Помирението стана факт!

* Ицата и Макариев: „Ние сме интелигентни хора, няма какво да делим” * Каузата на троянския баскетбол е най-важното нещо,
подобни сблъсъци й вредят

ТОЧНО В 17:00 Ч. НА 19 АПРИЛ (четвъртък) в офиса на зала „Чавдар” членът на УС на троянския баскетболен клуб Иван Макариев и Иван Христов-Ицата, 86-годишният доайен и основател на троянския баскетбол, си стиснаха ръцете, поздравиха се и обявиха, че слагат край на съдебната разпра помежду си. Това стана в присъствието на спортните деятели Пенчо Димитров и Радослав Столаров, ловешкия адвокат Бойко Караиванов и представителя на Т21 Генадий Маринов. Помирението бе скрепено с документ, който веднага бе заверен при нотариус Маргарита Гладкова. И от нас – поздравления!

„НИЕ СМЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, няма какво да делим”, заявиха двамата Ивановци. И бяха единодушни, че каузата на троянския баскетбол е най-важното нещо, а подобни сблъсъци само й вредят. Припомняме – г-н Макариев заведе делото, придружено и с граждански иск за 10 хил. лв., заради статията на г-н Христов „Печалните куриози в троянския спорт”, публикувана в Т21 (бр. 24 от 22 юни 2011 г.).

Т21

Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Ей, браво! Много съм доволна!
Познавам г-н Христов/ Ицата/ отдавна и ми беше мъчно ,че го тормозят с дела на тази възраст..още повече,че имаше истина в думите му.
Ще се радвам ,ако го виждам как крачи бодро още дълги години!

Анонимен каза...

Помирението е факт но остава въпроса: "На кого бе нужно и кой какво искаше да докаже с това дело"?

Анонимен каза...

Кой го интересува за тия глупаци,че толкова писане.................................днес ицата обядва в "старата къща",а МакарАиеф ходи на "кози вир" изяде 100кИпаба.....е те това е новина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Така се прави, браво на Макариев за уважението към достолепността!

Анонимен каза...

Браво на Макарониев ....за пира на кози вир 100кибапи и 2 каси бира,де го събра бе ?

Анонимен каза...

Тези двамата Ицата и Макаренко, са големи шарани хванали се на въдицата на Колю Пирона,който ги скара и изхвърли от баскетбола.

Анонимен каза...

Вчера пред съда имаше около 10 роми,пък няма статия за тях

Анонимен каза...

Вчера пих, пък няма статия за мен.

Анонимен каза...

Палячовци!!!!Ицата за толкова години не можа да разбере колко е прост!!!Макариев.....няма смисъл от коментар.

Анонимен каза...

С изключение на 1,2 и 4 останалите са онзи един или двама-трима, които опорочават смисъла на този форум.Призовавам ги да спрат да ни досаждат с нечистоплътните си изявления, с детенщините и простотиите си.Те освен да съобщават колко са пили, колко им се пие, как никой за нищо не става, да ръсят обиди и клевети не могат нищо смислено да съобщят или предложат. Именно затова много умни и мислещи хора се отказаха от писане тук. Жалко.

Анонимен каза...

Дреме ми на хеликоптера какво мяукаш.Призовавай квото искаш,а накрая се застреляй (:

p.s.Ма снощи как са напих, лелеееее

Анонимен каза...

Всичко се лекува, само простотията НЕ!

Анонимен каза...

Така ли ти каза доктора след прегледа?

Анонимен каза...

Как да спрем - това ни е живота!

Анонимен каза...

10ти извинтявай повеч нема да пиСа такате

Анонимен каза...

Ам чи и язе по много няма да списувам туке, щом тъй горко са сърди десетата...

Анонимен каза...

Tazi mirizliva na Loi i laina Svinq preli4a li vi na sportist,ebati Mar6ata e tozi gnusen pedal.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |