Зам.-кметовете стават трима от понеделник?

* Кольо Кацаров поема ресора ТСУ и европроекти, определен като „най-страховитата сфера на интереси” 
* Юридическа проверка сочи, че новото назначение няма да доведе до противоречия с трудовото законодателство
 
ОТ НАШИ ИЗТОЧНИЦИ научихме, че през идната седмица (възможно е още от понеделник) кметският екип на Донка Михайлова ще се попълни с нов трети зам.-кмет. Очакванията са Кольо Кацаров да поеме възловия ресурс ТСУ и европроекти. Назначението няма да е изненада и г-жа Михайлова намекна за него на пресконференцията с местните медии след заседанието на Общинския съвет в четвъртък (1 декември). Още по-логично изглежда то след като г-н Кацаров, който на два пъти бе председател на Общинския съвет (1999/2003 г., 2003/2007 г.), сега не успя да се пребори за поста, спечелен от опонентите от ГЕРБ. Не бива да се пропуска и друг факт – че като лидер на БСП – Троян, а и в чисто личен план г-н Кацаров има основна заслуга за номинацията на ексдепутатката Донка Михайлова за кмет на Троян и за сетнешната успешна кампания на социалистите.

ЗАБАВЯНЕТО НА НАЗНАЧЕНИЕТО, което се очакваше да стане заедно с това на другите двама зам.-кметове – Ангел Ангелов (икономика и финанси) и Поля Димова (образование, култура, спорт и туризъм), е заради поисканата юридическа проверка дали влизането на г-н Кацаров в изпълнителната власт няма да доведе до конфликт на интереси и противоречия с Кодекса на труда. Причината – от години г-н Кацаров живее с Маргарита Генкова, отговаряща за връзките с обществеността в местната администрация. Консултацията с правистите показала, че пречка от подобно естество не съществува.

СВЪРЗАХМЕ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА с Кольо Кацаров и той нито потвърди, нито отрече информацията. Сподели обаче, че независимо какъв обществен пост е заемал досега, основният принцип в работата му винаги е бил един: „Най-важното за мен е, когато човекът Х дойде със своя проблем, да не му се казва „Не може”, а да се търси решение на проблема и да се направи всичко възможно от А до Я”. Ресорът ТСУ пък бе определен като „най-страховитата сфера на интереси, където са нужни сериозни промени”. Засега все още няма яснота кой ще е новият секретар на Общината след напускането преди дни на Бойко Пъдарски; слуховете подсказват няколко имена, но като че ли фаворит за поста е жена със сериозен опит на подобна позиция в друга администрация.

Т21

Още по темата:

64 коментара:

Анонимен каза...

Дали са нужни трима заместник кметове на такъв малък град и в момент в който трябва да се спестяват разходи.

Иванова каза...

Името на зам. кмета е Поля Димова,а не Соня Димова.

troyan21 каза...

2 благодаря!

Анонимен каза...

Много по-нужен е трети зам.кмет и то точно за този ресор, отколкото зам.председател на ОС, какъвто се гласи да направи Акимов, само и само да изпълни обещанията си към Ангел Балев, за неговото кандидатиране и светкавична подкрепа на балотажа. Председателя на ОС няма повече от пет дни заетост през месеца, а какво остава за зам. председател? А заплатите си ги бива - на председателя ше е като на кмета, т.е 1500-1600 лв., а на зам-а сигурно ще е поне 1200-1300?!

Анонимен каза...

Зам.кмет по ТСУ е най-важното нещо в Общината в момента дано Кацаров успее да разрови блатото!!!!!!

Анонимен каза...

Не казвам че позицията не е важна, но не беше ли редно да се назначи човек който да изпълнява това и друго. По тази логика защо не назначим заместник кмет по почистването, връзки с общественоста и др. такива, дали град като Троян може да си позволи толкова голям бюджет. Хората стават все по малко, а данъците се увеличават, бюджетните служители в Общината също, това е безобразие.

Анонимен каза...

Да не говорим че това кой кого подкрепил и сега да му намерим място на ненужен пост.

Анонимен каза...

За такива неща ще е по евтино да се наеме фирма отколкото човек който 4 години ще взима заплата.

Анонимен каза...

Колко заместник кмета има в София, някой знае ли.

Анонимен каза...

Колко чужди езика владее г-н Кацаров (като ще отговаря за европроектите)?

Анонимен каза...

Всеки от 24те района в София си има отделен кмет значи зам. кметовете на столичния кмет Йорданка Фандъкова са 24

Анонимен каза...

към коментар 10 - а колко трябва да владее, Европа не говори ли и български :)

Анонимен каза...

Към номер 12 - Сашееее, много си тъп, Сашеееееее

Анонимен каза...

Е той Кольо си няма ни най-малка представа от европроекти. Поля Димова идва от сферата на образованието, което означава, че туризма, културата и спорта през следващите 4 години ще са пълен хаос. А Ангел Ангелов незнам на какво разчита. То между банковите дела и общинския бюджет няма нищо общо. По добре някой бизнесмен да беше назначен. Но, паживьом увидим.

Анонимен каза...

е нали екипа щеше да е от нови хора,защо пак тази стара мутра,за да си запълни стажа до пенсия ли

Анонимен каза...

Браво, уредихте пенсията на Колю. Та той от нищо не отбира, цял живот нищо не е работил, та какво европейско има в него.Какво ново ще направи,като той е на финала.Питайта го, в ЕЛМА какво направи по европейската интеграция? Само заплата получи и нищо.Аман от некадърници и чиновници. Много жалко ,че ще даде лошо направление на намеренията на Донка. Той само ще пречи. Но както е казал дядо Власи: първо да уредим своите, а после..... Много жалко за този избор!!!!!Донка ще отчете тази своя грешка по -късно, но избирателите няма да й простят.

Анонимен каза...

Българска работа. Населението на Троян намалява, чиновниците се увеличават. Никога Троян не е имал трима зам.кметове. Пари няма. Няма никаква логика.Съседния Ловеч едва пъти по-голям , а има трима зам.кметове. Кого ще обслужват, като не останаха хора в града. Колкото е населението, толкова чиновници.

Анонимен каза...

Що не кажете за двамата заместници, които Акимов иска да си назначи?Ачко е един от тях :)

онзи каза...

Г-жо Михаилова ще сьжалявам докато сьм жив,че сьм гласувал,ако напривите тази глупост сьс кацаров.

Анонимен каза...

За заплати на управляващите, ще се намерят пари, само за пенсионерите, майките с малки деца, и безработните–не! Жалко,отново се говори за икономическа криза в България, но тя просто, никога не си е отивала! От псевдодемокрацията се "облажиха" само някои хора,използвайки хитри трикове, изпирайки "мръсни" пари, създавайки банки ,които ,събрали парите на наивниците,ги изнасяха зад граница, а банките "фалираха". Приватизираха предприятията, като ги купуваха за дребни стотинки. Хората работят, и гладуват.Заплатите са просто смешни, на фона на цените.За качеството да не говорим!Произхода не винаги е известен! Стандарт не съществува!??? Незнам кога ще дойде време, да си получат заслуженото, всички тия, които излъгаха народа ни? Дано най–после се осъзнаят, и започнат да виждат, и по–далеч от носовете си!Да видят къде са проблемите на населението на Троян. Да спрат да се определят, и да мислят като партийни представители. Ако Троян и общината, имат нужда от повече заместници, да ги има, но да приемат работата с намалена заплата с 1/3.Ако действително, искат да работят за" народ, и Родина", да го направят! Но ме съмнява, тези, истинските, родолюбци, отдавна са в небитието, просто са от друга епоха.Днес ,такива не съществуват, или са рядкост. Управляващите да се сетят, че в един момент, няма да има кого да управляват! Пожелавам успешен мандат на Михайлова и екипа и. Не забравяйте, че ,доколкото разбирам, търпението на хората се изчерпи, и света се променя.Имайте го в предвид, и работете, не само за собственото си благополучие!

Анонимен каза...

Какъвто К.Кацаров,такава и П.Димова!И двамата пред пенсия ,номенклатурчици не разбиращи от нещата,които "вършат" ,само се перчат с постове!отново комунистически номера,от които България затъва все повече!На национално и регионално ниво-все едно!!!!

Анонимен каза...

бравуС ,честото на Куц ароф
За пореден път се доказа , че общината е майка за едни ,мащеха за други======Донке предполагам че четеш форумите и дано не съм прав,но ще заформим една подписка за НЕплащане на данъци(МЕСТНИ)
па тогава правете и 5 зам. кмета.
Ако г-н Кацаров е много кадърен и грамотен какво е постигнал без общината-двама стигат

Анонимен каза...

Ами тя Доца на Минца трябва да му целува една работа дето наследи община с най големите данъци в БГ ,и сега ще изглежда добричка в очите на селяните като не вдига данъците ,но пък заради това може и четвърти земестник търтей да си сложи и да лапат от нашите парички.Ако назначи тоз миндил Кацаров направо ми е ясна колко е независима.За другите двама е подкрепям.

Анонимен каза...

Донке първите две попадения са точни,НО кацата да върви по орешака да си пие ракията на дедо Мичо ,и да освободи Трощн вече от присъствието си.Помня го от бригадиските бригади навремето от началото на 80те години е на софрата.

Анонимен каза...

Тия срам нямат ли ???????????????
Тоя да не е раждан по обшествена поръчка на общината,извинявайте тогава(1930)не е имало такива.
22ри е много прав -като забавам бедната община до края на 2012г,и ще догоним ВИДИН,навсякаде съкращават администрация,ние УВЕЛИЧАВАМЕ.
Двата зам.кмета -окей.....УСПЕХ

Анонимен каза...

Ако Донка Михайлова разбираше от нещо - икономика, финанси, образование, строителство и т. н., можеше да мине и само с един зам. кмет. Но тя явно от нищичко не разбира, щом има нужда ит толкова помощници! Като е така, да вземе да си подаде оставката, и да остави заместниците да управляват. Но то явно ще е без друго така, след като дъртият номенклатурен кадър е начело - всичките й приказки за надпартийност отиват на кино.....

Анонимен каза...

Каквото и да говорим - става всичко по споразумението между БСП и ГЕРБ. Ще се управлява заедно. Слаба изпълнителна власт която ще носи отговорността пред изберателите и общински съвет който ще прокарва изгодните за братя Данкови, Радевски и Дочков решения. Всички са сити да му мислят троянци!

Анонимен каза...

25ти------НЯМАТ
КАКТО Е ТРЪГНАЛО ще имаме 5 зам. кмета,2зам.пр.на ОС.....и новата идея за справяне с безработицата по селата:
Всички кметски наместниици с зам.кметове(2бр) да им помагат във важните проблеми (писане на удостоверения,пълномощни,заплати и т.н.)
......след 4 дълги години .....Троян минал към Ловеч

Анонимен каза...

28ми. Ловеч вече изпраща кадри от там - ние си нямаме. Донка да вземе целият си екип от Ловеч, а влака Ловеч - Троян да се съобрази с работното време на общината. С екип от неживеещи в Троян и по бързо ще преминем като кметско наместничество към Ловеч.

Анонимен каза...

Гена, ако позволиш една лека забележка. Понятието което е използвано в статията ТСУ вече е остаряло и е по стария Закон за териториално селищно устройктво (ЗТСУ).
Сега съгласно Закона за устройство на територията(ЗУТ), би следвало расора да е просто УТ или "Устройство на територията". Разбира се това не е кой знае от какво значение, ама за протокола е добре да сме точни с понятията.

"Ваш работодател" каза...

Това е повишаване на "ЗАЕТОСТТА"!!!

Анонимен каза...

Уважаеми форумци, съгласен съм със всички ваши мнения, като предлагам и моите:Другарят Акимов незнаел от къде се пуска компютъра и неразбирал да работи с компютъра на ОС.Трябват му двама заместници за да му помагат.Тази ниска съвременна интелегентност на председателя на ОС, води до слаба и непълноценна работа, но той ще си получава пълната заплата,плюс пенсия ,плюс доходи от частната дейност.Той ще работи 5 часа в края на месеца - да ръководи ОС.Другите двама зам.председатели какво ще правят? Ще му крепят дъртите....За компютърната му неграмотност ще назначи Балев за 1200 лв.и още един пак за толкоз.Ако става въпрос з а писане, то секретарката му пише протоколите, писмата. ПРЕДЛАГАМ: ЗА КОМАНДВАНЕ НА КОМПЮТЪРА ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЯТА НА ОС, ДА ПОВИКАТ КОМПЮТЪРНИЯТ СПЕЦИАЛИСТ НА ОБЩИНАТА ЗА 5 ЧАСА ДА ИМ НАТИСКА КОПЧЕТАТА ПОВРЕМЕ НА РАБОТА, А НЕ ДА НАЗНАЧАВАТ ЧОВЕКА, КОЙТО НЕЗНАЕШЕ КАКВО ДА ПРАВИ 4 ГОДИНИ, ОСВЕН ДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КОМИТСКИТЕ СОФРИ.ТАМАН ЩЕ ХОДЯТ ЗАЕДНО С АКИМОВ-.ТОЙ ВЕЧЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ В Р-Т БЪЛГАРИЯ НА БАНКЕТА НА ИНВАЛИДИТЕ.БРАВОС! ТРАПЕЗНИТЕ ЛЕШОЯДИ ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ. АЗ ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА СИ ПЛАТЯ ДАНЪЦИТЕ И ЗА 2012Г СЪЩО.

Анонимен каза...

Снощи сънувах във Фестивална, концерт на Венъм с водещ Кеворкян.Ужас това е ужас!

Анонимен каза...

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.ТЕЗИ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.ТЕ ЗАТОВА СЕ БОРИХА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИЧКИ.КЕФ ТИ СЛУЖЕБНА КОЛА, КЕФ ТИ ХАПВАНЕ И ПИЙВАНЕ ПО НЕОТЛОЖНИ ПРИСЪСТВИЯ/СЯКАШ БЕЗ ТЯХ НЕМОЖЕМ/.БРАВО КОЛЬО,БРАВО ПАРТИИНИ ЛИДЕРО.ДОБРЕ, ЧЕ СПЕЧЕЛИХТЕ, ИНАЧЕ 12 МЕСЕЦА НА БОРСАТА.ТИ СИ ДОСТОЕН САМО ЗА КМЕТСКИ НАМЕСТНИК НА БАЛАБАНСКОТО , НО МАЙ НЕРАЗБИРАШ И ТИ НА КОМПЮТЪР. ПОДКРЕПЯМ 32 И АЗ НЯМА ДА СИ ПЛАТЯ ДАНЪЦИТЕ ЗА 2012

Анонимен каза...

Броя на зам. кметовете от 2 на 3 беше утвърден от Минко Акимов в началото на неговиямандат 2007-2011 год.През този мандат останаха двама защото ГЕРБ не можаха да намерят кадърен човек за тази позиция.То пък и другите двама бяха зам. кметови "да си отчупиш от тях".Дайте малко време на новия кмет и тогава по делата съдете.

Анонимен каза...

"...Дайте малко време на новия кмет..." Е що, да се сети че още някой сульо или наследствен номенклатурчик има нужда от пост? Нали знаеше как? Ако туй й е знаенето, тежко и горко на града ни!

Анонимен каза...

Ех, ако можеше този номер с данъците да стане! Мечти... Ама верно и мен ме втриса, като си помисля, че и от моите данъци ще се формира заплатата на тоя тъпунгер Кацаров!

Анонимен каза...

Това е лоша шега! Не е възможно да сложат Кацаров за зам. кмет. Че той от нищичко не разбира! Не е ли по-лесно да му събираме волни пожертвования, вместо да пие по цял ден в общината? Поне няма да сътвори някоя простотия. Щото бидейки зам. кмет, нищо чудно накрая да му плащаме вересиите от простотия натрупани!

Анонимен каза...

И аз няма да си платя данаците!Някой има ли информация до кога може да се изкара така?!

Анонимен каза...

39-ти така ще изкараш до 03.01.2012,после ще ти напишат актове и покани и ще те дадат на НАП, както направиха с мен.И аз се пробвах ама не върви номера........

Анонимен каза...

Подкрепям 28 до 39ти-----40ти данък се плаща след
тази дата...а и 2години може

Анонимен каза...

Другари!!! Не така!!! А от какво ще платим заплатата на другаря Кацаров? Тя не е малка, пък и след дългогодишна партийна служба трябва да се пенсионира подобаващо! Той да не е някакъв мижав доктор или инженер, че да взема 400 лв. заплата! ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ, че да осигурим спокойни старини на другаря Кацаров!

Анонимен каза...

Изобщо, вдигайте ги пустите данъци, аз плащам данък смет, все едно че живея на Витошка. Ама то от какво да формирате приходи за тези харчове дето сте се приготвили да ги правите? Сега всички ортаци, дето ви помогнаха да се избере Михйлова, която била голям специалист, трябва да ги уредите с парче от баницата. Не разбрахте ли, че баницата е без брашно, сирене и масло - т.е. ГОЛА ВОДА! Това е нашият град - обран бостан. И на всичкото нямане ще назначавате тоя сакатлък, тоя пиян глупак! И то да отговаря за европроекти и строителство! Че той има ли хабер от тия неща?
Давайте, то все някога няма да издържим, ама мислете му тогава! И както сте тръгнали, май няма да чакаме изборите, ще ви намерим колая!

Анонимен каза...

42ри и аз съм на това мнение...
28съветници+1председател на ОС=150000лева заплати и осигоровки..........
Колко са местните приходи(без такса смет,патенти и услуги)-данък сгради +данък МПС==?????
па остава и 2зам.пр.ОС,3зам.кмета,4 секлесари и т.н.
ЗА БОГА да не плащаме данъци,като отрицателен вот...докато се усетят за кого работят

Анонимен каза...

Ха такааааа. Нещата си идват лека полека на мястотоооо. Искахте комунисти ето ви комунисти. Що се оплаквате сега?! Като гласувахте за Донка кой си мислехте, че ще управлява?! Мани другото ами не останаха места за Енкин. Сега му остана да го направи зам. председател на ОС, секретар на общината или просто да го оставят да дърпа конците задкулисно. Първите няколко хода са зашеметяващи. Зарадвах се за момент на Ангелов ама като разбрах, че е радетел на идеята да намалим разликата село град.... Правете сметка на къде сме се запътили. Дано селата ни заприличат на градове ... ама надали :( Другарки и другари да ни е честита новата управа: корифей до корифея

Анонимен каза...

Все си мисля, че Енкин би бил най-малкото зло. Като си помисля, Кацаров от простотия може да направи такива бели, че Енкин колкото и да крадва, няма да може да го стигне....

Анонимен каза...

Средната възраст на сегашния ОБС, е около или над пенсионната.Банда напикани старци и няколко дърти козела на виагра, ще определят бъдещето на Троян!
От първите стъпки на госпожа Михайлова, виждаме че място във властта за наши винаги ще има,особено за тези които са близки на партията.След нова година падат цените на самолетните билети, така че по-бързо се ориентирайте към Терминал 2!

Анонимен каза...

Аз излизам с призив към всички хора,които си плащат данъците в нашата община.ДО 30 МАРТ НИТО ЛЕВ В ОБЩИНСКАТА ХАЗНА ! НЕ СЕ БОЙТЕ НИЩО ДО ТОГАВА НЕМОГАТ ДА НИ НАПРАВЯТ! ДА БОЙКОТИРАМЕ ТРОЯНСКАТА НОМЕНКЛАТУРА.ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ Е ТОВА? АЗ ДА СИ ЗАДЕЛЯМ ПОСЛЕДНИТЕ ЛЕВЧЕТА ОТ МИЗЕРНАТА МИ ЗАПЛАТА ЗА ДА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ.А ТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ? ДА ХРАНТУТЯ ТЕЗИ СТАРИ МУЦУНИ И ТЕЗИ БОГАТАШИ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ!
ХОРА ДА ГИ БОЙКОТИРАМЕ?
ТЕ НИ ПИЯТ КРЪВЧИЦАТА!
БАЛЕВ ДА ВЪРВИ ДА УЧИ ДЕЧУРЛИГАТА.ДА ВЪРВИ ДА РАБОТИ ТОВА, ЗА КОЕТО Е УЧИЛ, НАЛИ Е МНОГО КАДЪРЕН.

Анонимен каза...

Кучетата си лаят, керванът си върви!Нашите гласове са гласове в пустиня.Май ще се наложи да излезем на площада? Другарката донка в своите предизборни сладки за ухото излияния ни убеждаваше, че вратите ще се и отворени.Да, ама не! Я опитайте да влезете.Секретарката ще ви изхвърли като мръсно коте от приемната.Не сте се записали, господине!.Не ме пусна, въпреки,че никой не чакаше за прием от кметицата.ХАК МИ Е.ЗА ПОСЛЕДНО ХОДИХ НА ИЗБОРИ В МОЯ ЖИВОТ.ГОЛЯМ ГЛУПАК СЪМ.И ДА ГЛАСУВАШ И ДА НЕГЛАСУВАШ ,ВСЕ ТАЯ.ТЕ СА СИ ОПЕКЛИ ПИТКАТА.
P.S.Ходих да гласувам за Донка, за да не си подаде другаря Кацаров уставката, ако загуби БСП.Да му е честит постът! Заработи си го.

Анонимен каза...

Май вече става ясно, че другарите и този път преди изборите се бяха разбрали да работят по схемата "аз на теб-ти на мен","наще + ваще= всички глозгаме кокала"!
Казвайки другарите, визирам всички, без изключение.Били те гербери,бесепари,седесари,демократи за псевдосила,чао балевата хомодружинка и прочие...
А нас ,кучетата ни яли!

Анонимен каза...

То на вас не може да ви се угоди: не щем тоз, не щем онзи. Ми какво искате бре напаст божия?

Анонимен каза...

Кацаров е почтен и добър човек. Отворен е към гражданите. Мисля, че ще бъде добър зам. кмет.

Анонимен каза...

Недей кълна бе животно!Живеем в демократична държава, и всеки може да изразява мнението си!

Анонимен каза...

53 - ти! Кой кълне, че незнам?

Анонимен каза...

53-ти тук няма мнения, а само една огромна завист

Анонимен каза...

Троянския еснаф.
Занаятчията бе собственик, създал се сам, дращейки с кървави нокти по стръмния път на живота. За това той бе най-непремиримият собственик.
Добрал се до по-малка или по-голяма кесия грошове с толкова мъка и лишения, еснафът смяташе собственото имущество за мярка на човека.
Може да не си много умен, може да не си лош човек, но нямаш ли собствен капитал не можеш да влезеш в кръга на "добрите хора".
Всякакви разноски, несвързани с необходимото и полезното, бяха израз на лекомислие, разхищение, чапканлък и провал. Пестеливостта бе закон на живота.
Общественото мнение контролираше всичко.

Ив.Хаджийски!!!

Анонимен каза...

А бе никой не казва, че Кацаров е лош човек, но не е за тази работа.Той идва от далечното минало.Неговият речитатив е отколешен - социалистически.Че той неможе да разбере и осъзнае за какво става въпрос като чете само заглавията на обявените проекти, камо ли да знае кой и как трябва да ги разработи или най-малко стават ли за нашата община.Но аз съм спокоен.Ще му помагат лъвиците в общината разработили 14-те проекта при Акимов.Те получиха и получават като координатори ,ръководители и т.н хонорари толкова ,че забравиха за заплатите си.Та и на Колето ще му пишат, ще го включат в някое проекче с по 2-3000 лв. на месец.Да му мислим ние.Те са уредиха.Същото беше с Акимов.Добър човек, но не ставаше за кмет и понеже неставаше го избраха за прадседател на ОС.Дерзайте другари,но бурканът с меда ще се счупи.Бързайте да гребете, че неостана!

Анонимен каза...

"...Кацаров е почтен и добър човек. Отворен е към гражданите. Мисля, че ще бъде добър зам. кмет...."
Я по -добре да го назначат за хирург, като е добър човек. Щото той за кмет става толкова, колкото и за хирург! Ама да оперира тези, дето го назначават :)))

Анонимен каза...

49 ти, Вие как мислите, че стават тези неща със изслушването и отворените врати. Ами кметицата да не би само Вас да чака да си излеете мъката и необоснованите словоизлияния. От постинга Ви личи, че по презумция сте с власта. Честно казано недоумявам защо се възмущавате, тъй като в следствие на горе посоченото от мен следва да сте запознат с методите на управление на БСП а и на всички други ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ, те не се различават. Ако с писането сте освободили напржение, което по същество е разлика в потенциалите и мисля, че за да ги има при Вас, Вие сте ги допуснали и ги създавате съвсем съзнателно.
Пиша ви тези неща за да слезете на земята и да не заемате нета с празнословия от рода на тези в който сте се нахакали сам самичък без да се усетите.
С уважение и пожелание за здраве,но не пишете такива неща повече. Просто се проявявате, поне в моите очи, като смешен и неадекватен с такова мислене!
Бъдете здрав и щастлив!

Анонимен каза...

58 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Анонимен каза...

Четох някъде, че сме светлинни години назад от маймуните, но е така. Съставя се едно общинско ръководство вече ...колко време? Хората по Европата се приготвят за Коледните и Новогодишни празници, получават си премиите за Коледа,избират подаръци за деца, и близки, пълнят пуйките, купуват пържолите, казват си, че се обичат, радват се на коледните украси,много ще заведат децата си в работилниците на дядо Коледа, зада си изберат желаното,други, ще отидат на красиви места, да посрещнат Новата година. домовете и терасите, улиците, и парковете са огрени от светещи гирлянди.Там, някъде ,в другите, нормалните държави се случва всичко това.И в тези, в които има сериозни икономически проблеми, защото са с големи заеми, се случват същите, хубави неща.Само при нас в България, отново се сочи, колко големи проблеми имат другите, и колко сме потърпевши ние/демек отново друг ни е виновен/, за да сме така. Отново сме невинни, отново не трябва да протестираме, да искаме повишение на пенсии, и заплати, по добър живот, и накрая да станем повече демократична държава. Неможем да искаме, защото виждате ли , ще стане като в съседна страна, окървавяване на площадите/както се изрази ББ/.Какво става в Троян? Губене на време, избиране, спорове, обвинения, "стари муцуни","нови муцуни", кой ще работи, кой няма да работи, и какво ли не още? Времето се губи, а заплатите, формират.Няма по ценно от времето, да не го губим напразно!Правете икономии, не пилейте средства, и време за празни приказки, подредете нещата по важност, изпълнете най–важните и жизниноспасяващи! Чета за заеми на общината–много рисковано! Раздутата администрация, ще дава възможност за скатаване, и прехвърляне на отговорността.При много дресьори, звяра е хилав, се казваше в една поговорка. Не правете грешките на другите от Европа.Малка държава сме, имаме възможности и природни дадености,кажете си, че можем и сами, без много помощи отвън. Икономическата подкрепа, е и икономическа зависимост, или това е целта–фалит и заграбване.Всички да помислим добре, и задачите ни, да са, и изпълними!Весели коледни и новогодишни празници!Ползотворна работа на общинското ръководство!

Анонимен каза...

За кой понеделник става дума, че един вече мина?

Анонимен каза...

24-ти, кое им е точното на първите две попадения /Поля и Ангел/? Поля - да, но Ангел е някаква сянка на управленец. Кольо Кацаров е, и живее в Балабанско, там ще си пие ракията.А наздраве.

Анонимен каза...

Ангел е коректен,дисциплиниран и квалифициран млад мъж това не е малко

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |