Троянският 9 май 2012 г. в снимки









2 коментара:

Анонимен каза...

Това слънчице на последната снимка ще е истинският бъдещ европеец, а тези с побелелите глави на снимката дето са се стройнали, ще са причината европейците да продължават на него да гледат с друго око.Как са издържали на тази дълга церемония, като знаят каква маса се е оформила и ги чака голяма муфта.Кой ли е поел масрафа в ресторанта.Май ей тия дето зяпад на площада с техните данъци.

Анонимен каза...

А ето и речта на един от побелелите:

Уважаеми съграждани

Кандидатирам се отново за ваш кмет защото аз съм за:

- Приемственост на идеите, заложени в предишния и приложени във втория мандат.

- Работещо партньорство с бизнеса, инвестиции и нови работни места

- Чиста природа и екологичен туризъм

- Качествено образование и професионална реализация

- Ред и сигурност, заради спокойствието в града ни

- Прозрачност и открит диалог в управлението

- Възстановяване на автентичната атмосфера и дух на Троян.

Заедно с общинската администрация започнахме изпълнението на 16 проекта свързани с инфраструктурата на града. Направихме заедно много, нека да довършим започнатото. Аз съм за новата градска среда, която вече творим в Троян – нови улици в най-големите жилищни компекси, тротоари, детски площадки, пречиствателни станции.

Заедно започнахме и ще доизградим туристическата инфраструктура в Орешак – изцяло нов Национален панаир на занаятите, където ще върнем традиционното ежегодно национално изложение.

Да отдадем на старите хора заслуженото – до края на годината в Троян ще заработи първият дом за стари хора.
Ще осигуря средства за здравеопазване и запазване на болницата в Троян с всички клинични пътеки. Успяхме да я благоустроим, санираме и стабилизираме финансово. Остава ни да я оборудваме с модерна техника и ще го направим.
Аз съм за развитие на спорта в Троян. Досега с общински средства развиваме над 20 спорта, правим основна реконструкция на градския стадион, обновихме изцяло спортната зала за баскетбол, пистата ни за мотокрос е № 1 в света.

Ние сме за реално подаване на ръка на местния бизнес и на външни инвеститори.

Аз съм за това младите да работят в Троян. Това е възможно, с развитието на културния и екотуризъм в общината. Разполагаме с прекрасни природни дадености, ще развиваме инфраструктурата в местата за ски-биатлон, ски-спорт. Общината е средище на СПА-туризма и балнеологията, там ще насочим и бъдещите ни действия.
Надявам се и вие сте За! Нека заедно да върнем добрите традиции и градим бъдещето на Троян!

40 години работя за Троян и троянци!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |