Спрените влакове тръгват от понеделник

* Инж. Венелин Стайковски: „Възстановено е движението на всички троянски влакове, съгласно ежегодно утвърждаваното разписание”

ОТ 2 АПРИЛ (ПОНЕДЕЛНИК) се възстанови движението на спрените временно от 27 февруари влакове от и до Троян. Това научихме от началника на гара Троян инж. Венелин Стайковски. Възстановяването на нормалното движение ще започне със сутрешния влак за Ловеч, който тръгва от гара Троян в 6:10 ч. В 21:15 ч. на същия ден (2 април) за пръв път след прекъсването ще пристигне вечерният влак от Свищов. Обедните влакове до Троян (от Свищов) и от Троян до Ловеч и Свищов тръгват отново съответно от 6 април (петък) и 8 април (неделя).

ПРИПОМНЯМЕ – на 10 декември м.г. заради финансови проблеми на БДЖ бяха спрени обедните влакове от и до Троян в дните понеделник, сряда, петък и неделя. На 13 януари 2012 г. обаче влаковете в петък и неделя (до и от Свищов) бяха възстановени заради пътуващите ученици и студенти, но отново бяха спрени на 27 февруари. „Възстановено е движението на всички троянски влакове, съгласно ежегодно утвърждаваното разписание”, коментира инж. Стайковски.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Най-после дойде
,браво.

Анонимен каза...

Е, сега ще ходим в Лидъл до Ловеч на по-евтини цени и ще си купуваме на воля. Бравос!

Анонимен каза...

Аз съм скептичен към необходимоста от съществуването на ж.п транспорт от и до Троян . Мисля , че по-голям проблем е закриването на единствения денонощен хранителен магазин в града . Сега ще трябва да станем по-организирани и да се постараем порече в планирането при организирането на покупките което не винаги е възможно .

Анонимен каза...

Г-Нчо Стайковски стегнете малко служителите си :
1 на гара Добордан се чака по половин час
1 на Лесопласт-15мин
тия мързелани не вдигат бариерите
това заслужавате си съдбата-циганите да ви нарежат за желязо и таз кумунистическа гад да си почиват вкъщи.

Анонимен каза...

Влакчето е единственото европейско нещо в Троян.
Перфектно чисто, и супер удобен и приятен транспорт с учтив и любезен персонал. Браво !

Анонимен каза...

5ти , а къде в Европа тридесерина километри се взимат за час и нещо ? Тази скорост може да е била добра но за 19-ти век .

Анонимен каза...

6ти, ние в друг освен 19 век никога не сме живяли, какво като си купиш бърза кола,а пътишатата са пълни с дупки, откакто се помня все са такива. Затова 30 км/ч са по-добри от 0.
ББ&БСП Limited да сменят релсите, вместо само да плямпат глупости, тогава и 140 км/ч ще са възможни.

Анонимен каза...

bati seljanijata v tazi balgaria

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |