонимен каза...

Щом са опрели М.Акимов да е член на управителен съвет, вижте им акъла на тези от ГЕРБ.

Анонимен каза...

Aкъла на тези от ГЕРБ = акъла на тези от БСП.
Колата 10 пъти пребоядисана, но първата боя - червена.

Анонимен каза...

Боже, колко наглост има по тоя Свят, Боже!

Анонимен каза...

Завършен некадърник и пълен нещастник.Добре е, че от НСОРБ нищо не зависи. В противен случай ще осере процепа на НСОРБ така, както се осра като кмет.Какво може да се очаква от неграмотен административно, неподготвен за обществена работа, отдал силите си в държавна структора която е толкова близо до управлението на една община колкото кучето е касапин, некомпетентен в развитието на политическите процеси човек избран за председател на комисия по регионална политика и местно самоуправление?Моля?! Генадий Маринов, бъзикаш ли се? То 1 април отдавна мина! Там в сдружението има много работещи, грамотни общински кметове, доказали се с по 2-3 мандата и като се сблъскат с този -това административно недоразумение-парашутист отсега ми е ясно на какви подигравки ще е обект.Да излага себе си-може колкото си иска, но да излага и нас гражданите на Троян?! Чак толкова не сме заслужили!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |